Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Cnm bn gunun her saatinde oglumu uyutmaya calisiyorum..bn uyutuyorum o uyaniyo :KK43: uykusuz bi bebek..7 aylok olduk ama cok yorucu bi o kadarda guzel :) suan uyuamiyor ve agliyor :KK43: :KK43:
ayy canım evt cidden zor ben tammuzda abalmın yanndaydım tekrar doğum yaptı büyüğüne ben baktım o hastandeyken çok zor gerçekten Allah sabrını veriyor ama

kızlar dün doktora gittik çok şükür keseyi gördük şimdilik tek görünüyor belki sonrasında değişebilir dedi doktor

Alppinim isminimi degistirdimm yeni habibtem diyelimm cok saol canim rabbim evlatlarimiza kalici sifalar versinn ikinciye hamilesin galiba canimm rabbim saglikla huzurla mutlulukla buyutmeyi nasip etsinn

Keserim sagol canimmm bol bol dua ederimmm inss sende saglikla karninda buyutursun siki siki tutunsun sana
Ngasgim cok sukur buraya giremesemde fazla hep aklimdaydiniz nasil sevindim anlatamam okurken kalbim kut kut ederek okudum vok sukur rabbime yavrun sagligina kavustu allahim bidaha yasatmasin ben cok yogunum cinar ust uste cok hastalandi ignelerle serumlarla gecti gunler cok sukur atlattik ama babanem cok agir durumda suan dualarinizi eksik etmeyin rabbim cektirmesjn doktor son gunleri oldugunu soyluyor 2 aydir babanemin basindayiz hepinjzu opuyoruz cinarla keserimmm datlum cok sevindim ama kizdim sana insan faceden yazar hamileyim diye rabbim saglikla dogumu nasip etsin cok cok sevindim canim arkadasim

Ngasgim cok sukur buraya giremesemde fazla hep aklimdaydiniz nasil sevindim anlatamam okurken kalbim kut kut ederek okudum vok sukur rabbime yavrun sagligina kavustu allahim bidaha yasatmasin ben cok yogunum cinar ust uste cok hastalandi ignelerle serumlarla gecti gunler cok sukur atlattik ama babanem cok agir durumda suan dualarinizi eksik etmeyin rabbim cektirmesjn doktor son gunleri oldugunu soyluyor 2 aydir babanemin basindayiz hepinjzu opuyoruz cinarla keserimmm datlum cok sevindim ama kizdim sana insan faceden yazar hamileyim diye rabbim saglikla dogumu nasip etsin cok cok sevindim canim arkadasim
Sukur canim benim ya amin canim rabbim evlatlarimiza kalici sifalar versin ins cok uzuldum babannene canim rabbim yardimcisi olsun su saatten sonra nedene bilir ki canim benim bol bol dua ederim ben cinarida op yerime

Ngasg canm gecms olsn yaa vallahi sevindim kuzunun iylesmesine Allah kimseyi evladiyla sinamasin
amin canim benim oyle zor evlatla imtihan o aci cekerken senin caresiz kalman cok kotu .rabbim gostermesin hicbirimize yogun bakim hastahane yuzu.

Selam kızlar bende 3 aydır hamile kalamıyorum :KK43: 7 YAŞINDA bir oğlum var hamdolsun. Doğumda yırtık oluşmuş o yüzden hamile kalmam zormus.yani o yırtık bi sıvı salgiliyormus spermleri öldürüyormuş ve aşılama yaptirmamiz gerekebilirmiş :KK43: daha önce aynı sorunlari kendi ya da etrafında yaşayanlar var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Back