- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.042
- 798
- 36
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #59.261
Ins bırakmayacak annelerinicanım inşallah tutunurlar çok korkuyorum olumsuzda düşünmek istemiyorum...hayırlısı rabbim nasip ettiyse gelirler :)
Öyle malesef habibtemKimsecikler gelmemis yine
Emme yen ek gidayi red eden bebekler ömürden ömür goturuyoIns dedigin gibi olur kuzum. Gecen gece tam bir buçuk saat oglusumu emzirmeyeçalıştim emmedi. Oturup ağladım cok üzüyo bu konu beni. Ikiz olduklari icin dogsuklarindan veri mama da yiyolar. O yüzden daha cok emsinler istiyorum. Sütüm de var ama emmiyo kuzucuklar
Evet habibtemmbidiklardanr istahsiz olunca mecburen erkenden vasladik ejgidaya. Simdilik sadece pirinç unlu mama ve oglende 3-4 cay kasigi havuc suyu iciyolar. Ek gidaya başlayınca sen neler yedirdin? Kiz özlemişim sohbetiniiiiiiiiii :*
Topiğinizin ikinci ikizleri geliyoooooooooooohadi hayırlı oksun keserim. Sakin sürekli yatayim deme.Bebislerein kana ihtiyaci var 15 dk da yarim saatte bi ev icinde yavas yavas yürü olur mu? Ayyyy simdi günler gecmek bilmez 12 gun sonra güzel haberlerini alırız inssssss :)
Malesef bura iyce terkedildi habibtemYine yoksunuzzzzz yineee hih
Cok uzuldumKızlar Sonuç negatif
inşallah canım yaza kadar bekliycez öncesinde histeroskopi yaptırcam rahimde bir sorun olabilir dedi doktorum sonrasında da dondurulmuşlarla şansımızı deniycez...Cok uzuldum
Dondurulmuş embrio da ins olur
Ins hem okullar kapaninca iyi olur.inşallah canım yaza kadar bekliycez öncesinde histeroskopi yaptırcam rahimde bir sorun olabilir dedi doktorum sonrasında da dondurulmuşlarla şansımızı deniycez...
daha önce hsg çektrmştm tüpler falan iyi demişlerdi bu kez de bunu yaptrcam polip,yapışıklık falan olablyrmuşIns hem okullar kapaninca iyi olur.
Rabbim bu ikinci denemende yüzünü guldursun ins
Histeroskopide iyi olur rahmin şekli ne bakılır. .bende yaptirmistim
Ins bi sorun cikmazdaha önce hsg çektrmştm tüpler falan iyi demişlerdi bu kez de bunu yaptrcam polip,yapışıklık falan olablyrmuş
Geçmiş olsun.ins kuzucuk sağlığına kavusurMuhammd onjio oldu damarlar gelismis ameliyata uygunmus bir ameliyatla duzelicekmis sizler nasilsiniz
Habibtemmmm benimmmmmmm umudunu yitirmeee olacak insallah dondurulmus embriyolarin var sansin daha var insallah sorun neyse gideririler yaza hamile.kalirsin ne kaldi ki yaza canimsin uzme kendini opuyorummm seni dikkat et kendineee habibtemdaha önce hsg çektrmştm tüpler falan iyi demişlerdi bu kez de bunu yaptrcam polip,yapışıklık falan olablyrmuş
Habibtemmmm oglusunuada gecmus olsun hayirlisiylaaa gecer insallah ameliyatiMuhammd onjio oldu damarlar gelismis ameliyata uygunmus bir ameliyatla duzelicekmis sizler nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?