Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

her sevıyorumu yalan ,bnı sıddetlemı yada hakaretlerlmı sevıyor ,gun geldi gözunde kısır oldum gun geldı gozunde el oldum demekki bırtek karısı olmayı becerememısım :v

bıktım sureklı bna baska kadınları ornek vrmesinden olmuyr demkki uzatmya gerek yk

yok canım benım olurmu hıc oyle şey.bunun yuzunden boşanılmazki sadece..suan bence sınırlısınız bıraz sakınleşin bırbırınızden hoşlanmadıgınız yonlerı konusarak basıt bı yontemle çözebılırsınız bunu bence.bızde esımle ilk zamanlar cok kavga etmısızdır bu yuzden.halada ara ara baskalarını örnek gosterır bazen bende yapabılıyorum bunu.
ama egerkı baska sorunlarınızda varsa ne olursa olsun onemlı olan ılk konusmayı bı yapın derım ben.evlenmek veya bosanmak ıkısıde cok basıt.önemli olan evliliği yurutebılmek ve kurtarmaktır bıtanem :34:

kızçelerim geçmiş mi okuyonuz :53:niye konuşmuyonuz:44:

kasıklarım şişiyo:52::52::52::52::52:kırmızılar gelcek sanırsam:46::46::46::46::46::46:

Selam canim ben girip cikiyorum pek durmuyorum pc basinda , sen nasilsin? batin ne zamandi kirmizialr gelecek sanirim yazmisin..

kızlar artık olmuyo gıtmıyo bu evlılık ,bu mubarek gecede bıle yapmadgı klmadıgı ,soyledıgı sozer cok acı :(dayanamıyrum artık her eksıkımı yuzume vrmasndan sıkıldım artık ,neyım ya bn 4 dortluk olayım,yok ayrılcamıs mutlu dıllmıs bıktım artık ,bıttı hersey:(ona cocuk verıp mutlu edecek bırını blur artıkın

Hayirdir canim yaa ne oldu bir anda patlama hayalotum dedigi gibi .. Esinde yanlis etmis ayip etmis oyle demekle cocuk tek tarafli olmuyor ki ..

her sevıyorumu yalan ,bnı sıddetlemı yada hakaretlerlmı sevıyor ,gun geldi gözunde kısır oldum gun geldı gozunde el oldum demekki bırtek karısı olmayı becerememısım :v

şiddet derken tokat gibimi:26:allah korusun:25:
kısır dıye bişey kalmadıki artık günümüzde.bu sorun onda veya sende nefarkederkı.dogacak cocuk ıkınızınde canı ortak bı caba gerekır:26:

Selam canim ben girip cikiyorum pek durmuyorum pc basinda , sen nasilsin? batin ne zamandi kirmizialr gelecek sanirim yazmisin..

Hayirdir canim yaa ne oldu bir anda patlama hayalotum dedigi gibi .. Esinde yanlis etmis ayip etmis oyle demekle cocuk tek tarafli olmuyor ki ..

geçen ay ilaçla 25 inde olmuştum canbonum bakalım olcam sanki :46::46::46::46:

her hakaretıne boyun eydım ama sıddete hakaretlerne yetemıyorum artık ,bır kere karım dıye svmedi bnı ,bır kopek gıbı ıstedıgı tarafa oynayınca ben kemıkle odullendırır gıbı sahte sevgısıyle odullendrı bnı :(anlatamıcam seyler olmyo ıster

her hakaretıne boyun eydım ama sıddete hakaretlerne yetemıyorum artık ,bır kere karım dıye svmedi bnı ,bır kopek gıbı ıstedıgı tarafa oynayınca ben kemıkle odullendırır gıbı sahte sevgısıyle odullendrı bnı :(anlatamıcam seyler olmyo ıster

Canim uzme tatli canina insallah araniz duzelir ama bir evin icinde siddet varsa, esine hic saygisi yok sevgisi yok diye anlarim .. uzuldum canim yaa:50::50::50:

ya ben hala şiddeti anlamadım dövüyomu yani:47::47::47:

Hayirlisi canim bakalim insallah olmazsinda hamilesindir ne diyeyim .. :16::16::16: Canim ben bi dusa giriyim kuranimi okuyum yasinlerimi yarina biterecem insallah .

yaw ben adetımı duzenlı olımda bebekte gelır inşallah gurbet kızçem allahın izniyle:52::52::52::52:
tamam canım allah kabul etsın bitirince topıge bılgı ver canım oldumu listeye eklesınler okudu dıye:54::54::54:

yaw ben adetımı duzenlı olımda bebekte gelır inşallah gurbet kızçem allahın izniyle:52::52::52::52:
tamam canım allah kabul etsın bitirince topıge bılgı ver canım oldumu listeye eklesınler okudu dıye:54::54::54:

Insallah yarin aksam bildirirm canim .. Ya variss diye cekiyoruz ya varis anlami ne oluyor ..? kisaca anlata bilirmisin?

