- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.801
Aynen ihtiyacim vardi canim dusunuyorum calismayida .aynen ev derdi filan istedigim evede cikarim insallah .. canim ben kaciyorummm komsuya kadar gidecem ..
Umudummmmm da gelmisssSeniiii cok seviyorummmm sIk gel yaaa buralara özletme kendini.. Ben suan komsuya gidiyorum gorusruuz yine sana yazmadan edemedim ..
inş canım içine sinerde diledigin gibi olur herşeyy dualarımız seninle gülümm
evet dedigin gibi kısmet işi belki sen çok memnun kalacaksın inşş
canım hayıt otunu naptın kullandınmı canım:26:merak ettim
saol bitanem inş seninde benimde öle bebişimiz olur renkli göz çok seviyorum ama çocuklarınki kahverengi inş bu renkli olur validenin gözleri yeşil acep kızsam bakmmiki hamile kalınca
Umuttcumm inşallah hayırlı olur senn için
saol balım, hsgledin .. Nasılsın ..
hımmm:26:anladım canımm..cnm hayıt otu değil de, çok arastırdım kk da olsun bska net de olsun..
otu olanın demlenme seklinde olanının tadı çok kötü diye yazmıslar..ama hazır suyu satılıyormus.. onu içince birsey anlamıyorsun tarzında seyler yazmıslardı..
bnde aktar dan, hayıt suyu aldım.. biraz uzun bi sisei var kutunun içinde..onu aldım içtim.. hiç anlamadım tadını fln, ..
bi çay bardaığına yarım koyuyorsun, üzerine su ekleyip içiyorsun, sisenin içindeki hayıt suyu, normal su renginde, öle biseyi yok..
ve ben 1.ci sisem bitti diye, aktardan 2.ciyi alıcakdım, aynı marka kalmadı bu da aynısı dedi ben biraz tereddütel aldım bska markayı ama 2 kez içktten sonra farkettim..
içerken ap acı ve birde içtikten yarımsaat sonra 1 saat abartısız mide ağrısı çektim.. ve ablamlara fln sordum, dedim böle böle, içme dediler, bırakdım..
artık bi siseyi içtim bitti öyle, önceki markadan bulamayınca, son zaman da da bska almadım, smdi dktara gidices diye..
sen mi kullancakdın balım ?
haklısın canımmm işte biz insanlar yetinmeyi bilmiyoruz....ah balım, sağlıklı olsun da, Rabbim ne verirse,,
eskiden oturduğumuz binada, bi komsu gelmisdi Ankaralıydı o da ..
ve yeni evliydi.. ve zaman sonra hamile kaldıydı..kızı oldu.. çocuğun gözleri zeytin gibi, boncuk boncuk bakıyodu..
ve diyo ki , ay babası ve babannesi renkli gözlüydü, öyle olsaydı keske..
binadki arkadaslar hep kızdıydık, buldun da bulanma diye ..
valla bizde de büyük görümcemin gözleri mavi .. ama bir kızı ve oğlu var yetiskin.. onların da normal kahve tarzında..
artık halasına çeker mi bilmem olduğunda :)
smdi senin dediğin bir tarafa, aklıma geldi demek istedim.. :)
iiyim canım hoşbuldk sen nasılsın
hımmm:26:anladım canımm..
:26:yok bitanem ben kullanmıycam okumuşsundur dün akşam bi arkadaş anlatıyodu arkadaşı hayıt suyu ile hamile kalmış 4 yıldır olmuyomuş artık tüp bebek için gidiceklermiş dr gitseki hamileymiş...
bide başka yerde okudum birine 15 16 yaşlarında rahimdeki bir sorun yüzünden doktor senin ömür boyu çocugun olmaz demiş kadında ben çok şişmanladım die doktora gitmiş hamileymiş megersem:26::26::26:RAbbim nelere kadir balımm inşş ben inanıyorum bu sefer olcak kuzum
güle güle canımm iyi akşamlarkızlar ben çıkıyorum.eşimle tv izlicez.hepinize iyi akşamlar.
haklısın canımmm işte biz insanlar yetinmeyi bilmiyoruz....
saglıklı eli ayagı düz olsun aklı fikri yerinde olsun hep böle dua ediyorum ama heves işte..
seninki halaya çekerse oyy ben onu yerimmmm...
haklısın canım herkesin bünyesi farklı:26::26:hadii inşş bu doktordan hayırlı ve güzel haberlerle dönersin inşş canımmmya balım.. biz böyle sanki her duyduğumuz bizlere iyi gelcek diye alıp yapıyoruz, sonrada iyi mi geldi acaba diye düsünmekten kendimi alamıyoruz ..
hani çaksır suyu dedim ya, beyler içinmis o.. onu esim içtiydi.. mahfetti onu yaa..
hersey herkeslere iyi gelmiyormus..esime bir sürü söylendim.. sen misin doktara gitmeyen, byle duyduğumuzu içmekle nereye kadar...tmm önceden gittik yaptık herseyi, olmadı, olmuyor diye de halen daha gitmezsek, elimizdekileri de kaybedecez dedim ...
ahh kusum insaAllah, ben çok yoruldum artık ... beklemekten yoruldum artık... Rabbim ne verirse hayırlısını nasip etsin yinede .. bnada herkeslere de ..
öle cnm.. heves olunca insanoğlu istiyor..
bnde tombis bebislere hastayım..
bebis yaparkene kabartma tozunu çok koyacam, belki hamurundan iyi kabarır
haklısın canım herkesin bünyesi farklı:26::26:hadii inşş bu doktordan hayırlı ve güzel haberlerle dönersin inşş canımmmsınavını başarıyla geçersin canımm dularım seninle
kız Allah iyiligini versin emiii çok güldüm inşş tombik bi bebişin olurr... tombik tombik yuvarlanır evin ortasında
güle güle canımm iyi akşamlar canım özletme kendini görüşürüzamin cnm insaAllah ..
selencim öpüyorum seni.. benim çkmam lazım .. grmek üzere ..
hayırlı geceler bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?