• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Cnm. insallah hamilesindir ama benimde ona bakiyosan adetim cok duzenliydi bozuldu sonra duzene girdi senin gibi benimde boyle belirtilerim olmazdi bel agrisi kasik agrisi asiri idrara cikma gogus buyumesi sismesi gibi seyler olmaya basladi gun icinde 3tane test yaptigim bile oldu ama bebek bekleyen kadinlar bu beklentide olanlar psikolojik olarak boyle oluo beyin senin istegin dogrultusunda ilerliyo sen hamileym dersen adetin bile gecikir adet olmazsin hersey senin elinde takma kafaya adet olcm de olursan olursun olmazsa bebis olur insalllahhh:) üzülmee

Canım kesinlikle katılıyorum söylediklerine, sırf bundan dolayı benim hiç gecikmeyen adetim 5 gün gecikti göğüslerim şişti.. Öyle inanmıştım ki hamile olduğuma, sonucu öğrenince çok üzüldüm. Meğer prolaktinim yükselmiş.. En iyisi rahat olmak ya her şey psikolojiye bağlı.. Stres bütün metabolizmayı bozuyo :(

ayyy kızlar kocam sürekli nette foruma takılmamı garipsedi, ben de erkekler kulübüne üye olcam o zaman diyoooo :D

Canım kesinlikle katılıyorum söylediklerine, sırf bundan dolayı benim hiç gecikmeyen adetim 5 gün gecikti göğüslerim şişti.. Öyle inanmıştım ki hamile olduğuma, sonucu öğrenince çok üzüldüm. Meğer prolaktinim yükselmiş.. En iyisi rahat olmak ya her şey psikolojiye bağlı.. Stres bütün metabolizmayı bozuyo :(

kızlar bişey sölimmi normalde benimde adet öncesi göğüslerim çok şişerdi hamilelik belirtiside göğüs şişkinliği :DD ama benim adetim geçeli bugün 10.gün bu göğüslerim hiç şişmedi yahu :DDD

ayyy kızlar kocam sürekli nette foruma takılmamı garipsedi, ben de erkekler kulübüne üye olcam o zaman diyoooo :D

benimkide kıskandı burayı galiba.demin bana diyoki benimi çok seviyon yoksa pc yimi dyo bana :DDD deli mi ne bu adam ya bebekten farkı yok bunların bunlar nezaman büyücek acaba :DDDDDDD

kızlar bişey sölimmi normalde benimde adet öncesi göğüslerim çok şişerdi hamilelik belirtiside göğüs şişkinliği :DD ama benim adetim geçeli bugün 10.gün bu göğüslerim hiç şişmedi yahu :DDD

anacım işte kendimizi şartlayıp şişiriyoruz demekki onları:1:benimde şiştihassaslaştı sancılar falan derken gördük kırmızılarııı

benimkide kıskandı burayı galiba.demin bana diyoki benimi çok seviyon yoksa pc yimi dyo bana :DDD deli mi ne bu adam ya bebekten farkı yok bunların bunlar nezaman büyücek acaba :DDDDDDD

büyümeyecek canımmm bekleme..benimki 32 yaşında ve 16,5 yıldır beraberiz..hiççç bir değişiklikyok:1:
bundan sonra da olmazzzz..bizim evde bu gidişle bir kadın bir çocuk bir bebişş olucak:1:

büyümeyecek canımmm bekleme..benimki 32 yaşında ve 16,5 yıldır beraberiz..hiççç bir değişiklikyok:1:
bundan sonra da olmazzzz..bizim evde bu gidişle bir kadın bir çocuk bir bebişş olucak:1:

aynen katılıyorum benimde 24 yaşında 9 yıldır tanıyorum kendilerini :DDama anası büyütmedi ben büyütüyorum işte napalım :DDD

Belki de bebiş yoldadır yaaa, herkeste aynı belirtiler oluyo ki sonuçta.. Pzt netleşecek seninki değil mi canım.. İnş güzel haberler verirsin bizeee :16:

amannn .çok olgun adam da çekilmez..öyle homur homur oturur..boşver eğlenceli oluyo böyleeee:16:

evet kocişimden allah razı olsun gelir şakalar yapar canım sıkılınca halay çektirir :DD şebeklikler yapar :DDD çok seviyorum ben bu adamı ya .yanlız tek sorun evde 1 tane bundan olursa nasıl başedicem bilmiyorum :DDDD

Belki de bebiş yoldadır yaaa, herkeste aynı belirtiler oluyo ki sonuçta.. Pzt netleşecek seninki değil mi canım.. İnş güzel haberler verirsin bizeee :16:

evet canım pazartesi yaptırcam kan testini .ama sonuç çarşamba belli oluyodur herhalde saglık ocagında yaptırcağım için geç veriyolar.pek umudum yok ama bakalım bellide olmaz.tek korkum şu kistler tekrarlamasın yeter

evet kocişimden allah razı olsun gelir şakalar yapar canım sıkılınca halay çektirir :DD şebeklikler yapar :DDD çok seviyorum ben bu adamı ya .yanlız tek sorun evde 1 tane bundan olursa nasıl başedicem bilmiyorum :DDDD

Düşüncesi bile güzel, mutluluktan sarhoş olunca öyle de bi başederiz kiiii :16: nşallaahhh bebişle birlikte daha da eğlenceli hale gelir yuvalarımızzz

valla ben yüzüne söylüyorum çocuk sana çekerse kafama huni takar dolaşırım:52:ben sakinim o neredeyse hiperaktif:1:..çocuğumu kendime benzetemezsem işim işşşş:1:

kızlar ben çıkıyorum benimkinin filmi bitti o uyumadan benim uyumam lazım bılıyosunuz soylemiştim korku olayı :DDD herkese tatlı ruyalar yarın görüşmek üzere :DDD iyi sohbetler size

Back