• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Gel hayalotum ihmal etme burayi:KK45:

ya teyzesi fıtık cikti kuzumda tr dende bişey anlayamadım gelemedim demi Hammer emir fıtık yüzünden çok huzursuzlandi.agrisi oluyomus bu zikkimin:mad::mad:

uyku düzeni bozuk. ishali ateşi Kusmasin oldu.sarsildi yawrum:KK69:.rabbim beterinden korusun:KK69:bide ucak hiç sevmedi bi saat ağladı. hostesler yolcular seferber oldu ama imkansız susmadi:KK57:

adamın birini koltukta kaldırıp ayagimda salladim uyudu da öyle sustu bi an once ameliyat olsunda kurtulsun ins yaw:KK51: 7.5 aylık oldu kizanımda dis ne yok:eek:.bizimde geç çıkacak galiba:KK57: geç çıkaninkiı geç dokulurmus:KK45:
Cnm cok gecmis olsun..bnm gorumcemin oglanda kirki cikarcikmaz olmus bu ameliyati cok zor degilmis ama bi bakanin olacak senin sense oglusunla ilgilencen..erkek cocuklarda karsilasilan bi durummus korkma erkwn ogrenmen avataj olmus

Herkese merhabalar.. yasakimmm hoşgeldin. Muhammed Emirime gecmis olsun Rabbim sifa versin kuzucuguma♥
Biz 33+4 olduk.Yaklaşık 5 gündür kasık ağrısı yaşıyorum. Baya yoğun şekilde.. Bebisler büyüdüğü icin baskı yapiyolar diye düşünmüştüm. Pzt dra gittim hersey yolundymis şükürler olsun. Nst de iyi çıktı. Tabi ikiz olunca nst çektirmek de uzun sürüyor. Birini cektirdim ardından diğeri çekilirken adet sancısı benzeri sancim oldu inanılmaz şekilde. Karnimin al tarafında yay şeklinde. Hemşire yan çevirdi tık diye durdu ağrı. Neyse eve geldik sabaha kadar uyuyamadım agridan. Aynı adet sancısı gibi. Yan yatıyorum gece bi uyanıyorum kasiklarim feci agrimis. Kalkip iki tur atıyorum geçiyo. Sonra uyuyorum bi uyanıyorum yine ayni.bi de ne tarafıma yatsam o taraf bacağım uyusuyo hatta ağrıyo. Akıntım da arttı. Koku yok kaşıntı yok ama sari renkte. Bi de arada koyu sarı yapışkan birsey geliyo onu hiç anlamadım. Alttan progestan alıyorum odur diye düşündüm. Drumu aradım tekrar çağırdı. Nst çekildi o esnada evde hissettiğim o sanciyi yine yaşadım ama nstde sancı çıkmadi. Muhtemelen gerilme ağrısı dedi dr. Alttan muayene etti. Rahim agzi uzunluğum 3.6mm den 2.3 mm düşmüş. Ama acilma yok dedi.Bebekler büyüdüğü icin baskı çok dedi dr. Ins bi sıkıntı çıkmaz bol bol dinlen dedi. Sari akıntı ve yapışkan sey de bu sabah koyu sarı-kahverengi gibi geldi. Cok korktum. Hemen dru aradım çağırdı. Gelen şeyleri de bi poseye aldım dra göstermek icin. Bi saat sonra falan hafif pembemsi leke geldi. Ben iyice tirstim tabi. Dr akıntını da ağrılarını da takip etcez zoru atlattik bundan sonra gelselerde sıkıntı olmaz ins dedi Tabi biraz rahatladım ama tedirginim hala. 2 haftayı daha atlatmamiz lazım yoksa üniversite hastanesinde dogurmak zorunda kalcam :KK43: nolur dua efin de biraz daha beklesin miniklerim.
Sizde de bu tarz akintilar oldu mu

Merhaba herkese. Bizde 15 ay denedik ancak hamile olamadim, doktorumu degistirdim ve su ansa 6 haftalik gebeyim. Allah razi olsun doktorumuzdan. Sakin umudunuzu kaybetmeyin. Moralinizi yuksek tutun. Nasıl olsa olmuyor dediginiz zaman inanin olacak. Cunku o zaman daha rahatsiniz.

