• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ya bu konuda erkekler bayanlara göre daha rahat, biz çok takıyoruz kafaya.. Aslında sorun da bu,bi rahat olabilsek bi takmasak kafaya bebiş hemen gelecek belki de ama.. Nerdeeee :D her şeyi kafaya takmayı becerebilen bi insan olarak bazen diyorum ki Allahım çok değil ya keşke birazcık umursamaz bi insan olabilseydim...

ay sorma canım ya .hele ben başkasına bile bişey olsa onun yerinede ben düşünüyorum mübarek :DDnolcak bizim bu halimiz bilmem.bide iştende çıktım evdeyim bütün gün sabahtan akşama kadar temizlik+pc +düşünceler +can sıkıntısı cabası :DDD

iyiyim canım yaa bi uyku bastırdı..zaten akşam üzeri film izlerken uyumuşuz 1 saat..aptal gibi oldummm:(

insan aralarda uyuyunca öyle oluyor canım keşke bende uyuyabilsem eşim kalktığı gibi kalkıyorum o uyuyunca yatıyorum .tek yatamıyorum ben korku var bende panikatak değil ama onun gibi bişey :DDD

insan aralarda uyuyunca öyle oluyor canım keşke bende uyuyabilsem eşim kalktığı gibi kalkıyorum o uyuyunca yatıyorum .tek yatamıyorum ben korku var bende panikatak değil ama onun gibi bişey :DDD

zaten beraber uyumuşuz ki benimki hayatta uyumaz güniçinde:)
ayy Allah kimseyi tek bırakmasın zaten...bende sevmem tek yatmayı

ay sorma canım ya .hele ben başkasına bile bişey olsa onun yerinede ben düşünüyorum mübarek :DDnolcak bizim bu halimiz bilmem.bide iştende çıktım evdeyim bütün gün sabahtan akşama kadar temizlik+pc +düşünceler +can sıkıntısı cabası :DDD

ayy çok benziyoruz desenee :) ben de başkasının derdini sorununu ondan çok takar üzülür düşünürüm.. Valla yazık bize ya :D İşten çıkman dinlenmen açısından iyi olmuş ama öbür türlü tehlikeli biraz.. bizim kendimizle baş başa kalmamamız gerekiyo :( mümkün olduğunca evde yalnız kalmamaya çalış, çünkü o zaman düşünmekten hiç alamazsın kendini..

ayy çok benziyoruz desenee :) ben de başkasının derdini sorununu ondan çok takar üzülür düşünürüm.. Valla yazık bize ya :D İşten çıkman dinlenmen açısından iyi olmuş ama öbür türlü tehlikeli biraz.. bizim kendimizle baş başa kalmamamız gerekiyo :( mümkün olduğunca evde yalnız kalmamaya çalış, çünkü o zaman düşünmekten hiç alamazsın kendini..

ya kızlar bende öyleyim.. burada acısıyla-tatlısıyla diye bi forum var..takıldım oraya milletin dertlerine ağlıyorum..sanki hiç derdim yok gibi..çok kızıyorum kendime yaaaaa

Herkes oyle dys ama benim adt belrtm bole olmaz bu yasma kadar bole olmadm

Cnm. insallah hamilesindir ama benimde ona bakiyosan adetim cok duzenliydi bozuldu sonra duzene girdi senin gibi benimde boyle belirtilerim olmazdi bel agrisi kasik agrisi asiri idrara cikma gogus buyumesi sismesi gibi seyler olmaya basladi gun icinde 3tane test yaptigim bile oldu ama bebek bekleyen kadinlar bu beklentide olanlar psikolojik olarak boyle oluo beyin senin istegin dogrultusunda ilerliyo sen hamileym dersen adetin bile gecikir adet olmazsin hersey senin elinde takma kafaya adet olcm de olursan olursun olmazsa bebis olur insalllahhh:) üzülmee

kadın değilmiyiz işte hepimiz aynıyız :DD işten çıkmam iyi oldu evet daha stres yapıyodum randevularıma gıdemıyodum bıde ayrıyetten benım belımdede sorun cıktı spondilit diye bir rahatsızlık yeni başlamış ama tedaviye başlıyamıyorum bebekten dolayı :((

ya kızlar bende öyleyim.. burada acısıyla-tatlısıyla diye bi forum var..takıldım oraya milletin dertlerine ağlıyorum..sanki hiç derdim yok gibi..çok kızıyorum kendime yaaaaa

of ya sorma bende bu formda bi topiğe bakıyım dedim ben agladım benımkıde okudu agladı bıdaha yapmıcam dıyorum ama olmuyo ınsan kotu oluyo rabbım buyuk dert verıyo dermanda ama zr bu hayat işte .

Gecmis olsun,benimde bebek kayiplarim var ben kürtaj oldugum icin en az üc ay korundum,2 ay önce kendiligimden düsügüm oldu sadece bir ay korundum simdi ise korunmayi biraktim.ben de düsünmüyor degilim tekrar bebegimi kaybedermiyim diye ama denemekten baska caremiz yok.cünkü korkunun ecele faydasi yok.rabbimize dua ederek hayirlisini isteyelim. sen dis gebelik mi gecirdin ,düsükmü yaptin?

