Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aferım gııı iç soğan suyunu bende zevkle içtim 2.günden sonra sukurler olsunama dünkü balı yıyemedık malesef
rabbım kabul etsın orucunuzu

Evet bende ucmeye basladim , ben pek buralarda olmam bugun kuranimi okuyum aksam gec gelirim esimle tv bakacaz bugun ... Allah razi olsun insallah orucumuz kabul olur ..

ne güzel canımm oruc tutuyosun rabbim kabul etsin canım ben korkuyorum açlıga dayanamıyorum hemen başım agrıyoozaten 3 4 gündür baş agrısı öldürdü benii

Amin insallah canim benim ,, Korkma kendine o korkuyu kaptirdin mi basin agrir ama yaparim de guven beni goren diyordu sen nasil oruc tutuyorsun ramazanda ciliz birsey olunca simdi kilom iyi de .. o zamanlar ama allahin verdigi sabir bence .. hala basin agriyor mu bendede var ufaktan bas agrisi nedense..

yaw selencelkım senı tam kurcalayamamıs doktor demekki zamanı var bıtanem bırazdaha bekle bakalım hayırlısı olsun herseyın

allah kabul etsın canbonum

canım benim ben ramazanı şerifte bile 1 hafta başım agrır alışana kadar
rabbim sabrını veriyo ama o baş agrını çekiyom illa:26:
evet canım gene var delirtecek kadar deil ama var agrım

yaw kırmızlarımmmmm geldiiii yarabbim çok şükürrrrrrrrr
:64
hemide 1 gün önce geldi yaaa

inşallah kistimde gitmiştir :44::44::44:

habbiteler yimegimi yidimmmmmasada boslar kaldi toplamadan bi bakim dedimmmmkizlar nörüyo diyeeee

yedik meleğim çocukları getirdim hemencik oturduk masaya eşim aradı diokii napıyon dio daha ben agzımı açmadan gene kk desin demi diobende nerden bildin diomb aşka nerde olursun sen dio

adamcagızlarda bılıyolar artık canbonumafıyet bal şeker olsun rabbım olmayanlarada nasıp etsın kımseyı ac bırakmasın inşalllah

yaw kırmızlarımmmmm geldiiii yarabbim çok şükürrrrrrrrr
:64
hemide 1 gün önce geldi yaaa

inşallah kistimde gitmiştir :44::44::44:

gözünaydin olsun hayalotummm

ey sogan suyu nelere kadirsinnnnnnn

yaw keske su benim pihti isimide bi cözse

habbiteler yimegimi yidimmmmmasada boslar kaldi toplamadan bi bakim dedimmmmkizlar nörüyo diyeeee
kankim gelmişş ahiretligim yerim seni kızzzboşver masayı toplama
adamcagızlarda bılıyolar artık canbonumafıyet bal şeker olsun rabbım olmayanlarada nasıp etsın kımseyı ac bırakmasın inşalllah
evet balım biliyosaol bitanem rabbim kimseyi ac komasın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kaçakcanbonummmm haydı halay cekıyoz bırak masayı

doru olmadi şaban gibi örtüyle beraber toplarim sirtima gelir mutfaga giderimm

Çıkam Nemrut dağına
Kurbanam yanağına
Gel beraber bakalım
Güneşin doğuşuna

Le le le Sakine
Niye gittin tütüne
Gel beraber kaçalım
Bak gidiyor makine

gözünaydin olsun hayalotummm

ey sogan suyu nelere kadirsinnnnnnn

yaw keske su benim pihti isimide bi cözse

saolun canbonlarım
yaw şu kırmızılara bizim topıkte bukadar cok sevınen bi benım deli olduğum her tarafımdan belli yaw vallahı önce rabbımın sonra soğan suyu vallahı işe yaradı sanırsam şükürler olsun.içmediğim aylara yanayım
inşallah kaçakcanbonum buluncak rabbıın izniyle onunda bi çaresi

tey tey tey tey
Pınar başı burma burma yar yar yar aman
Yaz gelince öter turna leylim leylim aman

Çayırda buldum seni
Ellere vermem seni
Kendime alsam seni
Sineme sarsam seni

kız allah seni napmasın örtüyle topla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…