- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
o ne ya hic ayrilmaya gelmiyorsunuz amma yol almisiniz....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o ne ya hic ayrilmaya gelmiyorsunuz amma yol almisiniz....![]()
sen bizi cebinden çıkatırsın valla niye ağlıyon gel halay çekelim boşver her yaşın ayrı bi güzelliği vardır dime ama![]()
![]()
Valla ben niyeyse kendimi 30lu yaslarda hayal edemiyorum![]()
olur valla bulusuruz canım gruptanda buralarda oturan varsa bırlık oluruz bebkleremiz oluncada gezmelere gıderız beraber inşallahay negüzel olur
![]()
kaçak seninerelere gidiyon bakım sen
![]()
![]()
niye canım öyle dedin?:44:
Ayarlariz bi gun hepimiz hamile olunca toplu ultrasyona gireriz![]()
söyle bir dolandim geldim ama kizlar bu ne hiz ..![]()
bu hizlarini artik bebek yapimindada kullanin...
![]()
söyle bir dolandim geldim ama kizlar bu ne hiz ..
![]()
bu hizlarini artik bebek yapimindada kullanin...
![]()
kızlar şu yumurtlama dönemi bi gelsin bakalım sen ondan sonra gör kimse kalmaz burda![]()
![]()
Ne biliyim ya buyumek istemiyorm
ana sizsiz olmaz hic mi ara vermeyeceksiniz.eyvah kocalar yandi....
![]()
kızlar şu yumurtlama dönemi bi gelsin bakalım sen ondan sonra gör kimse kalmaz burda![]()
![]()
İslerimiz bitince gene toplaniriz eşimize deriz biraz acele et kizlar bekliyo![]()
işte pc nin işi bu sefer biter arkadaş![]()
işte pc nin işi bu sefer biter arkadaş![]()
kızlar ben eşimle birlikte incir falan yiyip duruyoruz ne duyoyosam kkdan adamın agzına tıkıverıyorumbigun demezmı cocuk olsun buyusun soytarılık yapıpta laf dınlemesse cocugumuza dıycekmişki biz seni yapmak için ananla ne eziyetler çektik bumuydu çektiğimiz çileler yediğimiz içtiğimiz incirler keçinin boynuzları
![]()
kızlar ben eşimle birlikte incir falan yiyip duruyoruz ne duyoyosam kkdan adamın agzına tıkıverıyorumbigun demezmı cocuk olsun buyusun soytarılık yapıpta laf dınlemesse cocugumuza dıycekmişki biz seni yapmak için ananla ne eziyetler çektik bumuydu çektiğimiz çileler yediğimiz içtiğimiz incirler keçinin boynuzları
![]()