Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

geldimm habibtelerimmmm yazamadim hemen dus aldimmm tekrardan akintim oldugu icin...dua edecemmm oncelikle anneme daha sonra aileme daha sonra szlere canlarim benimm..annemle konustmm fotografiylaa..hayallleri arasinda torununu sevmek vardi..bana guc verdigini hissettim mekani cennet olsun melegimin...:14::14::14:

habbiteler bu gün hamarat olucam bi nasilsin demeye geldim geri cikacam:27::10::10::10::10::10::10:

dün tatliyi yapamamistim simdik yapacamm:33::1::1::1::1::1::1:bide esraya bakiyom epeydir ara vermistim bakmiyodum :27::27::27:kim kimle evlenecek bi olayi cözmeye calisim..:51::51::27::27::27::40:
yaw romatizma dr ariyom bi bulamadim aradigim bi dr bundan düsük olmaz diyo..biz sadece agrisi olanlari tedavi ediyoz diyo...birinden yinede randevu aldim ta 29.05.2013 ...o öyle bisey demedi cünkü...hepsi dolu dr ne kadar cok romatizmali varmis...bende varmi yokmu bilinnmiyo daha :27::27::27::27::27::27::27::27:aslinda hic agrimda olmaz ama bilmiyorum yinede bi baktirim bende bundan düsük olduguna inanamiyorum ama yinede bi baktirim:27::27::27::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:

slm, eger romatizman iltihapli ise sanirim kanindan dolayi bebegi etkiliyor. ama sen daha romatizma olup olmadigini bilmiyorsun.ama normal soguklardan dolayi agrilarin varsa bundan dolayi bebek ile ilgili bir durum yokmus. agir romatizma hastalarinin ilaclarini kullanmiyorsan bebek yapabilirmissin...

geldimm habibtelerimmmm yazamadim hemen dus aldimmm tekrardan akintim oldugu icin...dua edecemmm oncelikle anneme daha sonra aileme daha sonra szlere canlarim benimm..annemle konustmm fotografiylaa..hayallleri arasinda torununu sevmek vardi..bana guc verdigini hissettim mekani cennet olsun melegimin...:14::14::14:

bendee dua ettım kuzum tüm ölmüşlerimizin ruhuna scorpıonsumun abısıne senın ve umudumun annesının ruhlarına gönderdım rabbım kabul ederse:16::16:mekanları cennet olsun inşallah:16:üzülme nolur torununu hep izlicek anneannesi oldumu habıbtem benim:29::29:

beklenen bebek yazdiklarini okuudumm cok uzuldummm bende son zamanlarda esimlee tartismalarim oldu...ama sen guclu bir kadinsinn..tabiki kendini ezdirme ama yuva kurmak kolay degil seni anlamsi icin ona zaman tani ne yapmak istedgini ogren..allahim en kisa zamanda sana bebisini yollar mutlulugunuza mutluluk katar insallah habibtemm..:16::16::16:

bendee dua ettım kuzum tüm ölmüşlerimizin ruhuna scorpıonsumun abısıne senın ve umudumun annesının ruhlarına gönderdım rabbım kabul ederse:16::16:mekanları cennet olsun inşallah:16:üzülme nolur torununu hep izlicek anneannesi oldumu habıbtem benim:29::29:

sagol canim benimmm olmuslerin ruhunaa fatiha okudumm..allah rahmet eylesinnn..tsk ederim hayal;otummm...allahim dualarini kabul eder insallah en kisa zamanda bebisini gonderir..kucagini doldurur annesine yaramazlik yaparr...arkasindan durmadan kosarsinn...iyiki varsiniz:16::16::16::16:

sagol canim benimmm olmuslerin ruhunaa fatiha okudumm..allah rahmet eylesinnn..tsk ederim hayal;otummm...allahim dualarini kabul eder insallah en kisa zamanda bebisini gonderir..kucagini doldurur annesine yaramazlik yaparr...arkasindan durmadan kosarsinn...iyiki varsiniz:16::16::16::16:

