Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

huhu kızlar nerelerdesiniz gelin hadi :) cumartesi dondurulmuş embriyo tedavimiz başlıyor dualarınızı eksik etmeyin..

Selam keser haturladin mi beni konusmustuk tedavin hayirli olsun cnm insallah kavusacaksin olucak

Canbonlarim nasilsiniz ben sonunda gelebildim artik burayada gelemez oldum bahanesi sadece çınar değil tabiki çınardan kalan vok zaman var ama niyeyse oturamiyorum yerime bir turlu..benim babanem hasta yogun bakimda 1 ayi gecti dua edermisiniz durumu agir canbonlarim onun disinda hersey yolunda cok sukur hepinizi okuyorum ama arada girdim ama yazamadim o an .keserim ins gelcek minik melegin .habintem yasakim meddim napiyonux ngasgim oglumdan haber varmi opuyorum hepinizi

ok canm hatırladım :)) ee senin nasıl oldu bebiş :) anlatsana :))
BENIM MAYISTA OLDU ARTIK VAZGECMISTIM CUNKU NE YAPTIYSAM OLMAMISTI EN SON BI TAHLIL YAPTIRMAK ICIN MEDIKALE GITMISTIM DR KLOMEN VERDI AMNN ICIMM NOLCAK ZZATEN OLMUYO DEDIM HIC UMUDUM DA YOKTU AMA OLDU

BENIM MAYISTA OLDU ARTIK VAZGECMISTIM CUNKU NE YAPTIYSAM OLMAMISTI EN SON BI TAHLIL YAPTIRMAK ICIN MEDIKALE GITMISTIM DR KLOMEN VERDI AMNN ICIMM NOLCAK ZZATEN OLMUYO DEDIM HIC UMUDUM DA YOKTU AMA OLDU
ne güzel ya sevindim canım hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah...hangi doktora gdysun ben takipleri mehmet beyde yaptırcam..

hayalotum nerelerdesin sen :) çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım bende fazla giremiyorum ara ara giriyorum bakıyorum kimsecikler yok umarım bundan sonra yine herkes girer özledm o yazışmaları :)

amın cnm senın de hakkında hayırlısı olsun ınsallah onumuzdekı ay kese gormeye gıdersın
canım inşallah nasıl hevesliyim anlatamam. bu ayın 19 da ablam 2. bebşini dünyaya getirdi okadar hevaslendim ki yeğenimi kucağıma alınca tuhaf oldum benimde anne olma vaktim gelmiş :)

canım inşallah nasıl hevesliyim anlatamam. bu ayın 19 da ablam 2. bebşini dünyaya getirdi okadar hevaslendim ki yeğenimi kucağıma alınca tuhaf oldum benimde anne olma vaktim gelmiş :)
cnm hıc stres yapıp kendını kasma hıc olmuyacak mı olumazsa naparım gıbı endıselere kapılma baska seylere ver kendını olucakk Allahın ıznıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…