• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Hayalimmmmm canim benim yaaaa hosgeldinnnnnn :KK19: çoooook özlemişim seni ne var ne yok
kuzumm. Profilindeki senin meleğin mi maşallah yaaa Rabbim nazarlardan saklasın ♥
Güzel dileklerin için tsk ederiz bitanem ins ben de sağlıcakla kucagima alirim meleklerimi. Ozletme kendini olur mu?

Keserimmmm kuzum basınız sag olsun cok üzüldüm noldu arkadasina :cry:
Demek pzt aşılama yapilcak hadi bakalım hayırlısı olsun bitanem ins meleğin seninle olcsk bu ay♥

Amin bitanem korkuttu bizi kuzucuklar da cok şükür şimdilik iyiyiz :KK36: maşallah yagmurum kocaman olmus nice güzel yıllaraaa inss♥ darısı bizim minnaklarin başına ins:KK66: kuxum hayalotuma crome dan bağlanmasını söyledin mi cok özledim onuu slm söyle:KK75:
evet canim resimdeki benim Çınar paşam :KK46:Artik burdan takip edecegim hepinizi tekrardan:KK37:

kızlar ben geldm çok şükür aşılama güzel geçti 4-5 tane yumurta vardı hepsi çatlamış :) inşallah tutar doktor gayet güzel geçti dedi.25-30 dakka gbi bi süre yatırdılar sonra kalktım eşim arabayla eve getrdi yatağa uzandım yatıyorum...
Cnm nasil sevindim anlatamam dualarımdasın inşallah bu sefer tutacak olacak dinlen yorma kendini

Kızlar Merhaba cuma nasipse hsg cektiricem.. bi önceki doktorum hsg den sonra aşılama demişti.. bakalım yeni Dr um ne dicek ben artık bi an once olsun istiyorum.. birde klomen kimlere hangi aşamada aşamadan sonra veriliyor.. ben 3 yıllık evliyim

Bizim de aynisi olmustu biz de tam 2 sene uğraştık. Herseyin bi vakti zamani varmis bitanem. Cok zor zamanlardan geçtik. Hasretle bebegimizi beklerken tam da oldu derken kimyasal gebelik gecirdim. Sonrasinda hormonlarim bozuldu. Bi an erken menopoz tehdidi ile karşı karşıya kaldım. Hemen tüp bebk denedik ve suan ikizlerime hamileyim. Lütfen inancını yitirme bitanem Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin ins. Srnde uada esinde herhangi bi problem var miydi kuzum:KK19:

:KK39:
Selam . Maşallah Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla gelsin kuzuların inşallah. Benim 3.5 yaşında bir kızım var 2. kez anne olmaya çalışırken FSH sorunuyla karşılaştım erken menopoz tehlikesi var.Sonra mayısta hamile kaldım normal yoldan ama maalesef yürümedi 24 temmuzda gelişimi durduğu için kürtaj oldum. Bu ay umutluydum hamilelik belirtisi aynı 2.deki gibiydi ama bugün adet oldum.Çok şükür halimize yine de. Çok uzatmayayım canım. 2. bebeği çok istiyorum ama eşim doğal yoldan olacağına çok fazla kaptırdı. 2 kere doğal yoldan hamile kalan yine kalır diyor ama ben çatlatma iğnesi ,aşılama ya da tüp bebek olabilir diyorum. Yaşım da 33 fsh ne durumda bilmiyorum ama ya ilerlerse kaygım da var.Maşallah sen ikizlere hamilesin ya( eşim 2. gebeliğimde keşke ikiz olsa demişti )diyorum belki bu yoldan ikna ederim onu. Nasıl oluyor tüp bebek süreci bir de ben eğitimciyim eşim polis çok yoğunuz bu ortamda olurmu ki? Bir de afedersin ben erkek doktora gidemiyorum ama tup bebekçiler genelde erkek her şeye bakıyorlar mı (utandım ) Aşılamayı denemiş miydin sen? Aslında şimdi adetimin 2. günü karar verip vakit kaybetmek istemiyorum.Çok sorum kusuruma bakma beni aydınlatırsan yolumu daha iyi çizerim sanki.Şimdiden teşekkürler, Allah razı olsun.

