Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar şimdilik kaçıyorum çocukları almaya gitcemm
geldigimde sizi bulursam bu tatlı sohbete devam ederiz
hepinizi kocamannnnnnnnnn öptümm

Bence her kadın anne olmayı hakediyor.Tabii bunu gerçekten istiyorlarsa .İstemeyenede saygı duymak gerekiyor.Hayatın bu zor devresinde anne olamayan bayanların yada bunun için mücadale eden ama olumsuz sonuçlanan denemelerin sizin umutlarınızın tükenmesine izin vermeyin sakın burada birlikte olalım ve desteğimizle bu paylaşımımız çoğalsın

kızlar rahim ağzında küçük yara var dedi ya doktor sizce hamile kalmama engel olablr mi yara?aklıma takldı cevap?

habiobteler benim herif geldi kayfeeeeeeeeee ictikkk....kusacam kusacam diye dolandim etrafindaa kacti gittttiiii dugunu anlatmazmiyimmm fotolari da atarimm hahahahah birazdan arkadslarla alisverise gidecemm kendime ciciler aliyimmm

kızlar rahim ağzında küçük yara var dedi ya doktor sizce hamile kalmama engel olablr mi yara?aklıma takldı cevap?

ben sorun olacağını düüşünmüyorum.Küçük bir operasyonla ,sağlığına kavuşabilirsin.Ama bu konuda uzman olan ve güvenebileceğin bir doktora gitmeni önerirm.Benimde başıma benzer bir durum gelmişti

evet smear aldı canım diğer tahliller gayet ii dedi sadece akıntı ve küçük yaran var onuda ilaçla tedavi edelim dedi

doktoruna güven keserim gecen bi kizda okumustum arkadasinda rahim agzinda yara varken ikizlere hamile kalmis ve saglikli bi sekilde dogurmussss böyle cok kisiden duydum ve okudumdaaa

tgbz35 canim hosgeldin aramiza bundan sonrada görmek isteriz sürekli seniicünkü her gelen yeni arkadasimizdan yeni bilgiler ögrreniyoruz cünküü iyi oluyo beraber konusmak ve detlesmek......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…