- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.201
ALLAHIM korusun seni canımmbi basimayim, tirsiyorum bi de sabahi sabah ederim artik :18:
sagolasin canim benimmAmin canim benim ... Ekmek parasi iste mecbur kaliyorlar mesaiye.. Allah yardimcilari olsun ..
Amin canim benim ... Ekmek parasi iste mecbur kaliyorlar mesaiye.. Allah yardimcilari olsun ..
okudum canim hepsini. dosta kilit var, dusmana yok. Allahim korusun hepinizi. sagolasinn ben de ayna yi actim simdi.ALLAHIM korusun seni canımmayetel kürsi oku ALLAHIMN izniyle rahat edersin canım
ben alıştım artık yanlız kalmaya gerçi benim çocuklar var
evet canım kuran insana huzur veriyoo rabbim dualarımız boş çevirmesin inşş
bende ayna programında medineye bakıyodummaglıyorum ölee çok özledim oraları resmen içim yanıyoo
okudum canim hepsini. dosta kilit var, dusmana yok. Allahim korusun hepinizi. sagolasinn ben de ayna yi actim simdi.
Aynen oyle bir huzur veriyor ki kafami yastiga koysam oyle huzurlu uyur tahminim , insallah yarin niyetlenecem esimle akili gibi bu gun niyetenmedik .. Ah medine ah , canim gittin mi sen medineye .. umreye gitmeyi cok isterim kutsal yerleri görmeyi . kuran okundugunda otomatik olarak gozlerimden yaslar akar kendimi tutamam hic
izle canımm içim yanıyo benimm
evet bitanem gittim 2010da gittim canımm çocuklar durmaz die 15 günlügüne gittim annemlerle şimdi baktıkca içim yanıyoooo orası anlatılmaz yaşanır rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşşş medine benim için bi hüzünlü oraya vardıgımızda sadece 2 kez ravzaya girdim sonrasında adet gördümm hep şu ilahiyi dinledigmde aglarım mediye varamamadım gül kokusu alamadım kabenin bir kokusu varr ben ömrümde öle koku duymadım medinede bir koku var tarifi yokk
aminnnn canımmm inşşş....Allah bize de nasip eder insallah canim. bir de ben bi sey duymustum.kabede olmayan ama gelecekte gidecek olan yada gitmis kadar buyuk sevap isleyenleri gorurmussun. oldu mu sana boyle bi sey?
izle canımm içim yanıyo benimm
evet bitanem gittim 2010da gittim canımm çocuklar durmaz die 15 günlügüne gittim annemlerle şimdi baktıkca içim yanıyoooo orası anlatılmaz yaşanır rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşşş medine benim için bi hüzünlü oraya vardıgımızda sadece 2 kez ravzaya girdim sonrasında adet gördümm hep şu ilahiyi dinledigmde aglarım mediye varamamadım gül kokusu alamadım kabenin bir kokusu varr ben ömrümde öle koku duymadım medinede bir koku var tarifi yokk
aminnnn canımmm inşşş....
evet canım oldu tam tavaf esnasında önümde bian eşim varmış gibime geldi..
şaşırdım sonra hiç aklımda olmayan biri geldi gözümün önüne tuhaf oldum..
dedim bana noluyooo.
çok enterasan bişi canımm
ahh kuzummm inşş rabbim tüm yanıp tutuşanlara nasip etsin...hele sen bide gitt bak ozaman nasıl yanacaksın oranın hasretiyleAblamm yaa aglattin beni öyle güzel yazmisin ki , resmen icimde hissettim , insallah bende gorurum ve o duygu tatmayi o kadar istiyorum ki, medine varamadim ilahisine bende cok aglarim.. esime hep diyorum durumumuz duzelsin gencken gidelim.. O kadar cok istiyorum ki oranin kokusunu icime cekmeyi .. ayy ablamm yaa cokkk kötü oldum bir anda ... Medine ve Mekke hasretiyle ölüp bitiyorum resmen. Allahim Insallah en yakin zamanda banada o yollari gösterir .
ben bunu bi akrabmizdan duydum, sinirlerim bozuldu aglamaya basladim duydugumda. tuglerim diken diken oldu.o da kizinin kendine selendigini gormus. esini gormus. cok alakasiz birini tavaf yaparken esnaf olarak gormus. en ic doldurani da yasli bi amca yenge nasilsin, esin nasil. gecen sene ayni kafiledeydik hatirladin mi diye gelmis. halbuki bizim akraba ilk kez gidiyordu. esi hic gitmedi hatta. bak yine kotu oldum .ne buyuk hikmett .insallah elimiz ayagimiz tutarken bize de nasip olur esimle. anneme babama kayinpederime kayinvalideme. isteyen herkese.
evet canım biraz insanı şaşırtıyo ama bende yaşadım diorum acaba ruyamı gördüm ama tavaftan çıktım hala düşünüyorum sagıma soluma bakıyıorum gerçekten ordalarmı die...kalpten diliyorum canımmmm rabbim hepinize nasip etsinnn inşşş....orda 80 yaşlarında bi dede vardı iki buklum zorlanıyo baya mesela bizim gezdigimz yerlerin çoguna gidemedi dicem o kii genç gitmekk rabbim nasip etsin inşşşben bunu bi akrabmizdan duydum, sinirlerim bozuldu aglamaya basladim duydugumda. tuglerim diken diken oldu.o da kizinin kendine selendigini gormus. esini gormus. cok alakasiz birini tavaf yaparken esnaf olarak gormus. en ic doldurani da yasli bi amca yenge nasilsin, esin nasil. gecen sene ayni kafiledeydik hatirladin mi diye gelmis. halbuki bizim akraba ilk kez gidiyordu. esi hic gitmedi hatta. bak yine kotu oldum .ne buyuk hikmett .insallah elimiz ayagimiz tutarken bize de nasip olur esimle. anneme babama kayinpederime kayinvalideme. isteyen herkese.
