- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.141
rıca ederım canım ,bız varız ya delüüüüteste falan takılma morelınıde bozma en ıyıs bu ay calıs dur sen
hosgeldın nurlum saoalsın canım senınde kandılın mubarek olsun cnm amınnn,canım ınsanların dedıklerı artık benı ılgılendırmıyor bılıyormususn herkez kendı eksıklerıne baksın kalan eksık evlat olsun otede nasıl hesap verecekler onları dusunseler ıyı olur ,kım ne derse desın rabbım bnılır ıyısını bende bu eksıkse yarında onda bulunur o eksık
SAgol canim bi komsum var türk gidip gelecegim baska da kimsem yok , Allah razi olsun canim insallah seninde canim ..
Ovulasyan testi sparis verdim oda hic iyi cikmadi yaa sinir etti beni ..
Rabbim bu mübarek günde hastalara şifa, dertlilere deva,bizim gibi evlat özlemi çeken nerde ne kadar anne aday adayı varsa hepsine sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar versin inşallahhh..dualarımız kabul olunanlardan olsun bu gece..ellerimiz boş çevrilmesin inşallah..hepinizi çok seviyorum dualarımdasınız...
kuzum sana dediğim romatizmal hastalığa bi baktır canbonum.benım hastalıgımda romatızmal ama dogum ve gebelıkle olumsuz bı durum yaratmıyor .inşallah yınede bişey çıkmaz kuzum ama elınden geldıgı kadarıyla peşinde dur bu işin canbonumhabbiteler bu gün hamarat olucam bi nasilsin demeye geldim geri cikacam
dün tatliyi yapamamistim simdik yapacammbide esraya bakiyom epeydir ara vermistim bakmiyodum kim kimle evlenecek bi olayi cözmeye calisim..
yaw romatizma dr ariyom bi bulamadim aradigim bi dr bundan düsük olmaz diyo..biz sadece agrisi olanlari tedavi ediyoz diyo...birinden yinede randevu aldim ta 29.05.2013 ...o öyle bisey demedi cünkü...hepsi dolu dr ne kadar cok romatizmali varmis...bende varmi yokmu bilinnmiyo dahaaslinda hic agrimda olmaz ama bilmiyorum yinede bi baktirim bende bundan düsük olduguna inanamiyorum ama yinede bi baktirim
Kizlar kizimi gonderdim((( inmek uzeredr simdi ucagi Gitti yavrum kaldim bir basima
Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin eksikligini gostermesin
ben geldim kızçelerim ama kimsecıkler yok topikte:44::44::44:
dualrımıda bitirdim rabbım kabul eder inşallahhh
Canım nasılsın hayırlı kandiller
Allah kabul etsin insallah
ikidir pc ye oturuyorum benim ki geliyo kalk ben bakıcam yazıcam diye yine geliyor alıyor elimden
Oturamıyorum uzun süre
neden ii çıkmadı canım??
slm kızlar kandiliniz mübarek olsn
kızlar artık olmuyo gıtmıyo bu evlılık ,bu mubarek gecede bıle yapmadgı klmadıgı ,soyledıgı sozer cok acıdayanamıyrum artık her eksıkımı yuzume vrmasndan sıkıldım artık ,neyım ya bn 4 dortluk olayım,yok ayrılcamıs mutlu dıllmıs bıktım artık ,bıttı hersey ona cocuk verıp mutlu edecek bırını blur artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?