Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ben geldim canalrimmmm.
Okula başladım hem de birinci siniflarla. 35 tane ywrinde duramayaz zipir ogrencilerim var. Evde de beni bekleyen iki minikim Var. Evdi isti okuldu çocuktu derkenn inanin nete bakmaya hic fırsatım kalmiyo :(gelemedigim icin kusura bakmayin nolur)
Keserimm kuzum cok uzulsum ne desem teselli olmaz ama rn azından dondurulmuslarin var ya ins onlarla olur kuzum :(
Hayalotum yasakim habibtemmn sizler napıyosunuz?
Ngasgim kuzum rabbim sifalar versin hep dualarımdasiiniz :(
Bu arada oglumun vücudunda bişeyler çıktı. Atopik dermatit yani kuruluk egzemasi imis. Yavrumun özellikle ka rnı cok fena :(

Medcezirimmmm habibtrmmm hg yeni ogretim.yilimdaa.sana kolayliklar dilerimmmmm ogretmenlik.asil bir meslek sende bunu fazlwsiyla yapiyorsunnn oglusun icin gecmis olsunnn kiyamam.kuzumaaa esimdede var kremlerle yasiyoruz egzamanin tedavisi var gecmez insallah kuzucugunda kalici degildir...

Bende turkiyeye gidiyirumm pazae gunu:KK60::KK36::KK36: kaynimin dugnu var ve kizkardesim nisanlaniyor darisi tum bekarlaraaaa...zamanim.olursa gelirim.yineeee opuyorummmm sizlrri

slm kızlar nerelerdesiniz ya ben giriyorum ama kimsecikler yok...bende durumlar yine aynı hala bebiş yok...

slm kızlar nerelerdesiniz ya ben giriyorum ama kimsecikler yok...bende durumlar yine aynı hala bebiş yok...
Bizdee burdayi buralara gelen yok komsu forumda konusuyoruzzzz bakiyorum.bende kimsecikler yazmamiss uzuluyorummmm nerde eski konusmalarimuZ yetisemezdik:KK43:

Back