Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

amınnnnnnnnnnnnnn

cnm ben 31 yasındayım 2 bucuk yıllık evliyim ve bebişimde tam 18 aylık. sen?

Allah mutlu mesut etsin insallah. bebeginde hayrli evlat olsn size.. bende 2 yllik evliyim 21 yasindaym bebegim oldu karnimda öldü simdi bir yil aradan sonra tekrar dusunuyoruz bakalim rabbim nasip edicekmi enneligi bana

burdayım tatlım kalbım gum gum arastırma yapıom bugun adet olmam lazımdı olmadım .. strestenmı gecıktı acabaa dıye arastırıom

Oyy oyy hadii insallah. ama benimde devmli oluo doktorum bebek beklentin oldugu zaman beyindeki hipofiz bezine emir veriyosn adet olmadim bebek var kesin diyosn beyin ona adapte oluo adet olmayi engelliyo diyo :)))ii arastir iyii

Allah mutlu mesut etsin insallah. bebeginde hayrli evlat olsn size.. bende 2 yllik evliyim 21 yasindaym bebegim oldu karnimda öldü simdi bir yil aradan sonra tekrar dusunuyoruz bakalim rabbim nasip edicekmi enneligi bana

canım benim nasip edecek hayırlısıyla insallah..

Oyy oyy hadii insallah. ama benimde devmli oluo doktorum bebek beklentin oldugu zaman beyindeki hipofiz bezine emir veriyosn adet olmadim bebek var kesin diyosn beyin ona adapte oluo adet olmayi engelliyo diyo :)))ii arastir iyii

ama amaaa benm bugune kadar hıc gecıkmem olmadı :))) yarın sabah kalktıgımda yıne gelmesse gıdıp kan testı yaptırıcam PP

inşallah canım Allah gönlüne göre versin.. sanırım stres yapmamak kafaya takmamak en önemlisi bu konuda.

Benim sırf stresten dolayi olmuyo stres prolaktin hormonunu yükseltiyo ee oda bebek olmasini engelliyo :)) ne yapcaz nasil bu stresten kurtulcz bilmiyorumm:)))

Benim sırf stresten dolayi olmuyo stres prolaktin hormonunu yükseltiyo ee oda bebek olmasini engelliyo :)) ne yapcaz nasil bu stresten kurtulcz bilmiyorumm:)))

ya bir kere yasın cok genç canım stres yapacak birşey yokki.. rahat ol ve tevekkel ol canım bence.. mutlaka bebeginde gelmek için en uygun zamanı bekliyordur inan bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…