- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.113
- 798
- 36
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.181
habbiteler bu gün hamarat olucam bi nasilsin demeye geldim geri cikacam
dün tatliyi yapamamistim simdik yapacammbide esraya bakiyom epeydir ara vermistim bakmiyodum kim kimle evlenecek bi olayi cözmeye calisim..
yaw romatizma dr ariyom bi bulamadim aradigim bi dr bundan düsük olmaz diyo..biz sadece agrisi olanlari tedavi ediyoz diyo...birinden yinede randevu aldim ta 29.05.2013 ...o öyle bisey demedi cünkü...hepsi dolu dr ne kadar cok romatizmali varmis...bende varmi yokmu bilinnmiyo dahaaslinda hic agrimda olmaz ama bilmiyorum yinede bi baktirim bende bundan düsük olduguna inanamiyorum ama yinede bi baktirim
saolun kızlar uzanayım bıraz aglamktan gozlerım sıstı ıyı kandıller sıze mutluluk szn olsn
geldimm habibtelerimmmm yazamadim hemen dus aldimmm tekrardan akintim oldugu icin...dua edecemmm oncelikle anneme daha sonra aileme daha sonra szlere canlarim benimm..annemle konustmm fotografiylaa..hayallleri arasinda torununu sevmek vardi..bana guc verdigini hissettim mekani cennet olsun melegimin...
bendee dua ettım kuzum tüm ölmüşlerimizin ruhuna scorpıonsumun abısıne senın ve umudumun annesının ruhlarına gönderdım rabbım kabul edersemekanları cennet olsun inşallah üzülme nolur torununu hep izlicek anneannesi oldumu habıbtem benim
sagol canim benimmm olmuslerin ruhunaa fatiha okudumm..allah rahmet eylesinnn..tsk ederim hayal;otummm...allahim dualarini kabul eder insallah en kisa zamanda bebisini gonderir..kucagini doldurur annesine yaramazlik yaparr...arkasindan durmadan kosarsinn...iyiki varsiniz
sende iyiki varsın habıbtemamın canbonum benım habibin nasıl
teyzoşum belli oluyo artık
iyyizzz mide bulantilari disinda hersey iyi gidiyor...bazen kasik agrim oluyorr doktorumda burda degilll...10 gune kadar gelir...insallah o gune kadar hicbirsey olmazz...bu ayida atlatttikmi rahatiz artik...canimsin sen yaa...en kisa zamanda nasip edecekk inaniyorum bunaa habibtemm...su kistlerden kurtulll olacakkk allahin izniylee
canım allahın 99 isminden sadece birisi.
anlamı mirasçı demekti sanırım daha önceden kaydetmistim pcye.
yazdım şimdide
alıntı
Şöyle bir dua var kur' anda.Hz.Zekeriya'nın çocuğu olmuyormuş ve bu duayla yalvarmış rabbine ve çocuk vermiş allah ona.Dua şu: Kale rabbi heb li min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua'.
Allahın isimlerinden biri olan varis (a harfi uzatılarak okunacak) mirasçı anlamına gelen vaaris kelimesi var ya işte o.
İşte bu ismi ya vaaris ya vaaris diyerek günde 707 kere okuyanın çocuğu olurmuş denemekte fayda var
olmasa da sevaba gireriz allahın adını anmaktan zarar gelmez ki.
gurbet kızçem topıktede yavarıs dıye cekıyosun tesbıh gıbı dusun .baslamadan once 3 veya 4 defa ya mucıb de daha sonra saymaya başla.20 dakkanı almıyor
SELEN GURBET uyumadiniz mi? ben esimi bekliyorum. su mubarek gunde bile mesai
oy kuzummm benmkide yokSELEN GURBET uyumadiniz mi? ben esimi bekliyorum. su mubarek gunde bile mesai
ALLAH kabul etsin canımmallah razi olsun canim benim , evet yasinimi de okudum cok sukur, 707 kerede Ya Vaarisimide cektim duamida ettim .. ama bundan sonra 3-4 defa ya mucib detim sagolicime huzur dustu bi anda
Ben burdayim , kuranimi okudum duami yaptim geldimmesai yaptimi cok yoruluyordur .. kacta gelecek esin?
ALLAH kabul etsin canımmnasılsın canım
oy kuzummm benmkide yokseni iyi anlıyorumm ALLAH yardımcın olsun canm bide tek başına isen daha zor:26:
Allah kabul etsin canim dualarimiza olmuslerimizin ruhuna gitsin, Allah kabul etsin.kocam ne zaman gelir hic belli degil.bankaci teftis var maalesef
evet canım kuran insana huzur veriyoo rabbim dualarımız boş çevirmesin inşşSukur iyiyim , bir anda kendime geldim kuran okudum mu ..huzurlu olu verdi icim . esimde kalkti sükür namazi kildi .
Sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?