Cnm bian minikler geldi sandim yazmayinca ama profilden dun girdigini gordum..cnm ogelen nişan olmasın dogum habercisi..kotkma doktorunda dedigi gibi masallah akilli durdular bisi olmaz Allahın izniyle artik ama tabi ne kadar fazla dursalar yararli azcik daha sabretsinler..şuna bak yaa bitti artik grliyolar bsna daha cok var merak ediyorum son zamanların bian once gelmesini istiyorum darisi başıma..cnm dogum yapinca nolur buraya yazabilirsen yaz merak ettirme bizi dualarım seninle
Herkese merhabalar.. yasakimmm hoşgeldin. Muhammed Emirime gecmis olsun Rabbim sifa versin kuzucuguma♥
Biz 33+4 olduk.Yaklaşık 5 gündür kasık ağrısı yaşıyorum. Baya yoğun şekilde.. Bebisler büyüdüğü icin baskı yapiyolar diye düşünmüştüm. Pzt dra gittim hersey yolundymis şükürler olsun. Nst de iyi çıktı. Tabi ikiz olunca nst çektirmek de uzun sürüyor. Birini cektirdim ardından diğeri çekilirken adet sancısı benzeri sancim oldu inanılmaz şekilde. Karnimin al tarafında yay şeklinde. Hemşire yan çevirdi tık diye durdu ağrı. Neyse eve geldik sabaha kadar uyuyamadım agridan. Aynı adet sancısı gibi. Yan yatıyorum gece bi uyanıyorum kasiklarim feci agrimis. Kalkip iki tur atıyorum geçiyo. Sonra uyuyorum bi uyanıyorum yine ayni.bi de ne tarafıma yatsam o taraf bacağım uyusuyo hatta ağrıyo. Akıntım da arttı. Koku yok kaşıntı yok ama sari renkte. Bi de arada koyu sarı yapışkan birsey geliyo onu hiç anlamadım. Alttan progestan alıyorum odur diye düşündüm. Drumu aradım tekrar çağırdı. Nst çekildi o esnada evde hissettiğim o sanciyi yine yaşadım ama nstde sancı çıkmadi. Muhtemelen gerilme ağrısı dedi dr. Alttan muayene etti. Rahim agzi uzunluğum 3.6mm den 2.3 mm düşmüş. Ama acilma yok dedi.Bebekler büyüdüğü icin baskı çok dedi dr. Ins bi sıkıntı çıkmaz bol bol dinlen dedi. Sari akıntı ve yapışkan sey de bu sabah koyu sarı-kahverengi gibi geldi. Cok korktum. Hemen dru aradım çağırdı. Gelen şeyleri de bi poseye aldım dra göstermek icin. Bi saat sonra falan hafif pembemsi leke geldi. Ben iyice tirstim tabi. Dr akıntını da ağrılarını da takip etcez zoru atlattik bundan sonra gelselerde sıkıntı olmaz ins dedi Tabi biraz rahatladım ama tedirginim hala. 2 haftayı daha atlatmamiz lazım yoksa üniversite hastanesinde dogurmak zorunda kalcam :KK43: nolur dua efin de biraz daha beklesin miniklerim.

