- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
evet canım pazartesi yaptırcam kan testini .ama sonuç çarşamba belli oluyodur herhalde saglık ocagında yaptırcağım için geç veriyolar.pek umudum yok ama bakalım bellide olmaz.tek korkum şu kistler tekrarlamasın yeter
iyi geceler canım..tatlı rüyalarrr..rüyanda bebişi gör bizimiçin de öpppkızlar ben çıkıyorum benimkinin filmi bitti o uyumadan benim uyumam lazım bılıyosunuz soylemiştim korku olayıDD herkese tatlı ruyalar yarın görüşmek üzere DD iyi sohbetler size
kızlar ben çıkıyorum benimkinin filmi bitti o uyumadan benim uyumam lazım bılıyosunuz soylemiştim korku olayıDD herkese tatlı ruyalar yarın görüşmek üzere DD iyi sohbetler size
kaybolursan öyle olur işte..şimdi otur oku kaçırdığın sayfalarıUla iki dakka isim vardi neler kayniyo boyle:))
iyi geceler canım..tatlı rüyalarrr..rüyanda bebişi gör bizimiçin de öpppsöyle annesi bekliyo ama arkaşları da bekliyo haberini
Ula iki dakka isim vardi neler kayniyo boyle:))
Baya kaynattık şekerim ya:) bu arada annen nasıl
Hakikaten yaaa birbirimizi öyle benimsedik ki, birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğu oluyor.. Bu ay için çok güzel şeyler hissediyorum, hep mutlu haberler vericez burada inşş
normalde çok çekingenimdir..çok iletişim de kuramam ama kendimi burada sizlerle çok rahat hissediyorum..amacımız bir..yolumuz bir..hayalimiz bir..benim olmasa da hangi arkadaşımızdan güzel haber alsak mutlu olucam..biliyorum ki birbirimize ettiğimiz dualarla herşey kolaylaşacakkk
kaybolursan öyle olur işte..şimdi otur oku kaçırdığın sayfaları
normalde çok çekingenimdir..çok iletişim de kuramam ama kendimi burada sizlerle çok rahat hissediyorum..amacımız bir..yolumuz bir..hayalimiz bir..benim olmasa da hangi arkadaşımızdan güzel haber alsak mutlu olucam..biliyorum ki birbirimize ettiğimiz dualarla herşey kolaylaşacakkk
İyi diyelim iyi olsn pazartesi yatick iste hastahaneye bekliyoruz
Her şey yolunda gider umarım canım, Rabbim şifa versin inşş...
kızlar ben kaçtım çok uykum geldiiikendinize iyi bakın..siz kaynatmaya devam edin ben sabah okurum:))yarın yeni güne yeni umutlarla başlamak dileğiyle
ben 2011 nisan annesiyim.. gerçi oglum erken dogunca mart annesi oldum ama:) 2 gün önce 2. çocuk spirali cıkarttırdım. aslında eşim istiyordu ama bana hep erken geliyordu ama 2 günden beri inanılmaz bir heyecan sardı içimi. zamanında 2011 nisan anneleriyle cok güzel paylaşımlar geçirdikki su an yüzyüze bulusup görüşüyoruzda.. oğlumun daha doğmadan 92 tane arkadası oldu forumdan:) şimdi yine dolanırken kendime en yakın bu topiği gördüm. gerçekten burda cok cok güzel paylasımlar olduguna inanıyorum. Rabbim inşallah hayırlısıyla vakti zamanı geldiğinde hepimizin kucagını
hoşgeldinn :))
ben 2011 nisan annesiyim.. gerçi oglum erken dogunca mart annesi oldum ama:) 2 gün önce 2. çocuk spirali cıkarttırdım. aslında eşim istiyordu ama bana hep erken geliyordu ama 2 günden beri inanılmaz bir heyecan sardı içimi. zamanında 2011 nisan anneleriyle cok güzel paylaşımlar geçirdikki su an yüzyüze bulusup görüşüyoruzda.. oğlumun daha doğmadan 92 tane arkadası oldu forumdan:) şimdi yine dolanırken kendime en yakın bu topiği gördüm. gerçekten burda cok cok güzel paylasımlar olduguna inanıyorum. Rabbim inşallah hayırlısıyla vakti zamanı geldiğinde hepimizin kucagını
hoşgeldinn :))
hoşbulduk:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?