- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #58.941
Hoşgeldin canim benimhepinize iyi akşamlar canlarımm ne olmuş bu kk
hiç hoş deil adamın kafası karışıyoo
nasılsınız inş hepiniz iyisinizdir
hayalotumun hepinize çok selamı var tlf bozulmuş
kk giremiyomuşş şifresini kabul etmiyomuş bir türlü site çok üzülüyo neden böyle oldu diyee
meddimm az kalmışş minikleri, kucagına almayasaglıcakla al kuzum bebeişlerini
yasagımm ne güzel tr geldin demek oh ohh missiyi tatiller canımm
ayy hiç geçmişi okuyamadımm çok deişik geldi bu kk
hepinizin ALLAHIM gönlüne göre versinn burdaki bütün arkadaşlarımızın
hayırlı gecelerrr
Eşimde hiç bir problem yok o konuda rahatsız.. Rabbiminde vardır bir bildiği diyorum her zaman
Evet canm bende anne oldm cokk şükürAllah razı olsun hayalotum cok saol.sende cinarimi öp benm için Rabbim senin yavrunu da sana bagislasin
Cnm bnm kendine dikkat et..kuzucuklarda akıllı dursun az daha sabretsinler..demek tayin çıktı hayırlı olsun nereye çıktı inşallah bu sefer istediğiniz yer çıkmıstir..medd_cezir post: 36947550 .!.:Herkese merhabalarnerelerdesiniz bakayım sayfamizi zorla buldum,, ben de gekemedim gerçi. Kuzularım 30. Hafta sabirsizlandilar sanci cikti nstde. Önlem olsun diye hemen ciğer geliştirici iğne yaptı drum. Rahim agzi uzunluğun iyi bi sıkıntı olmaz dedi dr ama ben cok tedirgin oldum. Esimde yanimda değil ya iyice duygusala bagladim tabi simdi iyiyiz cok agrim oluyo drda rahim ve karnin biden genisledigi icon normal diyo. Ben de aybi seyi düşünüyorum çünkü karnim biden büyüyo. Saglikla kucağımıza alalim da ben razıyım tüm ağrılara.
Keserimmmm kuzum hakkinizda hayırlısi olsun bitanem. Rabbim hayırlısıyla bu ay yollasin melekleriniziyeni eğitim öğretim yılımiz da hayırlı olsun bu donem baslamadim ya cok tuhafima gidiyo. Tayinimiz cikti zaten esimle ayri yerlere atandik. Beninkini iptal ettirdik artik es durumu tayinini bekliyorum hayırlısı olsun inş
Dikkat ediyorum kuzum cik şükür ki rahim ağzı uzunlugum iyi yoksa baya sıkıntı olacaktıCnm bnm kendine dikkat et..kuzucuklarda akıllı dursun az daha sabretsinler..demek tayin çıktı hayırlı olsun nereye çıktı inşallah bu sefer istediğiniz yer çıkmıstir..
Hayalimmmmm canim benim yaaaa hosgeldinnnnnnCanlarimmmm bende kac saattir arayarak zorla buldum burayı Çok özledim sizleri hamis haberlerine cok sevindim medcezirimmm allah saglikla kucağına almayi nasip etsin inş Karam ayni guzel dileklerim senin içinde gecerli
Keserimmmm kuzum basınız sag olsun cok üzüldüm noldu arkadasinamerhaba arkadaşlar bende fazla giremiyorum bu aralar canım sıkkın okulumuzda bi öğretmen arkadaşımışızı kaybettik :'( üzgünüm çok... bugünde doktora gittim kontrole yumurtalar gayet güzel gelişmiş dedi yarın gece 11 de ovitrelleyi vurdurup pazartesi günü de 8,30 da aşılama olucak...
Amin bitanem korkuttu bizi kuzucuklar da cok şükür şimdilik iyiyizmeddim canım dikkat kendine ALLAHım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bitanem dualarımdasın hayırlısı ile kavuşursun yavrularınayagmurda iyi teyzesi büyüdü yaramaz bir kız oldu 29 eylülde doğum günümüz 1 yaşına geldi bile ALLAHım olmayanlarada versin Diğer kızçeler sizlerde bebişlerinizi güle güle büyütün
Canbonlarimmmmmm ben geldim sonunda oldu valla kazendwn yarďim istedim aklima bi o geldi son care meddim kuzum butun hepsini denedim ama olmadi valla nasilsin dogumuna cok az kalmis kuzummm
Simdi telden giriyorum amma cok karismis su kkya birde smileyi wkliyorum en basa ekleniyo
Keserimmmm çoooook sevindim bitanem inş bu kez Rabbimin izniyle güzel haberlerini alcaz. Rapor nu aldın kuzum bu hafta içinkızlar ben geldm çok şükür aşılama güzel geçti 4-5 tane yumurta vardı hepsi çatlamış :) inşallah tutar doktor gayet güzel geçti dedi.25-30 dakka gbi bi süre yatırdılar sonra kalktım eşim arabayla eve getrdi yatağa uzandım yatıyorum...
inşallah canım hayırlısı olsun.... evet rapor aldım evde yatyrmKeserimmmm çoooook sevindim bitanem inş bu kez Rabbimin izniyle güzel haberlerini alcaz. Rapor nu aldın kuzum bu hafta için
canimmm inş tutunacak bebislerrrr hayirlisiylakızlar ben geldm çok şükür aşılama güzel geçti 4-5 tane yumurta vardı hepsi çatlamış :) inşallah tutar doktor gayet güzel geçti dedi.25-30 dakka gbi bi süre yatırdılar sonra kalktım eşim arabayla eve getrdi yatağa uzandım yatıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?