Cnm bian minikler geldi sandim yazmayinca ama profilden dun girdigini gordum..cnm ogelen nişan olmasın dogum habercisi..kotkma doktorunda dedigi gibi masallah akilli durdular bisi olmaz Allahın izniyle artik ama tabi ne kadar fazla dursalar yararli azcik daha sabretsinler..şuna bak yaa bitti artik grliyolar bsna daha cok var merak ediyorum son zamanların bian once gelmesini istiyorum darisi başıma..cnm dogum yapinca nolur buraya yazabilirsen yaz merak ettirme bizi dualarım seninle

Ben de nisandir diye çoooook korktum bitanem. Hatta o gelen şeyleri posete koydum,druma götürüp gösterdim. Yukardan gelen baskı nedeniyle birazı çıkmış olabilir ama biz buna tek başına nişan diyemeyiz dedi. Akıntını ve sancılarını kontrol etcez diye ekledi. Çok şükür öyle kanlı bir artış da olmadı. Alttan progestan alıyorum hala onlar icinde birikti de zamanla rengi döndü kimyası mı bozuldu diye düşündüm. Simdi daha iyiyim Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş

saol meddcezirim..:oops:
sizide gecmis olsun bitanem:KK52:

sukur su an iysiniz.agrilar nst cikmadiysa yalancidir ..benimde cok oluyodu cunku...akintim benimde sariydi ama yapiskan degildi...rengi hep öyleydi..rahim agzin anlattigina göre halen kapali.uzunlugu bence haftasina göre iyi..bide seninki ikiz o baskiya ragmen 2 cm nin uzurinde uzunluk..bide doktorda yanlis ölcebilir..benim doktor 32 .haftada 2.5 dedi..panik yaptirdi..hastaneye yatis verdi..hastanedki 3 doktor 2.9 cm olctu..korkulacak bisey yok demisti..hafif el titremesi bile olcumu cok etkiliyo..ama seninki 2.3 olsa bile haftasina uygun uzunluk bence.:KK58:en önemlisi riskli haftayi geride birakmissin..34.haftadan sonra baya akciger gelisimi tamemen bitiyo.kuveze bile gerek kalmiyo ama önlem amacli koyabiliyolar...:KK19:ins iki hafta daha dururlarsa daha iyi olur:KK16:en önemlisi bile suyun gelmemis..nisan olsa acilma olurdu.oda yokmus..su an dua edip bekliycez...ins hersey guzel olacak korkma..icini ferah tut...subat annelerinden kac kis erken dogurdu...sukur bebekleri iyi..hemide 29 .haftada doguran bi kis bile vardi...:KK57:bebeklerin kilosu nasi...:KK68:baya buyumuslerdir annesi ele avica kesinlikle sigar sekildedir:KK36::KK36:kan pihtilasma topigindeki bi arkadas ikislerini 30.haftada dogurdu su an masallah cok iyiler gelisimleri ne...:Dyerim seni hayirli haberlerini bekliyoruzzz..hep yaz habersiz birakma bizi:KK74:

Ben de nisandir diye çoooook korktum bitanem. Hatta o gelen şeyleri posete koydum,druma götürüp gösterdim. Yukardan gelen baskı nedeniyle birazı çıkmış olabilir ama biz buna tek başına nişan diyemeyiz dedi. Akıntını ve sancılarını kontrol etcez diye ekledi. Çok şükür öyle kanlı bir artış da olmadı. Alttan progestan alıyorum hala onlar icinde birikti de zamanla rengi döndü kimyası mı bozuldu diye düşündüm. Simdi daha iyiyim Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş
nisan olsa bence aciklik görulurdu degil bence:KK64:

Cnm cok gecmis olsun..bnm gorumcemin oglanda kirki cikarcikmaz olmus bu ameliyati cok zor degilmis ama bi bakanin olacak senin sense oglusunla ilgilencen..erkek cocuklarda karsilasilan bi durummus korkma erkwn ogrenmen avataj olmus
saol seremcem kiscem:KK68:

evet ya erkek bebeklerde cok karsilasan bi durummus...cocok doktorumuz cocuk cerrahina gönderdi .sali belli olacak ameliyat olup olmayacagio_Orabbim tum bebeklere sifasini verisn ins..:KK69:

