Merhabalar herkese. Çooook ozledim vee çoook merak ediyorum hepinizi. Gelgelelim iki çocukla giripte yazamıyorum bi türlü. Halimi görseniz eminim hak verirdiniz Merakta biraktiysam kusura bakmayin. Biz iyiyiz şükürler olsun, nerdeyse 4 aylik olcaz. Kuzucuklar büyümeye çalışıyolar. Bu ara istahsixlar. Yaklaşık 1 aydır da anne sütü almak istemiyolar. Kırk takla atıyorum emsinler diye ama kiyamet kopuyo. Sanki ağızlarına zehir vermiscesine agliyolar. Sadece uykuluyken emzirebiliyorum onun dışında emmiyolar.bu durumda beno çooooküzüyor. Reflumuz devam ediyo gaviscon verdi dr o baya rahatlattı. Agucuklar başladı. Yauyku nedir unuttum ama şükürler olsun. Rabbim basta keserim olmak uzere isteyen n herkese nasip etsin ins. Yasakimmm nasılsın muhammed emirim nasıl? Hayalotum kuzum yerim ben onu masallah cok tatlı çınarım:* karamim hayırlı olsun sağlıcakla büyütürsunuz ins. Ngasgim kuzum rabbim sifalar versin hep dualarımdasiniz. Habibteeemmm senden naber? Seremcemim az kalmis hadi Allah kurtarsin
Unuttuklarim varsa kusura bakmayın acele yazıyorum