Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

doktoruna güven keserim gecen bi kizda okumustum arkadasinda rahim agzinda yara varken ikizlere hamile kalmis ve saglikli bi sekilde dogurmussss böyle cok kisiden duydum ve okudumdaaa

hayırlısı canım bakalım ayın 5 i ni bekliyorum:))

habiobteler benim herif geldi kayfeeeeeeeeee ictikkk....kusacam kusacam diye dolandim etrafindaa kacti gittttiiii dugunu anlatmazmiyimmm fotolari da atarimm hahahahah birazdan arkadslarla alisverise gidecemm kendime ciciler aliyimmm

iyi etmisin herifineee gercekten atarmisin resimleriiayyyy en güzellerinden alda giy habibtemmmmm16 lik gelini simdiden cok merak ediyom bide tabi esas oglaniii

Son düzenleme:
kesercim cok gecmis olsunnnn canimmmm...insallah en kisa zamanda yaradan kurtulurr gobisin bebisle dolarrrr

atmazmiyimmm yeruhemmmmmmm esas oglandan daha uzun esas oglan kisa birazzz hahahah yavrucak topuklu giyinemeyecek omru boyuncaaa bende inat topuklu ayakkabi aliyorummm

yokk yaa yapmıcam eşim yemeği geç yedim aç deeilim diyor..sen zahmet etme diyorrzatii çok kilo aldıı yeme diyorum akşamlarıı

yaw ben kendi herifimede diyorum bak göbegin cikti diye yok yinede aciktim diyoooobide gecelride aciktim diyo yasak hayir olmaz diyorum acindiriyo yine biseyler yiyo

atmazmiyimmm yeruhemmmmmmm esas oglandan daha uzun esas oglan kisa birazzz hahahah yavrucak topuklu giyinemeyecek omru boyuncaaa bende inat topuklu ayakkabi aliyorummm

görsünler habibtemle ugrasmayi az aglatmadi seni boysuz esas oglan bi görelim su gelin hanimi

görsünler habibtemle ugrasmayi az aglatmadi seni boysuz esas oglan bi görelim su gelin hanimi

yerim seni isiririrmmm hattaaa sacimi fonleyecemmm dahaa bulasiklar duruyorr camasir da yikamadim hahahah cok tembelim ben tembelimmmm benim herife aysa kari fasulyesi yaptimmmm

yaw ben kendi herifimede diyorum bak göbegin cikti diye yok yinede aciktim diyoooobide gecelride aciktim diyo yasak hayir olmaz diyorum acindiriyo yine biseyler yiyo

benim ki de oyle yaa yatmışız gece, biliyon mu benım karnım acıktı dıyo..bi de akşam yedi baya..spora git diyorum göbek 10 metre onden gidiyo

olmazmi yimegimmm olurrr dun bizim heriff mangal yapmiss sagolsunnn canim cekti diyeee....hepsini yedimmmmm

habibtelerr ben yavastannn cikyimmmmm bizimkisi gelir simdi hazirlanmadim dahaa sacimi dahi yapmadimmm

yerim seni isiririrmmm hattaaa sacimi fonleyecemmm dahaa bulasiklar duruyorr camasir da yikamadim hahahah cok tembelim ben tembelimmmm benim herife aysa kari fasulyesi yaptimmmm

ama sen tembel degilsin habbitem o hamilelik tembelligi ben senin hamaratligini bilmezmiyim seni örnek aliyom artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…