- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.441
kankim gelmişş
anam o kasıklarındaki pıt pıt atan nekii:44::44::44:
habibtem mart ayında canım tr gidiyo doguma kadar ordaymışş esas oğlan evleniyomuş
sonraa bebişinide alıp tekrar aşk yuvasına dönecekmiş
minik kuşum tez gel bekletme bizi olurmu bitanem
cnm ben bugün başka bi dr daha gittim.oda rahimde doğuştan şekil bozukluğu var dedi.ameliyat yapamayız dedi. tüplerin açık hamile kalabilirsin .ama düşük veya erken doğum riskin olabilir dedi:26::26::26:
bitanem ben anlamıyorum bunlardan:26::26:haylotum yardımcı olur belkimSelam kizlarr Ben geldim ... yardiminiza ihtyacim var benim yumurtlama gunum hangi gun ki? aldigim ovu testler iyi cikmadi malesef bati tarihlerimi yaziyorum son3-4 ayini bana yardimci olunn ..
17 ekim 2012
14 Kasim 2012
13 Aralik 2012
10 Ocak 2013
yumurtlama gunum hangi gun sizce?
bilmiyomki ne anlamadım bende çok ara ara oluyo ama hıssedıyorum .çırpınıyo sanki bişey ordasoğanlar kistlerimimi dövüyolar acep
habıbtem sımdı 8 ay boyunca olmucakmıymışee habıbı ne olcak odamı gıtcek onla kımde kalcaklarmıski yaw vınn alcam demiş alıpta gırsın barem ben çok özlerim ya
Selam kizlarr Ben geldim ... yardiminiza ihtyacim var benim yumurtlama gunum hangi gun ki? aldigim ovu testler iyi cikmadi malesef bati tarihlerimi yaziyorum son3-4 ayini bana yardimci olunn ..
17 ekim 2012
14 Kasim 2012
13 Aralik 2012
10 Ocak 2013
yumurtlama gunum hangi gun sizce?
bitanem ben anlamıyorum bunlardan:26::26:haylotum yardımcı olur belkim
kesin soganlar kistleri gebertiyo
evet balım ozamana kadar alpnm orda olacakmış habibide agustos ayında gidebilirmiş
evet vın alırım dedii yoksa özleriz gııı merak ederiz fındıgını habibtemi
canbonum ya hep gerıye gelıyo ya kaç gunde bır adet goruyonkı acep sen:44::44:genelde 28 gunluk olan bır yumurtlamada 14.gun sayılıyo vebugunden2 veya 3gun once ılışkı onerılıyor
bitanem ben anlamıyorum bunlardan:26::26:haylotum yardımcı olur belkim
kesin soganlar kistleri gebertiyo
evet balım ozamana kadar alpnm orda olacakmış habibide agustos ayında gidebilirmiş
evet vın alırım dedii yoksa özleriz gııı merak ederiz fındıgını habibtemi
Sagol canim hayalotumda cevaplamis .. nasilsin?
Yaa gecen ovu testinde 14-15 ci gunde pozitifti ve 29 gunde adet oluyorum ben . yani ben suan gecmi kaldim
Haa bu arada bugun Akintimda varrr hayalotumm ..Gec mi kaldim yaa ufff
Sagol canim hayalotumda cevaplamis .. nasilsin?
Yaa gecen ovu testinde 14-15 ci gunde pozitifti ve 29 gunde adet oluyorum ben . yani ben suan gecmi kaldim
evet canım zati anladıgım kadarıyla orda kendi evi varmış kv aynı apartmanda sanırım orda kalacakmış:26:anam agustosada cok var yahu
gırsın ya
sen değerlendir kuzum bugünü ve yarını bakalım rabbım buyuktur
iyiyim bitanem uykum geldi nedense kapanıyo gözlerim
evet canım zati anladıgım kadarıyla orda kendi evi varmış kv aynı apartmanda sanırım orda kalacakmış:26:
hayirlisi bakalim yarinda calisiriz bir gun arayla devam..sogan suyu na iyicene alistim zaten bugun gece yemek yemege kalktik esimle oruc tutacaz diye usenmeden sogan suyumu ictim 15 dk bekledim ardinda yemegimi yedim
bilmiyorum canım yorulmadım hiç bi iş görmüyomyaw gözlerin niye kapanıyo selencelkımçokmu yoruldun bugun
he sımdı çözdüm olayı habıbtem gıtcek yaw umudumdanda haber yok hala ee beklenen bebekımınde sorunları varinşallah geri gelirler yine
esilam bak geçmişi okuduğum halde seni alıntı yapmayı unutmusum bıtanem kusura bakma:26:
canım cok geçmiş olsun hiçbeşiycık olmaz inşallah allahın izniyledoktor kontorulu altında ol hep .
ne güzel canımm oruc tutuyosun rabbim kabul etsin canımhayirlisi bakalim yarinda calisiriz bir gun arayla devam..sogan suyu na iyicene alistim zaten bugun gece yemek yemege kalktik esimle oruc tutacaz diye usenmeden sogan suyumu ictim 15 dk bekledim ardinda yemegimi yedim
bilmiyorum canım yorulmadım hiç bi iş görmüyomama 15 gündür yorgunluk var üzerimde
sabahta 10.30 kalktımevet canım umudum gelmiyo inş beklenen bebek sorunlarını düzeltmiştir:26::26: sen nasılsın kuzum
hayırlısı olsun canım dualarımız seninle inş hamile kalırsın bebeginide sag saglim kucagına alırsınönemli değil cnm olsun.teşekkür ederim.inş. bişey olmaz.zaten hamile kaldığımda çok dikkat etmem gerekiyormuş.dua edicez yapacağımız bişey yok.herşey Rabbimden.
önemli değil cnm olsun.teşekkür ederim.inş. bişey olmaz.zaten hamile kaldığımda çok dikkat etmem gerekiyormuş.dua edicez yapacağımız bişey yok.herşey Rabbimden.
alaala bazen çöküyo öyle agırlık insanı kocanın hasretınden oldu belkım
inşallah kuzum benimbende iyiyim işte bekiyom 6 senedir ilk defa günümde kırmızıların belırtılerını yaşıyorum hemide ilaçsız biraz heyecanlım sabırsızlanıyorum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?