Ben dış gebelik teşhisiyle ordan oraya süründüm ve en sonunda düşük yapmama sebep oldu. Kürtaj olmadım bebek kendi kendine düstü.Hikayem burada ;

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...a-hamile-kalanlar-2012-a-85.html#post26253053

geçen ay düşük yaptıysan bir kaç ay korunun bence..arkadaşlarıma doktor 2 ay falan bekletmişti..rahim biraz toparlanmalı..sende öyle canım..
tabi burada konuda tecrübeli arkadaşlar da olabilir..onlar daha iyi yardımcı olur sana..

olumsuz düşünürsen olumsuz şeyler çıkar canım karşına geçmiş olsun.ben hiç gebelik yaşamadım ama eltim ilk bebeğini düşük yaptı 2 -3 ay ara verin demişti ona doktor tabi o dinlemedi 40. gününde hamile olduğunu öğrendi şimdi bebeği 3 yaşında çokta sağlıklı .bence en az 2 bucuk ay dınlen bıraz olumsuz dusunme bu arada rahmınde toparlansın gerısını allaha bırak dua et hayırlısı olsun hakkında

Cigdem cnm daha cok erken dinlen biraz rahim suanda hala açik kapanip kendini toparlamasi lazim acik kalan rahimde bebek ne kadar tutunabilir sence en az 3 ay yapma dinlensin vucudun vitamin toplasin bebek icinde iyi olur vitaminsizken hamile kalma sen iyiiice dinlen takma kafana uzulme benimde bebegim öldü :) ama mecbur gulmek ileriyi dusunmek gerek.stres yapma oluruna birak simdilik at kafandan o korkuyu..

Gecmis olsun,benimde bebek kayiplarim var ben kürtaj oldugum icin en az üc ay korundum,2 ay önce kendiligimden düsügüm oldu sadece bir ay korundum simdi ise korunmayi biraktim.ben de düsünmüyor degilim tekrar bebegimi kaybedermiyim diye ama denemekten baska caremiz yok.cünkü korkunun ecele faydasi yok.rabbimize dua ederek hayirlisini isteyelim. sen dis gebelik mi gecirdin ,düsükmü yaptin?

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Kafamdaki soruların cevaplarını sayenizde buldum. Sanırım 2-3 ay bekleyeceğim. Dediğiniz gibi kendimin ve vücudumun dinlenmesi gerek. Kimisi bekleme birşey olmaz örnekler var diyor kimi dinlen diyor,sabret diyor. Şunu da anladım ben galiba psikolojik olarak daha hazır değilim.

Ben dış gebelik teşhisiyle ordan oraya süründüm ve en sonunda düşük yapmama sebep oldu. Kürtaj olmadım bebek kendi kendine düstü.Hikayem burada ;
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Kafamdaki soruların cevaplarını sayenizde buldum. Sanırım 2-3 ay bekleyeceğim. Dediğiniz gibi kendimin ve vücudumun dinlenmesi gerek. Kimisi bekleme birşey olmaz örnekler var diyor kimi dinlen diyor,sabret diyor. Şunu da anladım ben galiba psikolojik olarak daha hazır değilim.

psikolojik olarak hazır değisen biraz toparlanmayı bekle canım.bebek dışında konularla ilgilen..yaşananları atlatmak zor oluyor bazen..hem yeni yıla yeni başlangıç yaparsın hayatında..zaten Rabbim biliyo sadece vaktini zamanını..

ben 3 yıldır psikolojimi düzeltmek için kendimle mücadele ettim..çok şükür iyiyim artık..bebiş te olursa deymesinler keyfimize..

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...a-hamile-kalanlar-2012-a-85.html#post26253053

Canımm senin için ne zaman hayırlı ise bebişin o zaman gelsin sana inş.. Allah yardımcın olsun

Canımm senin için ne zaman hayırlı ise bebişin o zaman gelsin sana inş.. Allah yardımcın olsun

canım benim herşeyden önce senn sağlığın önemli.nasılki zor durumda oksijen maskesini önce kendimize takmamız gerekse buda onun gibi birşey .önce senin dinlenmen gerek .içinde kimbilir ne fırtınalar kopar insanın önce bunları dindirmemiz gerek.benim verdiğimde iyi bir örnekti ama kötüsüde olabilirdi.oyuzden sabret canım biraz allah büyüktür.zaman çok çabuk geçiyor bu arada sende kendine dikkat et rabbim sağ salim kucagına almayı nasıp eder inşallah

psikolojik olarak hazır değisen biraz toparlanmayı bekle canım.bebek dışında konularla ilgilen..yaşananları atlatmak zor oluyor bazen..hem yeni yıla yeni başlangıç yaparsın hayatında..zaten Rabbim biliyo sadece vaktini zamanını..

ben 3 yıldır psikolojimi düzeltmek için kendimle mücadele ettim..çok şükür iyiyim artık..bebiş te olursa deymesinler keyfimize..

Rabbim inşallah size ve hepimize sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebiş hayırlısıyla nasip eder.

canım benim herşeyden önce senn sağlığın önemli.nasılki zor durumda oksijen maskesini önce kendimize takmamız gerekse buda onun gibi birşey .önce senin dinlenmen gerek .içinde kimbilir ne fırtınalar kopar insanın önce bunları dindirmemiz gerek.benim verdiğimde iyi bir örnekti ama kötüsüde olabilirdi.oyuzden sabret canım biraz allah büyüktür.zaman çok çabuk geçiyor bu arada sende kendine dikkat et rabbim sağ salim kucagına almayı nasıp eder inşallah

Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.

Back