- Konu Sahibi medd_cezir
- #31.161
her sevıyorumu yalan ,bnı sıddetlemı yada hakaretlerlmı sevıyor ,gun geldi gözunde kısır oldum gun geldı gozunde el oldum demekki bırtek karısı olmayı becerememısım :v
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bıktım sureklı bna baska kadınları ornek vrmesinden olmuyr demkki uzatmya gerek yk
kızçelerim geçmiş mi okuyonuzniye konuşmuyonuz:44:
kasıklarım şişiyokırmızılar gelcek sanırsam
![]()
kızlar artık olmuyo gıtmıyo bu evlılık ,bu mubarek gecede bıle yapmadgı klmadıgı ,soyledıgı sozer cok acıdayanamıyrum artık her eksıkımı yuzume vrmasndan sıkıldım artık ,neyım ya bn 4 dortluk olayım,yok ayrılcamıs mutlu dıllmıs bıktım artık ,bıttı hersey
ona cocuk verıp mutlu edecek bırını blur artıkın
her sevıyorumu yalan ,bnı sıddetlemı yada hakaretlerlmı sevıyor ,gun geldi gözunde kısır oldum gun geldı gozunde el oldum demekki bırtek karısı olmayı becerememısım :v
Selam canim ben girip cikiyorum pek durmuyorum pc basinda , sen nasilsin? batin ne zamandi kirmizialr gelecek sanirim yazmisin..
Hayirdir canim yaa ne oldu bir anda patlama hayalotum dedigi gibi .. Esinde yanlis etmis ayip etmis oyle demekle cocuk tek tarafli olmuyor ki ..
geçen ay ilaçla 25 inde olmuştum canbonum bakalım olcam sanki![]()
her hakaretıne boyun eydım ama sıddete hakaretlerne yetemıyorum artık ,bır kere karım dıye svmedi bnı ,bır kopek gıbı ıstedıgı tarafa oynayınca ben kemıkle odullendırır gıbı sahte sevgısıyle odullendrı bnıanlatamıcam seyler olmyo ıster
her hakaretıne boyun eydım ama sıddete hakaretlerne yetemıyorum artık ,bır kere karım dıye svmedi bnı ,bır kopek gıbı ıstedıgı tarafa oynayınca ben kemıkle odullendırır gıbı sahte sevgısıyle odullendrı bnıanlatamıcam seyler olmyo ıster
Hayirlisi canim bakalim insallah olmazsinda hamilesindir ne diyeyim ..Canim ben bi dusa giriyim kuranimi okuyum yasinlerimi yarina biterecem insallah .
yaw ben adetımı duzenlı olımda bebekte gelır inşallah gurbet kızçem allahın izniyle
tamam canım allah kabul etsın bitirince topıge bılgı ver canım oldumu listeye eklesınler okudu dıye![]()
Insallah yarin aksam bildirirm canim .. Ya variss diye cekiyoruz ya varis anlami ne oluyor ..? kisaca anlata bilirmisin?
evet sıddet var ve bn dayaamıyorum ıcımı acıtan elının acısı degıl dılının acısı gıdıcem bıttı
evet sıddet var ve bn dayaamıyorum ıcımı acıtan elının acısı degıl dılının acısı gıdıcem bıttı
actı muzıgı son ses dınlıyor,bn kırılmısım uzulmusum ne farkeder karar vrdım bıttı artık,cok kotuyum kızlar ıcım cok acıyo
cnm bu ılk degılkı ,bana dıyor herkez aaaaa ne kadar neseli ,bırde bna sorsunlar ;sureklı sana elimi kaldrmıcm dıye sz veryr hep aynı degısmıyor ,en son elını kaldrdıgında demıstı bır daha vurursam bırak benı dıye ;ve bıttı artık rahat etsınn,yarın bır bebegımız oldugund devam eder bu cocugumuda bunu yasatmmm demmk ki sevmemiş hıc sevseydı kıyarmıydıkı![]()