- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.042
- 798
- 36
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #59.381
Canım Benm de magnezyum ilacını icince oluyor biraz ama hemn geçiyor.sağlıcakla kucagimiza alırız inşallah ogluslari :)))keser84 cok sukur gecmisss tatlimmm..bende arada oluyorr vallahiiii..yinede eeskisine gore iyiyimmmm..hayirloisula.kucaginaa alirsin insallah
Evet gercekten geri toplansak keşke. Evet bende 3. Aşılama da hamile kaldım . gün sayıyorum bakalım inşallah sağlıkla alırız kucagimizaGünaydın canım sende hamilesin ne güzel yaa:)) evet topige kimsecikler gelmiyor oysa en zor günleri burada paylaştık keske eskisi gibi olsa sohbet etsek bol bol
Canım çok sevindim inanki hayırlısı ile sağlıcakla kucagina alırsın inşallahEvet gercekten geri toplansak keşke. Evet bende 3. Aşılama da hamile kaldım . gün sayıyorum bakalım inşallah sağlıkla alırız kucagimiza
Hayirlisiyla.kucaginaa alirsin insallah canimmmm..Evet gercekten geri toplansak keşke. Evet bende 3. Aşılama da hamile kaldım . gün sayıyorum bakalım inşallah sağlıkla alırız kucagimiza
Amin cumlemiz inşallah .Canım çok sevindim inanki hayırlısı ile sağlıcakla kucagina alırsın inşallah
Allah bagislasin canim sagliklaHayirlisiyla.kucaginaa alirsin insallah canimmmm..
Bende oglusuma hamileyimmm..sende gunler bitmiaaa dogurmak uzeresin..kiz.mi erkek mi bakalim..
Canimm.benim ikinxi gebeligim.birnkizim.var ben erken dogum yaptimmm..catin musait mi doktorun mu bekletiyor seni yoksa sen mi bekluyorsun..sirt agrisi ileee giderdim.doktoraa sancjm.nstde gorulmuyordu 1.hafta sonra lavaboda kanla karisik.akintim.geldi tabiki.ne oldugunu anlamiyorumm arastirirken.nisan.oldugunu okuyorumm.kapiya yetismeden suyum geldi ve dogum oldu normal.dogurdum..sirt agrisiyle.baslar zaten..doktora.gittimde 4 cm acilmam.vardi..hayirlisiyla kurtulursun canimAmin cumlemiz inşallah .
Allah bagislasin canim saglikla
Kucagina al insallah . benim bebisim kiz .
Allahin izniyke sancilarim gekse de normal
digursam diye bekliyorum sizin ikinciyse
banagore daha tecrubelisiniz dogum sancisinin habercisi nasil bi agri bende suan acaip bi bel agrisi var okadar. Karnimda da var ama siddetli degil. Bebegi legen kemikllerimde hissediyorum. Bana tecrubelerinizdrn bahsedin rica ediyorum <3
Çatıma bugün bakıldı musaitmis normal doğum için. 1 cm acilmam varmış etli dedi etli ne oluyor onu anlamadım ama. Bebek kanala girmiş. Bu gece gel dedi rahim yumuşatıcı fitil verelim dedi. Sabahtan suni sancı . ben istemiyorum açıkçası gitmeyip bekliycem bikacgun daha. Çünkü nst de sancim da var bel agrim acaip var bu akşam pembe akintim gelmiş ama kremsi bi şekilde nişan öyle mi oluyor suyum daha gelmedi. Normal doğum istiyorum ama dışarıdan etki olsun ilaç alayim istemiyorum. Doğru mu yapıyorum.onu da bilmiyorumCanimm.benim ikinxi gebeligim.birnkizim.var ben erken dogum yaptimmm..catin musait mi doktorun mu bekletiyor seni yoksa sen mi bekluyorsun..sirt agrisi ileee giderdim.doktoraa sancjm.nstde gorulmuyordu 1.hafta sonra lavaboda kanla karisik.akintim.geldi tabiki.ne oldugunu anlamiyorumm arastirirken.nisan.oldugunu okuyorumm.kapiya yetismeden suyum geldi ve dogum oldu normal.dogurdum..sirt agrisiyle.baslar zaten..doktora.gittimde 4 cm acilmam.vardi..hayirlisiyla kurtulursun canim
Doktorunu dinleeee...benden demesi.pismablik yasamaa bebek.kanala girmia zatennn suni sanciylaaa dogur bebegini..kakasini yerse iyi olmazzs benden demewi yarin doktorunu ara ve bilgi al..bu sekilde dusunerek.bebege zarar vrme canimmm.Çatıma bugün bakıldı musaitmis normal doğum için. 1 cm acilmam varmış etli dedi etli ne oluyor onu anlamadım ama. Bebek kanala girmiş. Bu gece gel dedi rahim yumuşatıcı fitil verelim dedi. Sabahtan suni sancı . ben istemiyorum açıkçası gitmeyip bekliycem bikacgun daha. Çünkü nst de sancim da var bel agrim acaip var bu akşam pembe akintim gelmiş ama kremsi bi şekilde nişan öyle mi oluyor suyum daha gelmedi. Normal doğum istiyorum ama dışarıdan etki olsun ilaç alayim istemiyorum. Doğru mu yapıyorum.onu da bilmiyorum
Bana biraz para tuzagi gibi de geldi o yuzden kaldim. Cunku ilk once sali gunu gel goruselim dedi. Sonra bu sekilde konustu . bilemedim yaDoktorunu dinleeee...benden demesi.pismablik yasamaa bebek.kanala girmia zatennn suni sanciylaaa dogur bebegini..kakasini yerse iyi olmazzs benden demewi yarin doktorunu ara ve bilgi al..bu sekilde dusunerek.bebege zarar vrme canimmm.
Aaaaa sen geldinmiz kizcem valla seni sordum sordum durdum ozamanlar nasilsin iyimisinSlm kizlar ne kadar uzun Zaman oldu girmeyeli ama hep aklimdaydi ne guzel sukurler olsun actigimda guzel seyler gördum özlemisim burayi baya oldu
Geldim canim geldim bazi msjlari okuyunca cok duygulandim Sukur iyiyim zor gunler atlattim ama Elhamdullillah simdi daha iyiyim 1 yasinda kizim var ve bir ay öncede 18 haftalik gebeligim bebegimin kalbinin durmasiyla son buldu sizlerde iyisiniz insallah seninde evladin var degilmi hayalotum okudugum kadari ileAaaaa sen geldinmiz kizcem valla seni sordum sordum durdum ozamanlar nasilsin iyimisin
canım çok üzüldüm rabbim saglıklı sıhhatli bir bebiş gondersin sanakeser84 ben de zamanında buraya yazmıştım.tam da başlıktaki gibi ekimde hamile kaldım.yani ekim adeti son adetim oldu ama maalesef 12.haftada bebeğimin kalbi durdu.kürtaj oldum.şimdi adetimi bekliyorum.adet olduktan sonra tekrar bebek için çalışmalar başlayacak bakalım.hakkımızda hayırlısı olsun.
Amin canım çok sağol.senin bebeklerini de rabbim korusun kollasın inşallah.sen doğal yollarla mı hamile kaldın canım ve kaç ayda hamile kaldın.ben de 29 ocakta kürtaj oldum ve hala adetimi bekliyorum.dr um iki adet bekle dedi ama ben ilk adet sonrası korunmayı düşünmüyorum.kaybettiğim bebeğimi de 5 ay beklemiştim çünkü.canım çok üzüldüm rabbim saglıklı sıhhatli bir bebiş gondersin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?