- Konu Sahibi medd_cezir
-
Bebişin kac yasinda:) sen kac yasindasin ne kadrlik evlisin:)
ben 2011 nisan annesiyim.. gerçi oglum erken dogunca mart annesi oldum ama:) 2 gün önce 2. çocuk spirali cıkarttırdım. aslında eşim istiyordu ama bana hep erken geliyordu ama 2 günden beri inanılmaz bir heyecan sardı içimi. zamanında 2011 nisan anneleriyle cok güzel paylaşımlar geçirdikki su an yüzyüze bulusup görüşüyoruzda.. oğlumun daha doğmadan 92 tane arkadası oldu forumdan:) şimdi yine dolanırken kendime en yakın bu topiği gördüm. gerçekten burda cok cok güzel paylasımlar olduguna inanıyorum. Rabbim inşallah hayırlısıyla vakti zamanı geldiğinde hepimizin kucagını doldursun..
cnm ben 31 yasındayım 2 bucuk yıllık evliyim ve bebişimde tam 18 aylık. sen?
amınnnnnnnnnnnnnn
Bebegimm sen burda miydn beaa
amınnnnnnnnnnnnnn
inşallah canım Allah gönlüne göre versin.. sanırım stres yapmamak kafaya takmamak en önemlisi bu konuda.
burdayım tatlım kalbım gum gum arastırma yapıombugun adet olmam lazımdı olmadım .. strestenmı gecıktı acabaa dıye arastırıom
Allah mutlu mesut etsin insallah. bebeginde hayrli evlat olsn size.. bende 2 yllik evliyim 21 yasindaym bebegim oldu karnimda öldü simdi bir yil aradan sonra tekrar dusunuyoruz bakalim rabbim nasip edicekmi enneligi bana
cok doru :)) ama benm gıbı bırı ıcın onlar cok zorAllahm senn bebısınede uzun omurler versın :)
Oyy oyy hadii insallah. ama benimde devmli oluo doktorum bebek beklentin oldugu zaman beyindeki hipofiz bezine emir veriyosn adet olmadim bebek var kesin diyosn beyin ona adapte oluo adet olmayi engelliyo diyo :)))ii arastir iyii
inşallah canım Allah gönlüne göre versin.. sanırım stres yapmamak kafaya takmamak en önemlisi bu konuda.
amin canım inşallah. sen kaç yasındasın kaç yıllık evlisin?
ama amaaa benm bugune kadar hıc gecıkmem olmadı :))) yarın sabah kalktıgımda yıne gelmesse gıdıp kan testı yaptırıcamPP
İnsallah kırmizi kart deilde sarı kart (( gebelikteki akınti yani)) gorursun:)))
bugun 1. senemızı doldurduk yanı artık ben 1 yıllık evlıyım :) 84 dogumluyum ..
ınsallahh tatlmm ama benm akıntım zaten varr :// oda gebelık gostergesımı ?
Benim sırf stresten dolayi olmuyo stres prolaktin hormonunu yükseltiyo ee oda bebek olmasini engelliyo :)) ne yapcaz nasil bu stresten kurtulcz bilmiyorumm:)))
Bebegimm la 3gun oncede bnm evlilik yil dönümümdü))
bugun 1. senemızı doldurduk yanı artık ben 1 yıllık evlıyım :) 84 dogumluyum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?