Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben baligimmmmesimde terazi 13.10.78yaw eslerimizde ayni güne yakinler hemide ayni burc iyice sasirdimm papommerkek kardesim 09.10.dogumlu ama..

Son düzenleme:
ohh ne güzel benim kocam hiç yapmaz bana 1 kere piknikte yaptı o kadar bi hamile kalayımm neler yapacam onaa..sen bu 9 ayı iyi değerlendir canımm

benim herif hamaratliiiii hatay erkegiiiii hersey elinden gelir sarma bile sararrrr....hamile kalmadigimda bile yapiyorduuu sagolsunnnn

benim herif hamaratliiiii hatay erkegiiiii hersey elinden gelir sarma bile sararrrr....hamile kalmadigimda bile yapiyorduuu sagolsunnnn

benimki salatadan baska bisey bilmez..ankarali irkekler tembel oluyo yawwwww

Son düzenleme:
hayalotum hosgeldinn

papom hareketli avatarini koymayi unutma daha güzel oluyo bence hareketlisi....

yaw kizlar ben cikimm müsadenizle yimek isine bakimmmmyoksa bu herif beni kapi önüne koyacak yakindaaaa

hoscakalin inslalah yine görüsüürzz...

marim gördünmü sogan suyunun faydasiniyaw bu zamana kadar icseydin bence coktan kurtulmustunsimdik zorlaniyo yakinda bosalir kan

yaw ben ne zaman olacam daha günüm hic belli degil...
gördüm kaçakcanbonum ama hala gelen giden yokbide kasıklarımın içinde ara ara pıt pıt diye bişeyler atıyo sanki
habıbtem nereye nezaman gıdıyor ben anlamadım ya:2::2::2:

ben hoşbulduk dıyene kadar sen çıktın canbonum
ya eşim geliyo kızçeler bende çıkıyorum artık yemekten sonra tekrar iniş yaparım kkya

kankim gelmişş
anam o kasıklarındaki pıt pıt atan nekii:44::44::44:
habibtem mart ayında canım tr gidiyo doguma kadar ordaymışş esas oğlan evleniyomuş
sonraa bebişinide alıp tekrar aşk yuvasına dönecekmiş
minik kuşum tez gel bekletme bizi olurmu bitanem

Geçmişi okuyayım dedim amaaa çook kaynatmışsınız okuyamadım heeeee.neyse artık akşam gelemeyebilirim öptüm siziiii

cnm ben bugün başka bi dr daha gittim.oda rahimde doğuştan şekil bozukluğu var dedi.ameliyat yapamayız dedi. tüplerin açık hamile kalabilirsin .ama düşük veya erken doğum riskin olabilir dedi:26::26::26:

Selam kizlarr Ben geldim ... yardiminiza ihtyacim var benim yumurtlama gunum hangi gun ki? aldigim ovu testler iyi cikmadi malesef bati tarihlerimi yaziyorum son3-4 ayini bana yardimci olunn ..

17 ekim 2012
14 Kasim 2012
13 Aralik 2012
10 Ocak 2013
yumurtlama gunum hangi gun sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…