- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.381
ah orda olsam senin cocuklari ögretirim ananizla babanizi hic yalniz birakmayin diye
benim kocada yok derdimde yok ama dünden yemegim var çocuklarla onu yiycez şimdi onları almaya gitcem
kız seni yerim ben zaten yanlız bırakmıyolar kızı yatıramıyorum gece yarılarına kadar
bak nasida herif lafi gecince kiziyooooyolmadik sac ne kalmadii
kızlar şimdilik kaçıyorum çocukları almaya gitcemm
geldigimde sizi bulursam bu tatlı sohbete devam ederiz
hepinizi kocamannnnnnnnnn öptümm
gülme gızz bende eşim eve geldiginde 8de başlarım yemek yapmaya 9da geliyo sıcak sıcak koyarım
bak simdide calismayi duyunca sinirleniyosana herifte yok calismada yokkkkk
kızlar rahim ağzında küçük yara var dedi ya doktor sizce hamile kalmama engel olablr mi yara?aklıma takldı cevap?
yeter diyosun yani bizi 6 ay idare eder diyosun
kızlar şimdilik kaçıyorum çocukları almaya gitcemm
geldigimde sizi bulursam bu tatlı sohbete devam ederiz
hepinizi kocamannnnnnnnnn öptümm
kızlar rahim ağzında küçük yara var dedi ya doktor sizce hamile kalmama engel olablr mi yara?aklıma takldı cevap?
keserim gecmis olsun bildigim kadariyla engel degil..smear ne aldim idr durumunu anlamak icin yaranin...
aynen oleee babyyyy
evet smear aldı canım diğer tahliller gayet ii dedi sadece akıntı ve küçük yaran var onuda ilaçla tedavi edelim dedi
ben sorun olacağını düüşünmüyorum.Küçük bir operasyonla ,sağlığına kavuşabilirsin.Ama bu konuda uzman olan ve güvenebileceğin bir doktora gitmeni önerirm.Benimde başıma benzer bir durum gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?