sende iyiki varsın habıbtem:16:amın canbonum benım:16::16:habibin nasıl:9::9::9:
teyzoşum belli oluyo artık :nazar::nazar::46::46::46::46::46:

sende iyiki varsın habıbtem:16:amın canbonum benım:16::16:habibin nasıl:9::9::9:
teyzoşum belli oluyo artık :nazar::nazar::46::46::46::46::46:

iyyizzz mide bulantilari disinda hersey iyi gidiyor...bazen kasik agrim oluyorr doktorumda burda degilll...10 gune kadar gelir...insallah o gune kadar hicbirsey olmazz...bu ayida atlatttikmi rahatiz artik...canimsin sen yaa...en kisa zamanda nasip edecekk inaniyorum bunaa habibtemm...su kistlerden kurtulll olacakkk allahin izniylee:16::16::16::16:

iyyizzz mide bulantilari disinda hersey iyi gidiyor...bazen kasik agrim oluyorr doktorumda burda degilll...10 gune kadar gelir...insallah o gune kadar hicbirsey olmazz...bu ayida atlatttikmi rahatiz artik...canimsin sen yaa...en kisa zamanda nasip edecekk inaniyorum bunaa habibtemm...su kistlerden kurtulll olacakkk allahin izniylee:16::16::16::16:

inşallah habıbtem:46::46::46:
inşallah çabucak geçer mıde bulantıların ama olsun onunda zevki var canbonum meleğin sana ben burdayım diyor :nazar::nazar::1::1:

habıbtem ya bu senın afacan bana yandan yandan bakıyor nıye acep :9::9::9:

canbonlarım ben cıkıyorum artık abdest alcaz sımdı esımle bal geldi dedim ya onu içmeye başlıcaz.
inşallah faydasını goruruz.ve inşallah içebılırız ballla bı alakası yok sankı rabbımın gucune gıtmesın ama hıc sanmıyorum yutkunabılecegımızı:9::9:
neysem çıkıyım artık sızlerı cok sevıyorum rabbım hepınızın gonlune gore versın sizleriçok sevıyorum:54::54::54::54:

canım allahın 99 isminden sadece birisi.
anlamı mirasçı demekti sanırım daha önceden kaydetmistim pcye.
yazdım şimdide

alıntı

Şöyle bir dua var kur' anda.Hz.Zekeriya'nın çocuğu olmuyormuş ve bu duayla yalvarmış rabbine ve çocuk vermiş allah ona.Dua şu: Kale rabbi heb li min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua'.

Allahın isimlerinden biri olan varis (a harfi uzatılarak okunacak) mirasçı anlamına gelen vaaris kelimesi var ya işte o.
İşte bu ismi ya vaaris ya vaaris diyerek günde 707 kere okuyanın çocuğu olurmuş denemekte fayda var
olmasa da sevaba gireriz allahın adını anmaktan zarar gelmez ki.

gurbet kızçem topıktede yavarıs dıye cekıyosun tesbıh gıbı dusun .baslamadan once 3 veya 4 defa ya mucıb de daha sonra saymaya başla.20 dakkanı almıyor

allah razi olsun canim benim , evet yasinimi de okudum cok sukur, 707 kerede Ya Vaarisimide cektim duamida ettim .. ama bundan sonra 3-4 defa ya mucib detim sagol:16::16::16: icime huzur dustu bi anda

Sukur iyiyim , bir anda kendime geldim kuran okudum mu ..:16::16::16: huzurlu olu verdi icim . esimde kalkti sükür namazi kildi . :16::16::16:

Sen nasilsin?
evet canım kuran insana huzur veriyoo rabbim dualarımız boş çevirmesin inşş:16::16:
bende ayna programında medineye bakıyodumm :5:aglıyorum ölee çok özledim oraları resmen içim yanıyoo:14::14::14:

Back
X