Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canım kesinlikle katılıyorum söylediklerine, sırf bundan dolayı benim hiç gecikmeyen adetim 5 gün gecikti göğüslerim şişti.. Öyle inanmıştım ki hamile olduğuma, sonucu öğrenince çok üzüldüm. Meğer prolaktinim yükselmiş.. En iyisi rahat olmak ya her şey psikolojiye bağlı.. Stres bütün metabolizmayı bozuyo

ayyy kızlar kocam sürekli nette foruma takılmamı garipsedi, ben de erkekler kulübüne üye olcam o zaman diyoooo

kızlar bişey sölimmi normalde benimde adet öncesi göğüslerim çok şişerdi hamilelik belirtiside göğüs şişkinliği D ama benim adetim geçeli bugün 10.gün bu göğüslerim hiç şişmedi yahu DD

ayyy kızlar kocam sürekli nette foruma takılmamı garipsedi, ben de erkekler kulübüne üye olcam o zaman diyoooo

benimkide kıskandı burayı galiba.demin bana diyoki benimi çok seviyon yoksa pc yimi dyo bana DD deli mi ne bu adam ya bebekten farkı yok bunların bunlar nezaman büyücek acaba DDDDDD

anacım işte kendimizi şartlayıp şişiriyoruz demekki onlarıbenimde şiştihassaslaştı sancılar falan derken gördük kırmızılarııı

benimkide kıskandı burayı galiba.demin bana diyoki benimi çok seviyon yoksa pc yimi dyo bana DD deli mi ne bu adam ya bebekten farkı yok bunların bunlar nezaman büyücek acaba DDDDDD

büyümeyecek canımmm bekleme..benimki 32 yaşında ve 16,5 yıldır beraberiz..hiççç bir değişiklikyok
bundan sonra da olmazzzz..bizim evde bu gidişle bir kadın bir çocuk bir bebişş olucak

büyümeyecek canımmm bekleme..benimki 32 yaşında ve 16,5 yıldır beraberiz..hiççç bir değişiklikyok
bundan sonra da olmazzzz..bizim evde bu gidişle bir kadın bir çocuk bir bebişş olucak

aynen katılıyorum benimde 24 yaşında 9 yıldır tanıyorum kendilerini Dama anası büyütmedi ben büyütüyorum işte napalım DD

Belki de bebiş yoldadır yaaa, herkeste aynı belirtiler oluyo ki sonuçta.. Pzt netleşecek seninki değil mi canım.. İnş güzel haberler verirsin bizeee

amannn .çok olgun adam da çekilmez..öyle homur homur oturur..boşver eğlenceli oluyo böyleeee

evet kocişimden allah razı olsun gelir şakalar yapar canım sıkılınca halay çektirir D şebeklikler yapar DD çok seviyorum ben bu adamı ya .yanlız tek sorun evde 1 tane bundan olursa nasıl başedicem bilmiyorum DDD

İyiki böyleler yaaa, değişmesinler boşverr :))

Belki de bebiş yoldadır yaaa, herkeste aynı belirtiler oluyo ki sonuçta.. Pzt netleşecek seninki değil mi canım.. İnş güzel haberler verirsin bizeee

evet canım pazartesi yaptırcam kan testini .ama sonuç çarşamba belli oluyodur herhalde saglık ocagında yaptırcağım için geç veriyolar.pek umudum yok ama bakalım bellide olmaz.tek korkum şu kistler tekrarlamasın yeter

Düşüncesi bile güzel, mutluluktan sarhoş olunca öyle de bi başederiz kiiii nşallaahhh bebişle birlikte daha da eğlenceli hale gelir yuvalarımızzz

valla ben yüzüne söylüyorum çocuk sana çekerse kafama huni takar dolaşırımben sakinim o neredeyse hiperaktif..çocuğumu kendime benzetemezsem işim işşşş

kızlar ben çıkıyorum benimkinin filmi bitti o uyumadan benim uyumam lazım bılıyosunuz soylemiştim korku olayı DD herkese tatlı ruyalar yarın görüşmek üzere DD iyi sohbetler size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…