- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #59.341
inşallah canım hayırlısı ile bende bebeğime kavuşayım artık :)Keserim guzel sonuclarla ins canbonumhabibtem guzel anne demek 2.teyzos geliyor sagsalim kucagina alirsin ins naziremim nasil
iyiyizzzzz hayalotummmmm sen naslsin gelin arada oylee ozletmeyin kendinizi...hayirlisiyla insallah canimmm cok sagolKeserim guzel sonuclarla ins canbonumhabibtem guzel anne demek 2.teyzos geliyor sagsalim kucagina alirsin ins naziremim nasil
Cok buyuk gecmis olsun canimm..allahim sana bagislasin evladini...bir daha o gunleri yasamazsiniz insallah..mSlmmm kizlarrr oyke zor gunler gecirdim ki oldum oldum dirildim dirilmek zorundaydim evldim icin ayakta kalmam lazimdi kalp ameliyatimizi olduk 6saat ameliyTta kaldi onu benden aldilar vermek zorunda kaldim aglaya aglaya verdim evladimi bicak altina olme riski kaybetme korkusu cok kotuuu sukur basarili gecti ameliyat hastahane sureci o kadargectiki evladinin karsinda aci cekip hic bir sey yapamaman cok aci...rabbim bana bagisldii sukur. Su an cok saglikli yaramaz bi cocukk ...naslsiniz nasil gidiyor cok uzun zaman oldu gorusmeyelii rabbim saglikli evlatlar versin herkese
canım çok geçmiş olsun minik oğluşunun iyileşmesine çok sevindim bende yarın dondurulmuş embriyo transferi yaptırcam dualarını beklyrumSlmmm kizlarrr oyke zor gunler gecirdim ki oldum oldum dirildim dirilmek zorundaydim evldim icin ayakta kalmam lazimdi kalp ameliyatimizi olduk 6saat ameliyTta kaldi onu benden aldilar vermek zorunda kaldim aglaya aglaya verdim evladimi bicak altina olme riski kaybetme korkusu cok kotuuu sukur basarili gecti ameliyat hastahane sureci o kadargectiki evladinin karsinda aci cekip hic bir sey yapamaman cok aci...rabbim bana bagisldii sukur. Su an cok saglikli yaramaz bi cocukk ...naslsiniz nasil gidiyor cok uzun zaman oldu gorusmeyelii rabbim saglikli evlatlar versin herkese
Cok buyuk gecmis olsun canimm..allahim sana bagislasin evladini...bir daha o gunleri yasamazsiniz insallah..m
canım çok geçmiş olsun minik oğluşunun iyileşmesine çok sevindim bende yarın dondurulmuş embriyo transferi yaptırcam dualarını beklyrum
dualarimiz seninle habibtem.insallah tutacakkk allah hayirlisjni versinKızlar yarın büyük gün dualarınızı bekliyorum
hayırlı olsunnKızlar bişy diycem elimde test vardı sabah ilk idrarla yaptım pozif çıktı hemen kan vermeye gittik şimdi baktım sonuç 56 çıkmış
teşekkür ederim canım:)hayırlı olsunn
Cnm seni merak ettim cok sevindimmm rabbim saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah..gorunce cok mutlu oldummmm :)kızlar bugün tekrar test yaptırdım çok şükür 594 olmuş değerim :)
ayy canım benim bende seni merak ediyordum nasılsın nerelerdesin? çok teşekkür ederim Allah razı olsunn:)Cnm seni merak ettim cok sevindimmm rabbim saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah..gorunce cok mutlu oldummmm :)
Cnm bn gunun her saatinde oglumu uyutmaya calisiyorum..bn uyutuyorum o uyaniyoayy canım benim bende seni merak ediyordum nasılsın nerelerdesin? çok teşekkür ederim Allah razı olsunn:)
Cnm bn gunun her saatinde oglumu uyutmaya calisiyorum..bn uyutuyorum o uyaniyoayy canım benim bende seni merak ediyordum nasılsın nerelerdesin? çok teşekkür ederim Allah razı olsunn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?