evet canim resimdeki benim Çınar paşam :KK46:Artik burdan takip edecegim hepinizi tekrardan:KK37:
Ama ben bu boncuk gözlü yakışıklıyı yer yer bitiririm ;) maşallah kuzucuguma :-*
Canım Sağol rapor aldım evdeyim yatıyorum dün hep yattım bugün bulaşklerı maknaya dizdim uzandım tekrar.
İyi yapmışsın rapor almakla kuzum. Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inş :)
Kızlar Merhaba cuma nasipse hsg cektiricem.. bi önceki doktorum hsg den sonra aşılama demişti.. bakalım yeni Dr um ne dicek ben artık bi an once olsun istiyorum.. birde klomen kimlere hangi aşamada aşamadan sonra veriliyor.. ben 3 yıllık evliyim
Canım ben klomwni 1yil sonra kullanmistim. 4 kez kullandim ama nasip olmadi. Sonra hsg cektirdim ardından 2 ay sonra doğal yoldan hamis kaldim. Ama kaybettim bebegimi. Sonra da hormonlarim bozuldu. Fsh yükseldiği için tüp bebek denedik ve tuttu darısı başına olsun insss
Selam . Maşallah Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla gelsin kuzuların inşallah. Benim 3.5 yaşında bir kızım var 2. kez anne olmaya çalışırken FSH sorunuyla karşılaştım erken menopoz tehlikesi var.Sonra mayısta hamile kaldım normal yoldan ama maalesef yürümedi 24 temmuzda gelişimi durduğu için kürtaj oldum. Bu ay umutluydum hamilelik belirtisi aynı 2.deki gibiydi ama bugün adet oldum.Çok şükür halimize yine de. Çok uzatmayayım canım. 2. bebeği çok istiyorum ama eşim doğal yoldan olacağına çok fazla kaptırdı. 2 kere doğal yoldan hamile kalan yine kalır diyor ama ben çatlatma iğnesi ,aşılama ya da tüp bebek olabilir diyorum. Yaşım da 33 fsh ne durumda bilmiyorum ama ya ilerlerse kaygım da var.Maşallah sen ikizlere hamilesin ya( eşim 2. gebeliğimde keşke ikiz olsa demişti )diyorum belki bu yoldan ikna ederim onu. Nasıl oluyor tüp bebek süreci bir de ben eğitimciyim eşim polis çok yoğunuz bu ortamda olurmu ki? Bir de afedersin ben erkek doktora gidemiyorum ama tup bebekçiler genelde erkek her şeye bakıyorlar mı (utandım ) Aşılamayı denemiş miydin sen? Aslında şimdi adetimin 2. günü karar verip vakit kaybetmek istemiyorum.Çok sorum kusuruma bakma beni aydınlatırsan yolumu daha iyi çizerim sanki.Şimdiden teşekkürler, Allah razı olsun.
Tsk ederiz canım Rabbim evladını sana bağislasin. Kuzum ah o fsh yok muuuu neler çektim ben ondan. Bir sene icinde hızla yükselmeye başladı. Kimyasal gebelik geçirdim ben de. 2 ay sonra evde yaptığım test pozitif cikti. Ertesi günü yine adet oldum. Tüm bunların ardından fsh hızla yükselmeye başlayınca drum vakit kaybetmeden tüp bebek denemeliyiz dedi. Biz de egitimciyiz bitanem. Üstelik doguda gorev yapiyoduk. Tupe baavurduktan sonra 2 gunde 3gunde bur 350 km yol gittik geldik. Tedavi aşamasında bi sıkıntı olmaz okula gittim geldim. Ama transfer sonrası rapie aldım yattım memlekette. Taa ki keseyi görene dek.eger bulunduğun yerde yaptircaksan hic sorun olmaz 15 gun rapor alırsın. Bence erkek dr olayina da çok takılma. 3 günde bir alttan ultrasonla bakıyorlar ama kuzum neticede onların da senin de amacın belli. Onlar işini yapıyo sen de bebisine kavuşmak için çaba harciyosun utabacak bisey yok

Klomen bana hiç verilmedi yaaa onun için bilmiyorum acaba esimde sıkıntı olduğu için mi bana verilmedi.. çok saol canım Rabbim aratmasin kimseye

Klomen bana hiç verilmedi yaaa onun için bilmiyorum acaba esimde sıkıntı olduğu için mi bana verilmedi.. çok saol canım Rabbim aratmasin kimseye
Tabikide ondan verilmemiştir tatlim.klomen kadındaki yumurta sayısını arttirmak için kullanılır. Problem erkekteyse onun ilac kullanması gerekir. Senin edinde sayı veya hareketlilik problemi mi var kuzum?