ahh kuzummm inşş rabbim tüm yanıp tutuşanlara nasip etsin...hele sen bide gitt bak ozaman nasıl yanacaksın oranın hasretiyleben önce anlamazdım ordan gelenleri ama şimdii çok iyi anlıyorumm ALLAHIM anneme babama hayırlı uzun ömürler versinn önce rabbimn izni ile sonrada annemler vesilesi ile gittim kardeşimde gitti şimdi diger3 numaralı kardeşimde annemler sıra ile götürüyolar hepimizi canım benimm insan oraya gidince dünyayı unutuyoo..
inanın ben çocuklarımı bile özlemedimcanım fırsatlarınız iyi degerlendirin genç gitmek daha güzel yorucu ama mükemmel bi maroton var orda..biz gece 1de giderdik sabahın 6snda otele gelirdik 10da kalkar geri giderdik zamanımız hep kabede hep medinede geçti
ahh kuzummm inşş rabbim tüm yanıp tutuşanlara nasip etsin...hele sen bide gitt bak ozaman nasıl yanacaksın oranın hasretiyleben önce anlamazdım ordan gelenleri ama şimdii çok iyi anlıyorumm ALLAHIM anneme babama hayırlı uzun ömürler versinn önce rabbimn izni ile sonrada annemler vesilesi ile gittim kardeşimde gitti şimdi diger3 numaralı kardeşimde annemler sıra ile götürüyolar hepimizi canım benimm insan oraya gidince dünyayı unutuyoo..
inanın ben çocuklarımı bile özlemedimcanım fırsatlarınız iyi degerlendirin genç gitmek daha güzel yorucu ama mükemmel bi maroton var orda..biz gece 1de giderdik sabahın 6snda otele gelirdik 10da kalkar geri giderdik zamanımız hep kabede hep medinede geçti
evet canım biraz insanı şaşırtıyo ama bende yaşadım diorum acaba ruyamı gördüm ama tavaftan çıktım hala düşünüyorum sagıma soluma bakıyıorum gerçekten ordalarmı die...kalpten diliyorum canımmmm rabbim hepinize nasip etsinnn inşşş....orda 80 yaşlarında bi dede vardı iki buklum zorlanıyo baya mesela bizim gezdigimz yerlerin çoguna gidemedi dicem o kii genç gitmekk rabbim nasip etsin inşşş
rabbim hepimize nasip etsin..inşaallah..ne mutlu sizee,nasip olsun bize de insallah. gidenler hep oyle diyor. ozlemedim kimseyi keske hep orda kalsaydim diye. 1 kere gittin mi de hep gitmek istermis insan. senin gibi selen
Ben suan bu sekilde yaniyorsam ora vardim mi kesin kalpten giderim , birde ben cok duygusalim ufak briseye gozlerim dolar aglarim . ne guzell annen ve babana hayirli uzun ömürler versin hepsine versin ne guzel ailen goturoyr sizleri .. gercekten inanirim annem ile babam gittiginde bizleri unuttular ne aradilar ne sordular.. babam telefonde diyordu kizim burda hersyei unutu verdik , biz neyse oglan kardesim cok bagliydi babamlara. o dönemde amcamlarda kaldi tr de biz ise burda.. biz burda onlari beklerken hasret icindeyken onlar baska bir dunya icindeydi .
Ben musade istiyim kizlar yattiyim , 4 saat sonra kalkip briseyler yiyip geri yatacam. sizleri cok seviyorum .
kuzum benimm inşş sende yaşarsın o duyguyu bende zaten hiç durmadımki hep agladım gelene kadarBen suan bu sekilde yaniyorsam ora vardim mi kesin kalpten giderim , birde ben cok duygusalim ufak briseye gozlerim dolar aglarim . ne guzell annen ve babana hayirli uzun ömürler versin hepsine versin ne guzel ailen goturoyr sizleri .. gercekten inanirim annem ile babam gittiginde bizleri unuttular ne aradilar ne sordular.. babam telefonde diyordu kizim burda hersyei unutu verdik , biz neyse oglan kardesim cok bagliydi babamlara. o dönemde amcamlarda kaldi tr de biz ise burda.. biz burda onlari beklerken hasret icindeyken onlar baska bir dunya icindeydi .
Ben musade istiyim kizlar yattiyim , 4 saat sonra kalkip briseyler yiyip geri yatacam. sizleri cok seviyorum .
off uzuldum canımm ne güzel oraları gördüler şükürdogru diyorsun. anneannem dayanamadi komalik geldi. havaalaninda beklerken dedemle anneannemi bir ambulans sesi. kim bilir kimin cani yandi dedik. bizimmis meger. zor kendine geldi. anneannem de zor yururdu rahmetli. terligi cikmis da alayim diye egilmis memlegim benim, dedem zor yakalamis napiyosun diye. oyle kalabalik demislerdi, onune kattigini goturuyormus
rabbim hepimize nasip etsin..inşaallah..
evet canımmben gittim orayı görünce dedimki şöle dua ettim
allahım burda öleyim eve dönmeyim dieçocuklarım bile aklıma gelmedi
demekki daha içecek suyum yiyecek ekmegim varmış...
ordaki araplardam biz türklere imren,yo biz özgürmüşüz onlar istegi gibi yaşayamıyolarmışş..
güldüm biz burda kalmak için can atıyoruz onlarda türkiyeyi istiyo:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?