- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.681
ben geldimmm ,, Napiyorsunuz canlarim benim ..
hg kuzumm gene olur bitanem alırsın
tatlım 10 dk havada kalıyoo :44:bende öle yapıyorumsonrada bacaklarımı dik vaziyette yatıyorum öle 45dk kalmadan bende doktordan istedimde hele bi hamile kalda öle verim dedi folik asit
gecmıs olsun bıtanem noldu sana
geçmiş olsun canım neyin var:26::26:
amin canım inş cümlemize nasip eder
bildigim şey belimin altına yastık koyuyorumbazı arkadaşlar sogan suyu felan içiyo:26:kürler felan yapıyolar başkada bişi gelmedi aklıma:44::44:
ben geldimmm ,, Napiyorsunuz canlarim benim ..
papom su an varmi yokmu bilmiyorum ki..hani benim düsüklerim varya dr romatizma düsüge neden olabilir diyo bi baktir ona göre tedavi olursun dedi...:26:ismi ne romatizmanin romatirit atrit düsüge neden oluyomus yani iltihapli olani seninki hangisi dr sordunmu hic düsüge neden olurmu diye...:26:yaw benim hic agrimda yok ama yinede bi baktirim...
hg gurbetimm kaynatıyoz canım sen nasılsın
evet kuzum daha çok yenisin inşş hemen kalırsın ben diger çocuklarımda yumurtlama ne bilmiyodumÖylemi Tamam O zaman.
Sizinde Dediğiniz Gibi en güzeli Beklemek. Bir Hamile Kalalım o zaman içeriz folik asitleri
teşekkürler arkadaşlar grip olmuşum yine sık sık tekrarlıyo nedense anlamadımm
Rabbim şifa versin canımmteşekkürler arkadaşlar grip olmuşum yine sık sık tekrarlıyo nedense anlamadımm
ohh ohhh afiyet olsun canımmOh ne guzel bende sizden sonra hemen firina kek surmsutum filmimize baktik esimle kuranimi okudum geldim .. sizi birakamadim ..ne guzel kalabalik burasii
evet kuzum daha çok yenisin inşş hemen kalırsın ben diger çocuklarımda yumurtlama ne bilmiyodum
3.de artık takip ederek kalmaya çalışıyorum6 aydır korunmuyorum canım bakalım kısmet
gurbet kızçem hoşgeldın bıtanemnasılsın canbonum
Ben 92 Doğumluyum.
O zaman sadece yastık Koyarım altıma
En güzeli Beklemeliyim.
Folik asit içmem gerekiyormu ??
olmaz bitanem kullanabilirsinHmm anladım Kuzum
Kuzum Lafını Kullandım. Günlük hayatımda Çok kullanırım Çok sevdiğim ve samimi bulduğum bir laftır
Sizin İçinde Problem olmazsa tabi ki
Hosbulduk canim benim ,, iyiyim bomba gibiyim , birazdan sogan suyumu yapacamveya yavas yavas baslasam mi ki.. aciktim aksam yemegini erken yiyince..
ohh ohhh afiyet olsun canımmmaşllh baya iş yapmışsın yasagımın dedigi gibi hamarat olmuşsunn
canım ozaman bekle bıraz en azından gelmesse meleğin 6 . ayda falan gıdersın zaten sımdı gıtsen bıle her doktor bakmaz ılk bır yılın dolmadıysa tabı adetle ılgılı bı sıkıntı olmadıgı takdırde.inşallah rabbımde cok bekletmezde doktorlara falan gerek kalmaz.ama sabırlı ol ve cok dusunmemenı tavsıye edebılırım.
sen folık asıtte bekle ıstersen bıraz.onların zaten bı gebelık oncesı ve gobelıkte kullanılanları var sanırsam.benım bı oncekı doktorum vermıstı bu doktorum vermedı henuz yenı tedavımden dolayı.oyuzden ben ıcmıyorum suan
olmaz bitanem kullanabilirsinevet çok samimi
acıktınmısoğan suyu içindi sanırsam ovu testınınde son gunuydu ya hesaplamalara gore hangısıne başlıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?