Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

buda bizden teyzeleri büyümüşüz dime ama 1 ay önceki halimiz saçlarımız biraz daha uzadı sanki şu sırayeni halimizide yarın çeker paylaşırım artıkEki Görüntüle 1252329
Hayolotum maşallah kocaman olmus bu paşa..darısı bize bizimkiler de böyle buyuyecekmi :) bu arada cok merak ettim seni..herkesler merak etti nerelerdeydin

Allah razı olsun, başlarsam ara ara başını ağrıtırım canım:) Şu sıra eşim başını bile bana kaşıtıyor ,arabayı da servise verdi kızımın da kreşi yeni başladı öğretmenimiz sağ olsun geç geldi :) Bu adetten umudum yok bu ay kendiliğinden olmazsa gelecek ay yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım ! :) Peki sen aşılama falan denedin mi? Ben gelecek ay onu düşünüyorum, iyice araştırıp.Çok teşekkür ederim cevap için,Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inşallah.

Selam canlarim nasilsiniz cokkkk ozledimmm sizleriii neti kapattik o yuzden giremedimmm muhammedle ugrasiyorum cok kalbi hasta bir bebegi buyutmek her an kaybetme kriz gecirme korkusuyla o cok korktugum ameliyati bekliyoruz sizler nssilsiniz minikler nasil

Arkadaşlar bu ay pazartesi günü sol kasığımda batma oldu uzun süre fakat bugün hastalandım batma neden olmuş olabilir ben hamileyim diye umut etmiştim ama hüsranla sonuçlandı birde aranızda Ankarada olup önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı varmı

Canim ben istanbuldayim ama bi ara bebek icin ankaraya tedaviye gitmistim recai pabuccuya alaninda en iyisidir fakat tup bebek merkezinde gorev yapiyo nekaardir bekliyorsun bilmiyorum ama istersen bi muane olabilirsjn.bu arada hamilelik belirtilerine cok takilmamani oneririm sonra insan yikiliyor rabbim yardimciniz olsun dualrim sizlerle ins

Kuzum cok merak ettim her cinara dua edisimde muhammedde aklimda ins sagsalim atlaticaksiniz kuzum rabbim yardim edicek muhammedimizi size bize bagisliyacak sagligina kavusturacak ins sende kendini rahatlat kuzum dualarim seninele minnakim nasil annesi

offf baslık tum hıslerıme tercuman oluyor bu ay da olmadı ekım ayına kaldık

hayalot iki aydır bebek istiyoruz
Canim benim ins cok beklemessin hersey gonlune gore olsun diyeyim ama bi muane ol bakalim 2 ay cok kisa bi sure cunku egerki rahim tamizse umarimki temizdir doktor oluruna birakacaktir.senin ilk olarak yapman gereken yumurtlama takibi eger duzenli adet goruyosan nette ovulasyon tarihi hesaplama var ordan bakabilirsin yada eczaneden veya yine netten ovulasyon testi alip kendin yumurtlama gunlerini evde takip edebilirsin .ve illaki doktora gidicem dersen mutlaka yumurtlama takibi iste ve diyelimki 1 yillik evliysen atiyorum 2 aydir korunmuyorum deme 6_7aydir korunmuyorum de.hakkinda hayirlisi olsun canim

Muayene oldum canım 2 ay önce doktor bir sorun olmadığını söyledi rahmin temiz olduğunu herhangi bir sorun olmadığını söyledi ovulasyon tarihini hesaplayıp denedik geçen ay ama olmadı peki evde nasıl yapıyoruz eczaneden ne diye istiyoruz

dondum kiscelerim bugun evimeyaw tr oyle alismisimki burda yabanci gibibyimmemirde fitik tesbit edildi ameliyat olabilirmis bide burdaki doktoruna gösterecezbakalim o ne diycekmeddcezirim az kalmis masallahhayalotta donmus gecmise bakamadimmm ne var diye

ayyyy maşallah çok tatlı olmuş bal bu bal :)) teşekkür ederim hayalotum inşallah tutar ...
inş kuzum darısı sana ıns teyzesı
Hayolotum maşallah kocaman olmus bu paşa..darısı bize bizimkiler de böyle buyuyecekmi :) bu arada cok merak ettim seni..herkesler merak etti nerelerdeydin
buyuyecek tabi canbonum yaw ama buyudukçe daha zor oluyor bılıyomusun canları sag olsunda herkese yasatsın rabbimkızçem pcde sorun vardı benim yazmıstım nolduysa sonra kk sıfremı kabul etmedı sonra sıfre degıstırım dedım msnde problem cıktı kazeni buldum facedeadamcagızda sasırmıstır nolii diye
Masallah subanallah kocaman olmus.yerim onun ellerini
sagol teyzesi sen nasılsın kuzum fındıgım nasıl

anammmmmcanbonummmhoşeldin kızçem nasılsın muhammed emirimde fıtık cıkmıs ay cok gecmıs olsun bıde ordakılere goster balakım rabbım sıfa versın ıns kıyamam kuzuma hayırlısı kuzumdondum dondum bende burdayım anca gelebıldım kızçemyedıgın ıctıın senınle olsun nerelerı gezdın gelde anlat

yazmayı unuttum ya çınarında sonunda ilk dişleri çıktı 9 aylık olcaz nerdeyse anca çıktı sıpamın dişleri

ovulasyon testı dıye satın alıyosun canım kutu ıcınde 20lisi 30 lusu falan var ıdrarla yapılan gebelık testıne benzıyo aynı yine idrarınla takıp edıyosun .ben ve burdaki bi çok kızçe zamanında netten sıpariş vermiştik hepsiburada yada gittigidiyora bakabılırsın.

Gel hayalotum ihmal etme burayi

ya teyzesi fıtık cikti kuzumda tr dende bişey anlayamadım gelemedim demi Hammer emir fıtık yüzünden çok huzursuzlandi.agrisi oluyomus bu zikkimin

uyku düzeni bozuk. ishali ateşi Kusmasin oldu.sarsildi yawrum.rabbim beterinden korusunbide ucak hiç sevmedi bi saat ağladı. hostesler yolcular seferber oldu ama imkansız susmadi

adamın birini koltukta kaldırıp ayagimda salladim uyudu da öyle sustu bi an once ameliyat olsunda kurtulsun ins yaw 7.5 aylık oldu kizanımda dis ne yok.bizimde geç çıkacak galiba geç çıkaninkiı geç dokulurmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…