Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Kuzum nasılsınnnnnn... Minnak nasıl

Datlımmmmmmm tebrik ederim nasıl sevindimmmmm bilemezsin.....

Canım gözünüzaydın..... Ne güzel bi seferde iki evlat... Sağlıkla kucağına al datlımmm

Cok teşekkür ederim priorimmmmm
Ins sağlıcakla kucagimiza aliriz bitanem.
Yağızım nasıl bitanem♥♥♥

Masallah canım Allah acilarini gostermesin kucagina da alirsin meleklerini ins darisi dger kizcelerimin basina ina

Amin bitanem aminnn Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağislasin ins
Sen napiyosun Kuzuuuummm melegim nasıl. Bu arada neden ofladın bi sorun yok ins (

meddim nasılsın canım bbeişlerimiz nasıllar :) benimde dilimde yara vardı 1 aydr kırmıızı kabarcıklar ama hala gargara falan yapıyorum yok yaa off...

iyiyiz bizde canım Zaman geçtikçe büyüyorlar çok şükür .
Irmak mı düşünüyorsunuz kızın için ?
Bizim de var Irmak ımız teyzesi , adaş olacaklar demek

Evett ırmak kuzuma adas geliyo ooo :)
Tabii sonradan degisiklik yapmazsak. Kafamiz karışıyo suara isim konusunda

Bitanem cok etkili oldugundan şüphem yok. Ama sigarayla bi faydası olur mu bilmem. Esin neden bırakmıyo ki kuzum. Sizin bebisin gelmeme sebebi sigara ( onu bıraksa belki de dogal yolla olcak.
Bu arafa bitanem bu proxseed plus hap değil.toz içecek. Suya yada taze sıkılmış portakal suyuna katılıp iciliyo. Sabah ac, , akşam yatarken yine aç ok ♥

meddim nasılsın canım bbeişlerimiz nasıllar :) benimde dilimde yara vardı 1 aydr kırmıızı kabarcıklar ama hala gargara falan yapıyorum yok yaa off...

Iyiyiz teyzesi çok şükür sen nasılsın♥uykumuz geldi ama survivor yüzünden yatmadik. Daha yatsiyi da kilmadim
Ayy dilinde yara mı var Kıyamam. Kara dut iyi geliyo ama mevsimi degil ki. Kara dut reçeli olsa o da iyi gelir aslında

Cok teşekkür ederim priorimmmmm
Ins sağlıcakla kucagimiza aliriz bitanem.
Yağızım nasıl bitanem♥♥♥

Yağız iyi çok şükür teyzoşu... Jet hızıyla büyüyoruz... Allah ın izniyle Perşembe günü 2 aylık olacağız... Gelsin senin mis kokulu kuzuların da sev Öp kokla bol bol.. Şanslısın şekerim 2 tane..her taraf 2. Kere mis süt kokacak

bu hapın adı ne canım bizimde hız sorunumuz var
Selam Cnm proxseed plus ismi ..

Haklısın cnm ben çok dil döktüm bu sigara yüzünden başkalari nasıl oluyor diyor başkalari başkalari . Eskisi gibi içmiyor hafta da bîr paket . Hayırlısı bakalım cnm ..

Oy ben yerim maşallah demek 2 aylık olmus benim pasammmm Allah esirgesin kuzumu yaa
Priorum şekerim ne güzel yazmissin her Taraf 2 kez süt kokacak diye ay cok heyecanlandim. Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde geksin miniklerim ins ♥♥♥

Valla aynı şeyi Bizde düşünmüştük doğrusu. Ama bünye meselesi. Demekki içenlerin vücut savunması daha farklı.herkeste aynı etki olmuyo mslesef.
Benim esim 34yıl önce bıraktı cok şükür ama dr bizebaya anlatmıştı. Spermler üzerinde inanılmaz rolü var sigaranın SSayıyı da hızı da çoooook etkiliyo

Inşallah kuzucum inşallah.... Güzel heyecanlar.... Doğunca daha başla oluyor sakın 2 tane diye endişelenme.. Rabbim kolaylığını gücünü kuvvetini verecek inşallah...

Bende biliyorum anlatıyorumda ama artik sıkmak istemiyorum .. Cnm ben yoruldum 3 yıldır söylemekten . Kendi düşünmesi lazım , az mi ağladim üzüldüm karşisinda kendimi Maf ettim. Allaha yardımcısı olsun nediyim , çok tartişmamiz oldu bu yüzünden .

Herkes bir yandan cocuk yapın . Kimse bilmiyor tedavi başladığımızı . Hala kendimiz istemiyoruz dîye biliyorlar Buda ayri bi dert ..
Kafama takmıyacam diyorum olmuyor . Araştiriyorum ne yapa bilîrim diye. Allahıma sığnıyorum tek çarem ..

Ayyy ne demek bitanemmm bu arada bukakadınlar kulübü Çoktandır beni de sinir ediyo.her yazidimda tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum bi de alıntı yapıp toplu halde yazamiyorum yaa
Bende de aynısı oluyo Meddcezirimm çıkış veriyo her mesajimdatoplu alıntı yi bende yapamıyorum

Kızlar hayalotun sizlere selamı var.bilgisayarinin fani bozulmus oyüzden gelemiyormus en kisa zamanda yapilacak.hersey yolunda bi sorun yokmus.bu arada çınar beyimizi de büyütmus cok yakisikli olmus maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…