Insallah yarin aksam bildirirm canim .. Ya variss diye cekiyoruz ya varis anlami ne oluyor ..? kisaca anlata bilirmisin?

canım allahın 99 isminden sadece birisi.
anlamı mirasçı demekti sanırım daha önceden kaydetmistim pcye.
yazdım şimdide

alıntı

Şöyle bir dua var kur' anda.Hz.Zekeriya'nın çocuğu olmuyormuş ve bu duayla yalvarmış rabbine ve çocuk vermiş allah ona.Dua şu: Kale rabbi heb li min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua'.

Allahın isimlerinden biri olan varis (a harfi uzatılarak okunacak) mirasçı anlamına gelen vaaris kelimesi var ya işte o.
İşte bu ismi ya vaaris ya vaaris diyerek günde 707 kere okuyanın çocuğu olurmuş denemekte fayda var
olmasa da sevaba gireriz allahın adını anmaktan zarar gelmez ki.

gurbet kızçem topıktede yavarıs dıye cekıyosun tesbıh gıbı dusun .baslamadan once 3 veya 4 defa ya mucıb de daha sonra saymaya başla.20 dakkanı almıyor

Son düzenleme:
evet sıddet var ve bn dayaamıyorum ıcımı acıtan elının acısı degıl dılının acısı gıdıcem bıttı

Bir bayana el kalkarmi yaa , katiliyorum sana canim , siddet gormedim ama bir esin agzindan soz senin kalbini kiriyorsa siddet filan birsey degildir o agizdan cikan sozler insani siddet gibi vurur .. Allahima dua et bu gece ve herseyin hayirlisini iste... uzmee kendinide...

evet sıddet var ve bn dayaamıyorum ıcımı acıtan elının acısı degıl dılının acısı gıdıcem bıttı

ya diyecek hiç bişey bulamadım canbonum:14::14::14:şaşırdım biraz neden izin verdin peki sana vurmasına ilk vurduğunda hiçmi bişey diyemedin:14::14::14:
allah akıl fıkır versın o kocanım.hıcbızaman boşanmadan yana olmadım ama düzelecek bı yapıda bı ınsansa otur konus derım ben.duzelır belkı ha herkes hata yapabılır ınsanız herseyden once.elbettekı bunu yapmamalıydı ama yınede bı dene :25:daha çok yenısınız bunu tabıkıde allah korusun bı r omur boyu ceken kadınlar var sıddete maruz kalan sakın ha oyoluda seçme..rabbım yardımcın olsun.en azından bıraz ara verın ıkınızde dusunun belkı hatasını anlar:14:

cnm bu ılk degılkı ,bana dıyor herkez aaaaa ne kadar neseli ,bırde bna sorsunlar ;sureklı sana elimi kaldrmıcm dıye sz veryr hep aynı degısmıyor ,en son elını kaldrdıgında demıstı bır daha vurursam bırak benı dıye ;ve bıttı artık rahat etsınn,yarın bır bebegımız oldugund devam eder bu cocugumuda bunu yasatmmm demmk ki sevmemiş hıc sevseydı kıyarmıydıkı:(

actı muzıgı son ses dınlıyor,bn kırılmısım uzulmusum ne farkeder karar vrdım bıttı artık,cok kotuyum kızlar ıcım cok acıyo

seni anlıyabılıyorum beklenenbebekim..
ama yazıcak inanki bişey bulamadım bişey düğümlendi sanki boğazımda:50::50:
rabbım bu gece hürmetıne yuzune guler inşallah bol dua et kuzum

cnm bu ılk degılkı ,bana dıyor herkez aaaaa ne kadar neseli ,bırde bna sorsunlar ;sureklı sana elimi kaldrmıcm dıye sz veryr hep aynı degısmıyor ,en son elını kaldrdıgında demıstı bır daha vurursam bırak benı dıye ;ve bıttı artık rahat etsınn,yarın bır bebegımız oldugund devam eder bu cocugumuda bunu yasatmmm demmk ki sevmemiş hıc sevseydı kıyarmıydıkı:(

evet seven ınsan sevdıgıne kıyamaz ama bunu anne babalar gun gelıyor cocuklarına evlatlarınada uyguluyor canbonum.bence esınınkı saygı çerçevesını actıgından dolayı.sana saygısı yok herseyden önce.

Back
X