- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.461
aferım gıııiç soğan suyunu bende zevkle içtim 2.günden sonra sukurler olsun ama dünkü balı yıyemedık malesef
rabbım kabul etsın orucunuzu
ne güzel canımm oruc tutuyosun rabbim kabul etsin canımben korkuyorum açlıga dayanamıyorum hemen başım agrıyoo zaten 3 4 gündür baş agrısı öldürdü benii
kuzum benimm ben alıştım onun gitmelerine bende anlamıyorum kuuzm gene gittim doktora dio herşeyine bakmışız hiç bişiyin yok kansızlık dışında dio bekle gebe deilsen seni iyce bi araştıralım dio oyy bitanem benimmm inş hemencik sökülür
Evet bende ucmeye basladim , ben pek buralarda olmam bugun kuranimi okuyum aksam gec gelirim esimle tv bakacaz bugun ... Allah razi olsun insallah orucumuz kabul olur ..
Amin insallah canim benim ,, Korkma kendine o korkuyu kaptirdin mi basin agrir ama yaparim de guven beni goren diyordu sen nasil oruc tutuyorsun ramazanda ciliz birsey olunca simdi kilom iyi de .. o zamanlar ama allahin verdigi sabir bence .. hala basin agriyor mu bendede var ufaktan bas agrisi nedense..
canım benim ben ramazanı şerifte bile 1 hafta başım agrır alışana kadarEvet bende ucmeye basladim , ben pek buralarda olmam bugun kuranimi okuyum aksam gec gelirim esimle tv bakacaz bugun ... Allah razi olsun insallah orucumuz kabul olur ..
Amin insallah canim benim ,, Korkma kendine o korkuyu kaptirdin mi basin agrir ama yaparim de guven beni goren diyordu sen nasil oruc tutuyorsun ramazanda ciliz birsey olunca simdi kilom iyi de .. o zamanlar ama allahin verdigi sabir bence .. hala basin agriyor mu bendede var ufaktan bas agrisi nedense..
yaw selencelkım senı tam kurcalayamamıs doktordemekki zamanı var bıtanem bırazdaha bekle bakalım hayırlısı olsun herseyın
evet bitanem bakalım bekliycez evet gülüm hayırlısı yemek yedinizmi canbonum
yedik canbonumsiz yedinizmi
yedik meleğim çocukları getirdim hemencik oturduk masaya eşim aradı diokii napıyon dio daha ben agzımı açmadan gene kk desin demi dio bende nerden bildin diom b aşka nerde olursun sen dio
allahhhhhhhhhhhhhhh gözün aydın bitanemmyaw kırmızlarımmmmm geldiiii yarabbim çok şükürrrrrrrrr
:64
hemide 1 gün önce geldi yaaa
inşallah kistimde gitmiştir :44::44::44:
yaw kırmızlarımmmmm geldiiii yarabbim çok şükürrrrrrrrr
:64
hemide 1 gün önce geldi yaaa
inşallah kistimde gitmiştir :44::44::44:
habbiteler yimegimi yidimmmmmasada boslar kaldi toplamadan bi bakim dedimmmmkizlar nörüyo diyeeee
allahhhhhhhhhhhhhhh gözün aydın bitanemm:124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118:
habbiteler yimegimi yidimmmmmasada boslar kaldi toplamadan bi bakim dedimmmmkizlar nörüyo diyeeee
adamcagızlarda bılıyolar artık canbonumafıyet bal şeker olsun rabbım olmayanlarada nasıp etsın kımseyı ac bırakmasın inşalllah
kaçakcanbonummmm haydı halay cekıyoz bırak masayı
gözünaydin olsun hayalotummm
ey sogan suyu nelere kadirsinnnnnnn
yaw keske su benim pihti isimide bi cözse
gözünaydin olsun hayalotummm
ey sogan suyu nelere kadirsinnnnnnn
yaw keske su benim pihti isimide bi cözse
doru olmadi şaban gibi örtüyle beraber toplarim sirtima gelir mutfaga giderimm
Çıkam Nemrut dağına
Kurbanam yanağına
Gel beraber bakalım
Güneşin doğuşuna
Le le le Sakine
Niye gittin tütüne
Gel beraber kaçalım
Bak gidiyor makine
kız allah seni napmasındoru olmadi şaban gibi örtüyle beraber toplarim sirtima gelir mutfaga giderimm
Çıkam Nemrut dağına
Kurbanam yanağına
Gel beraber bakalım
Güneşin doğuşuna
Le le le Sakine
Niye gittin tütüne
Gel beraber kaçalım
Bak gidiyor makine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?