- 25 Şubat 2013
- 887
- 202
- 133
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #58.981
Hayolotum maşallah kocaman olmus bu paşa..darısı bize bizimkiler de böyle buyuyecekmi :) bu arada cok merak ettim seni..herkesler merak etti nerelerdeydinbuda bizden teyzeleri büyümüşüz dimeama 1 ay önceki halimiz saçlarımız biraz daha uzadı sanki şu sıra yeni halimizide yarın çeker paylaşırım artık Eki Görüntüle 1252329
Allah razı olsun, başlarsam ara ara başını ağrıtırım canım:) Şu sıra eşim başını bile bana kaşıtıyor ,arabayı da servise verdi kızımın da kreşi yeni başladı öğretmenimiz sağ olsun geç geldi :) Bu adetten umudum yok bu ay kendiliğinden olmazsa gelecek ay yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım ! :) Peki sen aşılama falan denedin mi? Ben gelecek ay onu düşünüyorum, iyice araştırıp.Çok teşekkür ederim cevap için,Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inşallah.Ama ben bu boncuk gözlü yakışıklıyı yer yer bitiririmmaşallah kuzucuguma :-*
İyi yapmışsın rapor almakla kuzum. Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inş :)
Canım ben klomwni 1yil sonra kullanmistim. 4 kez kullandim ama nasip olmadi. Sonra hsg cektirdim ardından 2 ay sonra doğal yoldan hamis kaldim. Ama kaybettim bebegimi. Sonra da hormonlarim bozuldu. Fsh yükseldiği için tüp bebek denedik ve tuttu darısı başına olsun insss
Tsk ederiz canım Rabbim evladını sana bağislasin. Kuzum ah o fsh yok muuuu neler çektim ben ondan. Bir sene icinde hızla yükselmeye başladı. Kimyasal gebelik geçirdim ben de. 2 ay sonra evde yaptığım test pozitif cikti. Ertesi günü yine adet oldum. Tüm bunların ardından fsh hızla yükselmeye başlayınca drum vakit kaybetmeden tüp bebek denemeliyiz dedi. Biz de egitimciyiz bitanem. Üstelik doguda gorev yapiyoduk. Tupe baavurduktan sonra 2 gunde 3gunde bur 350 km yol gittik geldik. Tedavi aşamasında bi sıkıntı olmaz okula gittim geldim. Ama transfer sonrası rapie aldım yattım memlekette. Taa ki keseyi görene dek.eger bulunduğun yerde yaptircaksan hic sorun olmaz 15 gun rapor alırsın. Bence erkek dr olayina da çok takılma. 3 günde bir alttan ultrasonla bakıyorlar ama kuzum neticede onların da senin de amacın belli. Onlar işini yapıyo sen de bebisine kavuşmak için çaba harciyosun utabacak bisey yok
buda bizden teyzeleri büyümüşüz dimeama 1 ay önceki halimiz saçlarımız biraz daha uzadı sanki şu sıra yeni halimizide yarın çeker paylaşırım artık Eki Görüntüle 1252329
Canim ben istanbuldayim ama bi ara bebek icin ankaraya tedaviye gitmistim recai pabuccuya alaninda en iyisidir fakat tup bebek merkezinde gorev yapiyo nekaardir bekliyorsun bilmiyorum ama istersen bi muane olabilirsjn.bu arada hamilelik belirtilerine cok takilmamani oneririm sonra insan yikiliyor rabbim yardimciniz olsun dualrim sizlerle insArkadaşlar bu ay pazartesi günü sol kasığımda batma oldu uzun süre fakat bugün hastalandım batma neden olmuş olabilir ben hamileyim diye umut etmiştim ama hüsranla sonuçlandı birde aranızda Ankarada olup önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı varmı
Kuzum cok merak ettim her cinara dua edisimde muhammedde aklimda ins sagsalim atlaticaksiniz kuzum rabbim yardim edicek muhammedimizi size bize bagisliyacak sagligina kavusturacak ins sende kendini rahatlat kuzum dualarim seninele minnakim nasil annesiSelam canlarim nasilsiniz cokkkk ozledimmm sizleriii neti kapattik o yuzden giremedimmm muhammedle ugrasiyorum cok kalbi hasta bir bebegi buyutmek her an kaybetme kriz gecirme korkusuyla o cok korktugum ameliyati bekliyoruz sizler nssilsiniz minikler nasil
Canim benim ins cok beklemessin hersey gonlune gore olsun diyeyim ama bi muane ol bakalim 2 ay cok kisa bi sure cunku egerki rahim tamizse umarimki temizdir doktor oluruna birakacaktir.senin ilk olarak yapman gereken yumurtlama takibi eger duzenli adet goruyosan nette ovulasyon tarihi hesaplama var ordan bakabilirsin yada eczaneden veya yine netten ovulasyon testi alip kendin yumurtlama gunlerini evde takip edebilirsin .ve illaki doktora gidicem dersen mutlaka yumurtlama takibi iste ve diyelimki 1 yillik evliysen atiyorum 2 aydir korunmuyorum deme 6_7aydir korunmuyorum de.hakkinda hayirlisi olsun canimhayalot iki aydır bebek istiyoruz
inş kuzum darısı sana ıns teyzesıayyyy maşallah çok tatlı olmuş bal bu bal :)) teşekkür ederim hayalotum inşallah tutar ...
Hayolotum maşallah kocaman olmus bu paşa..darısı bize bizimkiler de böyle buyuyecekmi :) bu arada cok merak ettim seni..herkesler merak etti nerelerdeydin
Masallah subanallah kocaman olmus.yerim onun ellerini
anammmmmdondum kiscelerim bugun evimeyaw tr oyle alismisimki burda yabanci gibibyimm emirde fitik tesbit edildi ameliyat olabilirmis bide burdaki doktoruna gösterecez bakalim o ne diycek meddcezirim az kalmis masallah hayalotta donmus gecmise bakamadimmm ne var diye
ovulasyon testı dıye satın alıyosun canım kutu ıcınde 20lisi 30 lusu falan var ıdrarla yapılan gebelık testıne benzıyo aynı yine idrarınla takıp edıyosun .ben ve burdaki bi çok kızçe zamanında netten sıpariş vermiştik hepsiburada yada gittigidiyora bakabılırsın.Muayene oldum canım 2 ay önce doktor bir sorun olmadığını söyledi rahmin temiz olduğunu herhangi bir sorun olmadığını söyledi ovulasyon tarihini hesaplayıp denedik geçen ay ama olmadı peki evde nasıl yapıyoruz eczaneden ne diye istiyoruz
Gel hayalotum ihmal etme burayianammmmmcanbonummm hoşeldin kızçem nasılsın muhammed emirimde fıtık cıkmıs ay cok gecmıs olsun bıde ordakılere goster balakım rabbım sıfa versın ıns kıyamam kuzuma hayırlısı kuzum dondum dondum bende burdayım anca gelebıldım kızçem yedıgın ıctıın senınle olsun nerelerı gezdın gelde anlat
ya geldimi findiklarruhikizim dogurmadın dımenerelerdesin meddim canbonumm canımın içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?