• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hg kuzumm gene olur bitanem alırsın:16::16::16:

tatlım 10 dk havada kalıyoo :44:bende öle yapıyorum:17:sonrada bacaklarımı dik vaziyette yatıyorum öle 45dk kalmadan:52::52::52:bende doktordan istedimde hele bi hamile kalda öle verim dedi folik asit:9::9::9:

Öylemi Tamam O zaman.:16::16:
Sizinde Dediğiniz Gibi en güzeli Beklemek. Bir Hamile Kalalım o zaman içeriz folik asitleri:9::9:

gecmıs olsun bıtanem noldu sana:29::29:

geçmiş olsun canım neyin var:26::26:

amin canım inş cümlemize nasip eder:16::16::16::16:
bildigim şey belimin altına yastık koyuyorum :17::17:bazı arkadaşlar sogan suyu felan içiyo:26:kürler felan yapıyolar başkada bişi gelmedi aklıma:44::44:

teşekkürler arkadaşlar grip olmuşum yine sık sık tekrarlıyo nedense anlamadımm:37::37::37::37::37:

papom su an varmi yokmu bilmiyorum ki..hani benim düsüklerim varya dr romatizma düsüge neden olabilir diyo bi baktir ona göre tedavi olursun dedi...:26::4::4::4::4::4:ismi ne romatizmanin romatirit atrit düsüge neden oluyomus yani iltihapli olani seninki hangisi dr sordunmu hic düsüge neden olurmu diye...:26:yaw benim hic agrimda yok ama yinede bi baktirim...:27:

Canim onceki sayfalarda yazdim sle lupus galiba o romatizmanin adi en buyuk zararida bebek dusurmek
Romatoit bebis dusurmuyor bendede var romatizma
Kk nin hastaliklar bolumunde romatizma bolumunde var yanlis hatirlamiyorsam bi bak orda yaziyor millet

Öylemi Tamam O zaman.:16::16:
Sizinde Dediğiniz Gibi en güzeli Beklemek. Bir Hamile Kalalım o zaman içeriz folik asitleri:9::9:
evet kuzum daha çok yenisin inşş hemen kalırsın ben diger çocuklarımda yumurtlama ne bilmiyodum:25::25:
3.de artık takip ederek kalmaya çalışıyorum:9::9::9::9:6 aydır korunmuyorum canım:29::29:bakalım kısmet:6::6:

teşekkürler arkadaşlar grip olmuşum yine sık sık tekrarlıyo nedense anlamadımm:37::37::37::37::37:
Rabbim şifa versin canımm:16::16::16::16:
Oh ne guzel bende sizden sonra hemen firina kek surmsutum filmimize baktik esimle kuranimi okudum geldim .. sizi birakamadim ..:16::16::16: ne guzel kalabalik burasii
ohh ohhh afiyet olsun canımm:16::16::16: maşllh baya iş yapmışsın yasagımın dedigi gibi hamarat olmuşsunn:9::9::9:

evet kuzum daha çok yenisin inşş hemen kalırsın ben diger çocuklarımda yumurtlama ne bilmiyodum:25::25:
3.de artık takip ederek kalmaya çalışıyorum:9::9::9::9:6 aydır korunmuyorum canım:29::29:bakalım kısmet:6::6:

Hmm anladım Kuzum:16::16:
Kuzum Lafını Kullandım. Günlük hayatımda Çok kullanırım Çok sevdiğim ve samimi bulduğum bir laftır:16:
Sizin İçinde Problem olmazsa tabi ki:54:

Ben 92 Doğumluyum.:17::17::17:
O zaman sadece yastık Koyarım altıma:9:
En güzeli Beklemeliyim.
Folik asit içmem gerekiyormu ??

canım ozaman bekle bıraz en azından gelmesse meleğin 6 . ayda falan gıdersın zaten sımdı gıtsen bıle her doktor bakmaz ılk bır yılın dolmadıysa tabı adetle ılgılı bı sıkıntı olmadıgı takdırde.inşallah rabbımde cok bekletmezde doktorlara falan gerek kalmaz.ama sabırlı ol ve cok dusunmemenı tavsıye edebılırım.
sen folık asıtte bekle ıstersen bıraz.onların zaten bı gebelık oncesı ve gobelıkte kullanılanları var sanırsam.benım bı oncekı doktorum vermıstı bu doktorum vermedı henuz yenı tedavımden dolayı.oyuzden ben ıcmıyorum suan:6::6:

hiçte sevmem ilaç içmeyi neyse bugun baya kalabalıkmış topık sabah ben girdiğimde kimsecikler yoktu gelenlerde hemen gidiyoduuu:14::14::14::14::14::14: neyse iyileşince girerim bol bol şimdi çıkıyım dinleniyim biraz yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgelmişlerrr :16::16::16::16::16:hadi ben kaçtım hepinizi öpuyorummm :54::54::54::54::54:

canım ozaman bekle bıraz en azından gelmesse meleğin 6 . ayda falan gıdersın zaten sımdı gıtsen bıle her doktor bakmaz ılk bır yılın dolmadıysa tabı adetle ılgılı bı sıkıntı olmadıgı takdırde.inşallah rabbımde cok bekletmezde doktorlara falan gerek kalmaz.ama sabırlı ol ve cok dusunmemenı tavsıye edebılırım.
sen folık asıtte bekle ıstersen bıraz.onların zaten bı gebelık oncesı ve gobelıkte kullanılanları var sanırsam.benım bı oncekı doktorum vermıstı bu doktorum vermedı henuz yenı tedavımden dolayı.oyuzden ben ıcmıyorum suan:6::6:

Anladım Kuzum. Tamam O zaman. Burdann Hep Birlikte Bekleriz meleklerimizin Gelmesini:46::46:
Ben Çok sevdim Burayıı:16::16:

acıktınmı:17::17::17:soğan suyu içindi sanırsam :1::1:ovu testınınde son gunuydu ya hesaplamalara gore:17::17::17::52::52::52:hangısıne başlıcan:27::27::27::9::9::9:

Evet aciktim bura saatiyle aksam yemegini 4 bucukta yedik .. birazdan esimde gelir aciktim diye,, Sogan suyu benim istahimi kaciroyrdu ilk gunlerde simdi pek brisey farketmiyor.. calisma kestediyorsan bugun yok birsey, yarinnn varmiss :52::52::52: :52::52::52: yeterlmi mi cevap canim

Back
X