Tabikide ondan verilmemiştir tatlim.klomen kadındaki yumurta sayısını arttirmak için kullanılır. Problem erkekteyse onun ilac kullanması gerekir. Senin edinde sayı veya hareketlilik problemi mi var kuzum?
Aynen canım esimde sayı 41 milyon hareketlilik düşük bizde %50 en az bizde %30 birde likefikasyon süresi var oda önemli 20 dk olmasi lazim bizde 1 saat. . Keçi boynuzu özü kullanıyor macun kabak Çekirdeği fln işte.. yumurtalara ultrason la fln mi bakiolar ki .. bnm bi hsg kaldı.. cuma inslh sorun çıkmaz..

Şükürler olsun kavusturana :)
Teyzesi kuzucuklar gelecek neredeyse ama biz seninle görüşemedik bi türlü. İyiyim çok şükür agrilarim oluyo ama bina şükür. sen nasilsin çınarım nasıl?
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:poofff kk almış başını gıtmıs smıleler bıle karısmıs laaao_Oo_Oneysem sızler duruyosunuz o bana yetırrr:KK45:kaçaknerelere kayboldu donmedımı daha alamanyaya :Donuda cok ozledım habıbtem nasıl:KK50:ayy ben senın o mınnaklarını yerım allahım hayırlısıyla dogsalarda gorsek cok merak edıyorum:nazar:
kızlar ben geldm çok şükür aşılama güzel geçti 4-5 tane yumurta vardı hepsi çatlamış :) inşallah tutar doktor gayet güzel geçti dedi.25-30 dakka gbi bi süre yatırdılar sonra kalktım eşim arabayla eve getrdi yatağa uzandım yatıyorum...
oyy kuzum hadı hayırlısı guzel haberlerle ıns:KK36:
hayırlısı olsun canım hg bu arada:KK37:inş hızlı ve hersey yolunda ılerler:KK36:
canım senınde hersey ggonlune gore olsun rabbım evladınada uzun omurler versın ıns:KK68:

buda bizden teyzeleri büyümüşüz dime :cool:ama 1 ay önceki halimiz saçlarımız biraz daha uzadı sanki şu sıra:KK57:yeni halimizide yarın çeker paylaşırım artık:KK54:
DSCF1307 (640x480).jpg

Aynen canım esimde sayı 41 milyon hareketlilik düşük bizde %50 en az bizde %30 birde likefikasyon süresi var oda önemli 20 dk olmasi lazim bizde 1 saat. . Keçi boynuzu özü kullanıyor macun kabak Çekirdeği fln işte.. yumurtalara ultrason la fln mi bakiolar ki .. bnm bi hsg kaldı.. cuma inslh sorun çıkmaz..
Hem ultrasonla bakiyolar hem de adetin 2. yada 3. Günü yapılan hormon testlerinden anliyolar şekerim. Kuzum hem sayi hem hiz hem de morfoloji bozukluğu icin proxseed plus diye bir vitamin var. Yalniz biraz pahalı. Imkanin varsa netten araştır ve al istersen. Öpüyorum
buda bizden teyzeleri büyümüşüz dime :cool:ama 1 ay önceki halimiz saçlarımız biraz daha uzadı sanki şu sıra:KK57:yeni halimizide yarın çeker paylaşırım artık:KK54:Eki Görüntüle 1252329

bu arada ngasgım naptı cok dua edıyorum ona muhammedıme ıns ıyılerdır :/
Oyyyyyy teyzesinin kuzusu bitanesi meleği o :))) maşallah kuzucuğuma. Ngasgimi ben de cok merak ediyorum kuzun ama bi haber yok ins hersey yolundadir :(
Yasakim ve habibtem de hala turkiyede sanırım. Ben de çooook özledim ikisini de

Çok saol canım ya aydinlattin kafadaki soruları insanlar klomen kullandım şunu yaptım ettim diyince acaba dedim.. çok şükür o zamn tahlillerim 2012 -14 te 2 kez yapıldı zaten sürekli muayne oluyorum 2 kere smear tahlili bi kere biyopsi yapıldı hepsi çok şükür temiz birtek yaramaz vardı oda martta lazer ile yakıldı .. aklımda bulunsun zaten özel hast gidiyorum herseye iyi para veriyoruz olmadı onuda deneriz de ..töbe diyim ama sabrim kalmadı ya ben hemen aşılama olsun istiyorum ..

Back