Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evett yaa.senin eşinde gitti mi dr ??benim eşime de zor geliyo..evde yapıp götürelim diyor olur mu kii ole

papom evdede yapilip görürülüyo ama en fazla 30 dk da test yapilacak yere ulastirilmasi gerekirr....aam en güzeli orda vermek onlar hemen incelemeye aliyo cünkü...evden gelene kadar ölme ihtimali var cünkü belki sonucuda etkiler,,yaw zorlayinn mecbur verecekler heep kadinmi kusurlu olur...hep kadinlar cabaliyo sanki cocuk sadece kadinlarinn....

iyi ilgileniyorlarsa oraya git..bi bakarsin duruma ya devam edersin yada baska bi yer bulursun ama kendine bul bi doktoru selencelkimm cümkü cocuk istiyosun iyi bi dr sart...

hee ona zor geliyoo iştee ona kalsan o çokk iyi performansı da çok iyi oyle bi sıkıntı olmaz..bu iş performansa baksa millet 9 dokurur

bak nasida sinirli adami gelmedi ya dahaabovv carsambayada daaha cok sey var..adam gelecek insallah hamile olursun ama olmassanda hasrette giderilemeyecek reglde gelecek cünküü
aynen balım dedigin gibi
bakalım durum ne olacaktam çarşamba günü adet günüm ama gecen ay 2gün geçti öle oldum
bakalım bu ay ne olacak

hee ona zor geliyoo iştee ona kalsan o çokk iyi performansı da çok iyi oyle bi sıkıntı olmaz..bu iş performansa baksa millet 9 dokurur

hep öyle olur zatennn....valla ne yap ne et götür herifiniii bi de resmen ve dr onayli görüm performansini deee

iyi ilgileniyorlarsa oraya git..bi bakarsin duruma ya devam edersin yada baska bi yer bulursun ama kendine bul bi doktoru selencelkimm cümkü cocuk istiyosun iyi bi dr sart...
haklısın bitanem eger bu ay adet olursam gidicem oraya baktırım bi kendimeolmazsamda gidicemorası hem sakin hemde iyi bakıyolarmış

yasagım sen tatlını yaptın mıı yaabenm de kaç gündür canım tatlı istiyo üşengeçliğimden vuruyorum nutellanın dibineebak çooookk kolay tam bize göre bi tatlı var tembel işi..krem şantiye petibör püskevittufalıyorsun elinde ez yanii..sonra onu dolapta birgün beklet üstüne çikolata sosu dökkk oldu mu sana kolay tatlııı...bende akşam yapacam artıkk gerçi akşam oldu ama

eevtt orta yaşlı tabii onun derdı yok var beebsi koymuş fotolarını duvara..para yemeye gelince kan tahlılı ver,smry testi verr bize kim versinn

doru vallaaslinda cocuksuz bi dr mu bulsak kendi cocugu olanin tuzu kuru tabbiiii onlarda evlat hasretligi yok bizim derdimizi nerden anlasinlarrrbenimkininde cocugu var

Son düzenleme:

seyyyydün nerdeyse yne vazgeciyodum papommsiz aklima geldiniz ya kizlar sorarsa diyee

he dün gec saatte yaptim aam hosuma gitmedi bi daha yapmama ilk defa yapmistim cünküüanannmmmmmm seninki daha kolaymis yaw vardida böyle bizlik bi tarif niye vermedinnnbak bunuda yapmiyo aksam yapacam diyooo yemek ne varmi valla bnede yok daahhhhaaaaaa

Son düzenleme:

ayy nasıl gülüyorum yaa sna ne yemeği kızımm bu saatte yemek mi yapılrrrr..gecen yaptım yaa 3 çeşittt

benim kocada yok derdimde yokama dünden yemegim var çocuklarla onu yiycez şimdi onları almaya gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…