- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.421
olmazmi yimegimmm olurrr dun bizim heriff mangal yapmiss sagolsunnn canim cekti diyeee....hepsini yedimmmmm
ama sen tembel degilsin habbitem o hamilelik tembelligi ben senin hamaratligini bilmezmiyim seni örnek aliyom artik
yoksa kocalarımızda mı birbirine benziyorrsenın burcun ne şekerim benim ki terazi kocamın ki de terazi..ben 08.10.1986 o d 09.10.1976 sen bizim genel auramızı çözdün..hareketlii gif arıyorum avatarımı değiştircemm
ben geldim kızçelerimnabıyonuz bekem bi geçmişe gidip geliyorum
habibtemmm benimmmmmmm senin ruhunda icinde var hamaratlik simdi ortaya cikiyorrrrr
ohh ne güzel benim kocam hiç yapmaz bana 1 kere piknikte yaptı o kadar bi hamile kalayımm neler yapacam onaa..sen bu 9 ayı iyi değerlendir canımm
benim herif hamaratliiiii hatay erkegiiiii hersey elinden gelir sarma bile sararrrr....hamile kalmadigimda bile yapiyorduuu sagolsunnnn
ben baligimmmmesimde terazi 13.10.78 yaw eslerimizde ayni güne yakinler hemide ayni burc iyice sasirdimm papomm
benimki salatadan baska bisey bilmez..ankarali irkekler tembel oluyo yawwwww
olmazmi yimegimmm olurrr dun bizim heriff mangal yapmiss sagolsunnn canim cekti diyeee....hepsini yedimmmmm
hehehee o yuzden huyları da benziyordurr...iyi kızz kocalarımızz dimiterazi erkeği iyi olur kocamdan biliyomm
yaw aslinda ben baligim ya terazi erkekleriyle hic anlasamamamnapim aama evlendim bi kere
gördüm kaçakcanbonum ama hala gelen giden yokmarim gördünmü sogan suyunun faydasiniyaw bu zamana kadar icseydin bence coktan kurtulmustun simdik zorlaniyo yakinda bosalir kan
yaw ben ne zaman olacam daha günüm hic belli degil...
habıbtem nereye nezaman gıdıyor ben anlamadım ya:2::2::2:tatlimm burada dogumu dusunmuyorummm...evimde kalacamm kaynanamla ayni apt oturuyoruz esas oglanda evlenecek...16likladaha belli degil bakalim ne olack...allahim hayirlisini versin...esim zaten agistosta gelir buyuk ihtiaml yanima...kaynanamlarda internet yok ama vin alirim bir sekilde baglanirim habibtelerimmmm
hayalotum hosgeldinn
papom hareketli avatarini koymayi unutma daha güzel oluyo bence hareketlisi....
yaw kizlar ben cikimm müsadenizle yimek isine bakimmmmyoksa bu herif beni kapi önüne koyacak yakindaaaa
hoscakalin inslalah yine görüsüürzz...
gördüm kaçakcanbonum ama hala gelen giden yokbide kasıklarımın içinde ara ara pıt pıt diye bişeyler atıyo sanki
habıbtem nereye nezaman gıdıyor ben anlamadım ya:2::2::2:
ben hoşbulduk dıyene kadar sen çıktın canbonum
ya eşim geliyo kızçeler bende çıkıyorum artık yemekten sonra tekrar iniş yaparım kkya
hg canımGeçmişi okuyayım dedim amaaa çook kaynatmışsınız okuyamadım heeeee.neyse artık akşam gelemeyebilirim öptüm siziiii
esilam ben anestezi ile yaptirdim zaten sende rahim de sekil bozuklugu var onu kesip düzeltecekler bayilmadan dayanamazsin...bende sekil bozuklugu yoktu öylesine yinede kürtaj oldugum icin yapisiklik varmi diye baktirmistim..o yüzden 10 dk kadar sürdü benimki hic bisey hissetmedim uyandigimda sadece regl agrisina benzeyen agrim vardi birazda kanamam ama kanamam bi hafta sürdü incelemek icin birazda patolojik parca almislar cünkü ondada bisey cikmadi yapisiklikta yokmus..ama yinede iyikine olmusum icim rahat etti..seninki uzun sürebilir cünkü rahimde sekil bozuklugu varmis..ben almanyadayim burda bi hastanede yaptirdim canim benim..ben bedava yaptirdim ama türkiede paraliymis....esinle arastirin iyi ve fiati uygun bi yer bulun ve bi an önce yaptirin..sakin ihmal gelmeyin bu sorunla hamile kalsan bile kesin düsükle sonuclanir böyle bir riske girme ve bi an önce histereskopiyi ol habibtemduruma göre korunma süresini doktor söyler ...kücük kamerali ucu keskin bi aletle vajinadan girip yapiliyo bu operasyon...korkma biraz agrin ne olur hap ne yutarsin napacan bebisler icin herseye dayanacagiz....hersey onlar icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?