• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlarrrr test yaptım negatıf cıktı :47::47: ve hala adet olmadımm 2 gun gectı :(((((

üzülme canım kafaya takıyoruz oynuyo boyle tarıhler işte kendımıze zarar vermekten başka bişey yapmıyoruz.bende olmadım hala bu arada ben hiç takıyormuyum bebekte yok hala :DDD hem zaten ekim topiğindeyiz ekimi beklememiz lazım ama dime :DDDDoda olmassa kasım olcak napalım :DDD gerisini saymım sonra nerdeyse senem dolcak zaten :DDD

aşkolsun şekerimmm..hiç öle tatsız tuzsuz yaparmıyımmmmm..4 çeşit yemek yaptım:1: haa bir de derindondurucu için epeyce köfte yapıp attım dolaba..mutfakta hızlıyımdırrrrrr:16:

maşallah canım :DD bende öğlen biara çıkmıştım ya kışlık için melemen yapmıştım akşamda yemek yaptım onları dolaba koydum tam 24 poşet melemen 10 poşette sos yaptım 20 kilo domates 3 kiloda biber soydum canım cıktı vallahı .ilk denememdi ama başardımmmm :DDD

maşallah canım :DD bende öğlen biara çıkmıştım ya kışlık için melemen yapmıştım akşamda yemek yaptım onları dolaba koydum tam 24 poşet melemen 10 poşette sos yaptım 20 kilo domates 3 kiloda biber soydum canım cıktı vallahı .ilk denememdi ama başardımmmm :DDD

ohh maşallah..bende o işi kayınvaldem yapıyo.sağolsun domatesler yapılıp geliyo:)zaten ne derindondurucumda nede buzlukta yer kalmadı:))

nasıl olsun canım iyiyim çok şükür günlük rutin ev işleri işte :D bu arada okuyabildinmi sayfaları hediye olarak bıraktık size :DDDDDDDD tam buraya gülen surat işareti yerine halay çekeni koymak isterdim ama yapmayı bilmiyorum malesef :DD[/QUOTE
İntikam mi aliyosnuz:))

itiraf etmek gerekirse azcık ucundan.canım ama sabah bi açtım sayfalar almış başını gitmiş oku oku bitmedi valla :DD

kizlar diger topige bakim dedim ana birde görüm iki sayfa daha ilerlemissiniz.:10:

yilin en hizli ilerleyen topigi secilecegiz bu gidisle....:52:

ya kızlarr ben şu gülen suratlardan anca bi kaçtaneyi yapmayı biliyorum.anacım bi yardımcı olun bunları nerden öğreniyosunuzzz

Back