- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
- #59.321
canım benim bu 2. denemem olacak dondrulmuş embriyolar transfer edilcek :)))ayyyy cok heyecanlı yaaa ama rabbım bol bol en kalıtelılerınden yumurtalar nasıp etsın sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim bu 2. denemem olacak dondrulmuş embriyolar transfer edilcek :)))ayyyy cok heyecanlı yaaa ama rabbım bol bol en kalıtelılerınden yumurtalar nasıp etsın sana
hadı ınsallah cnm en azından ıgne surecın olmıycak tutacak ınsallahcanım benim bu 2. denemem olacak dondrulmuş embriyolar transfer edilcek :)))
evet canm inşallah tutarda bukez bende kavuşurum minnoşuma ...iğne süreci stresli yorucu oluyor..hadı ınsallah cnm en azından ıgne surecın olmıycak tutacak ınsallah
benım de temmuz ayında olacaktı yanı bı asılama deneyecektık tutmasa hıc beklemeden tupe yonelecektık mayısta oldu prof varya kendı muayenehanesı olan o yapcktıevet canm inşallah tutarda bukez bende kavuşurum minnoşuma ...iğne süreci stresli yorucu oluyor..
hım anladım canım fazlı beyi diyorsun sanırım .. hayırlısı olsun ne güzel anneciğini bekletmeden gelmiş minnoşş:)benım de temmuz ayında olacaktı yanı bı asılama deneyecektık tutmasa hıc beklemeden tupe yonelecektık mayısta oldu prof varya kendı muayenehanesı olan o yapcktı
ewet onu doırum cunku normal tedavılerle olacagına hıc uınancım kalmamıstı artıkhım anladım canım fazlı beyi diyorsun sanırım .. hayırlısı olsun ne güzel anneciğini bekletmeden gelmiş minnoşş:)
inşallah kuzum inşallah ayın 15 gibi transfer olacak dün gittim herşey yolunda şimdilik :) kendimi hiçç yormuycam evet eşim her işi ben yaparım sen yeter ki moralini yüksek tut hiçbişyede kafanı takma diyor :))keserimmm hayirli haberlerle gel cok yorma kendini![]()
bravo esineeee zaten tatildesin canimm..insallah iyi olacak bu seferinşallah kuzum inşallah ayın 15 gibi transfer olacak dün gittim herşey yolunda şimdilik :) kendimi hiçç yormuycam evet eşim her işi ben yaparım sen yeter ki moralini yüksek tut hiçbişyede kafanı takma diyor :))
Mrb canim. Dondurulmus embriyo transferinde bazen daha iyi sonuc aliniyor. Yumurta toplama olmadigi rahim islem gormedigi icininşallah kuzum inşallah ayın 15 gibi transfer olacak dün gittim herşey yolunda şimdilik :) kendimi hiçç yormuycam evet eşim her işi ben yaparım sen yeter ki moralini yüksek tut hiçbişyede kafanı takma diyor :))
evet canım sağolsun hep yardım eder zaten :) tatilde olmak dahada iyi oldu evlilik yıl dönümüzüe güzel bi hediyeyle girerirz inşallah :) canım sen nasılsın nasıl gidiyor hayat fıstık kızın büyümüştür son halini merak ediyorum :)bravo esineeee zaten tatildesin canimm..insallah iyi olacak bu sefer![]()
2 yasina basti canim 21 temmuzda..buyudu yaramaz cadi...7 haftalik hamileyim bu aradaaa...allahim sanada nasip etsin guzelimmm dualarimdasinevet canım sağolsun hep yardım eder zaten :) tatilde olmak dahada iyi oldu evlilik yıl dönümüzüe güzel bi hediyeyle girerirz inşallah :) canım sen nasılsın nasıl gidiyor hayat fıstık kızın büyümüştür son halini merak ediyorum :)
ayyy maşallah zaman nasıl da geçiyor iyiy ki doğmuş fıstık..aaaa ciddimisn çok sevindim ne güzel demek kardeş geliyor Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin hemen oldu mu bukez :)2 yasina basti canim 21 temmuzda..buyudu yaramaz cadi...7 haftalik hamileyim bu aradaaa...allahim sanada nasip etsin guzelimmm dualarimdasin![]()
catlatma ignesiyle oldu yine cnm..korunmadigimiz halde olmadi catlatma sorunum var yumurtaliklarsa tembellik var birde bu sekilde yaptik tuttu allahim isteyen herkese nasip etsinayyy maşallah zaman nasıl da geçiyor iyiy ki doğmuş fıstık..aaaa ciddimisn çok sevindim ne güzel demek kardeş geliyor Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin hemen oldu mu bukez :)
çok güzel valla sevindim hayırlısı olsun darısıda bana olsun inşallah benim de içimden hep ikiz geçiyor:))) sağlıklı sıhhatli olsunda farketmez tabi :))catlatma ignesiyle oldu yine cnm..korunmadigimiz halde olmadi catlatma sorunum var yumurtaliklarsa tembellik var birde bu sekilde yaptik tuttu allahim isteyen herkese nasip etsin![]()
insallah insallah ikiz olur canimmm allah gonlune gore versin tatlimmmçok güzel valla sevindim hayırlısı olsun darısıda bana olsun inşallah benim de içimden hep ikiz geçiyor:))) sağlıklı sıhhatli olsunda farketmez tabi :))
ikizde çok zor oluyor bizim sülalede çok ablamın çocukları teyzemle dayım ve birsürü daha ha birde annanem de ikiz :))))insallah insallah ikiz olur canimmm allah gonlune gore versin tatlimmm![]()
inşallah canım hayırlısıyla tutsunda bakalım :)Mrb canim. Dondurulmus embriyo transferinde bazen daha iyi sonuc aliniyor. Yumurta toplama olmadigi rahim islem gormedigi icinins tutar hakkimda hayirlsi olsun :)
hadi insallah ailede ikiz cokmussss...hayfi hayirlisi suan.transfer oldumu?ikizde çok zor oluyor bizim sülalede çok ablamın çocukları teyzemle dayım ve birsürü daha ha birde annanem de ikiz :))))
canım ayın 15 gibi olcak transfer..hadi insallah ailede ikiz cokmussss...hayfi hayirlisi suan.transfer oldumu?