Medddimmm oyyy kuzummm az kaldi denek azcik daha durur onlar annesi sen nerak etme ayy ruhh ikizim cok nerak ediyorum benya:KK49:bikez daha teyze olucam cok sukur:KK68:acilman yokmus biraz daha beklerler saniyorum ama illaki acilma olcak diyede bisey yok cunku benim olmanisti:confused:bosu bosuna gittim orda sanci yedim bide ustune tik demedi:KK69:

Herkese merhabalar ;)
Size güzel haberlerle daha doğrusu pembe mavi bayram sekerlerimle geldim. Miniklerim sabırsızlandı. Sabah aldık kucağımıza. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu ins♥♥♥

Herkese merhabalar :KK66:
Size güzel haberlerle daha doğrusu pembe mavi bayram sekerlerimle geldim. Miniklerim sabırsızlandı. Sabah aldık kucağımıza. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu ins♥♥♥
meddim canımmmmmmmm hayırlı olsun kuzum sağ sağlim kuzucuklarını almışın kucağına çok mutlu oldummm:D:D. güle güle büyüt bitanemmm... tam bayram hediyesi olmuş kuzucukların sana ahhh missss kokulularım benimmmmm:nazar::nazar::KK46: darısı bana ve bütün hamişlerimize inşallah....

kızçelerimmmbayramınız mübarek olsun Rabbim hepimize ailemizle eşimizle evlatlarımızla nice güzel bayramlar geçirmeyi nasip etsin... bi bakayım dedimm ve meddimin minnaklarının o güzel haberini aldımm... hayalotum gelmiş hoş gelmişşşş... ngasm canım Rabbim şifa versin kuzuna hep dualrımdasın inşllah ii olcakkk miniğinn... keserim inşallah sendende güzel haberlerini bekliyorum... yasakhayall sizde çok geçmiş olsun. vee tek tek yazamadığım diğer kızçelerim umarım hepiniz iisinizdir geçmişe tam bakamadımmm...
valla bizi sorasanız gün geçtikçe büyüyoruz teyzelerii göbüşüm gün geçtikçe büyüyo 28. haftadayız 5 kg aldım ve almaya devam ediyorumm sanırım:KK53: kaburgalarım çok ağrıyooo... çok şükür ki iyiyizz sağlıcakla kucağıma alayımda kuzumu ben onun verdiği ağrılara razıyımm... artık alışverişe çıkalım diyoruzz daha bi patik ve zıbından başka bişeyimiz yok odadır kıyafettir baya uğraştırıcak sanırımm. neyse güzel şeyler bunlarda gece gece şişirmeyeyim sizide kendimide. hepinizi öpüyorum Allaha emanet olsunnn gelemesemde sık sık hep aklımdasınızzz:KK24::KK24:

medd_cezir .!.:
Cnm bnm gozun aydin..ne güzel bir bayram hediyesi bu.simdi kim bilir nasil tatlilardir. Darisi bsima inşallah..kendine ii bak

Kızlar bayramınız mubarek olsun daha nice bayramlarimiz olsun inşallah..dun cok bişey yapmadim ama çok yorulmusum heryanim ağrıyor simdide uyuyamadım esimide kaldırdım tv izliyoruz..kilo almak ne zormus yaa

Bayramınız Mübarek Olsun canlarim ben de 1.5 ay önce Bebeğimi kaybettim düşük yaptım doktorum bir regl sonra hamile kalabilirsin dedi bu ay bekliyoruz inşallah hüsran ile sonuçlanması Dualarınız da beni de unutmayın Rabbim isteyen herkese En kisa zamanda versin inşallah :) bu arada düşündün sonra hamile kalan var mi aranızda :)

Bir de büyüklerimiz bana düşügun bur ayağı içerde olurmuş diyorlar yani hemen olurmuş hayatımda örnekleri var sizce doğru mu var mı hamile kalan :)

canım çok sevindim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün...

Back