- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.061
siz benim dun yazdıgımı nıye gormedınız bakımdun gecmısı okdum bıraz kargasa olmus umu arkadasımızla tabı oda oyle demek ıstememıstır ama olan olmus care yok nassınız kuzular
konuş bitanem o seni duyyo biliyosunselenclk habibteeemmmmmmm benimmmmm teyzelerinden bahsediyorummm hbazennn deli gibi konusuyorum bebisimleeeama yiyemiyorymm yemek ne yapacam bilmiyorummmm....simdi ben cubuk kraker yiyim en iyisi
alpınım saol canım amın ınsallah dedıgın gıbı olur rabbım bu guzel gecede gonlumuzdekı veırı ınsallh amınnnnnn.evet benımkıde o gunlerde benı cok aglatıyor sankı onlar adet olmusbeklenen bebek tatlim hosgeldinnn...seninde kandilin mubarek olsunnn...allahim gonlundekini versin...insallah en kisa zamanda bebisin seninle olur...esler bazen bu konuda anlayissiz oluyor esim her adet oldugumda aglatirdi beni...allahtan her zaman hayirlisini dildimm...cok sukur bekletmedi bebegin...allaha sigin ve dualarini eksik etmee...en cok allaha sigindimm...allahimm gnlundekini versin canim benimm
alpınım saol canım amın ınsallah dedıgın gıbı olur rabbım bu guzel gecede gonlumuzdekı veırı ınsallh amınnnnnn.evet benımkıde o gunlerde benı cok aglatıyor sankı onlar adet olmus
bende brutussstemem bi daha yazini görecem kizmasendemi brütüss
12.haftaya kadar senden tüm vitaminleri aliyo bisey yemesen bile..kasinti karnindami
canlarım nasılsınız?dün ovulasyon testii yaptım çift çizgi çıktı :)) hayırlısıyla diğer ay güzel haber verrim inşallah
bende brutusssgor ha bak yola gel sole ,canım elımden geldıgınce takıp etmeye calısıyorum bazne gecmısı atlayar gıdıyorum ama kusra kalmayın artık sızlerı cok ozluyorum gun ıcersınde dertlestıgın bayan olarak bır sız varsınız ınanın arkadas yok benım kımseyle konusmam cunku guvenım yok kımseyeıyıkı varsınız bırdahada yazılarımı gorun haa
:18::18::18::18::18::18:siz benim dun yazdıgımı nıye gormedınız bakımdun gecmısı okdum bıraz kargasa olmus umu arkadasımızla tabı oda oyle demek ıstememıstır ama olan olmus care yok nassınız kuzular
yap canımmm dualrın kabul olsun inş​saol canım yapabıldıklerımı yınede yapmaya calısıcam ,elımızde olan bısey degıl ogrendıgım cok guzel bır dua var adetım bıter bıtmez onu yapacam ınsallh
yaw siz niye agliyosunuz benim herif beni aglatmaya calissin ben onu aglatirim laflarimla valla...kizdirmak icin sen kendine bak spermin iyi olsaydi hemen hamile kalirdim derdim...
yaw siz niye agliyosunuz benim herif beni aglatmaya calissin ben onu aglatirim laflarimla valla...kizdirmak icin sen kendine bak spermin iyi olsaydi hemen hamile kalirdim derdim...[/QUOTEerkekler ole adet olmus gıbı trıp atıyorlar bızde bıraz hassaız ya o gunlerde herseye zırlıyoruz hata onların ama ustumuuze gelme​sınler canım o hep oyledıydı sorunu bende aradı zaten ama olsun varsın ne olcak gun olur ondada olur
evet karnim kasiniyor canim benimmm yaaa...ceviz yiyim bari simdi
kuzularım benım ben yogaya gıtmıyorum 4 gundur adetten dolayı bıtınce gıdıcem ınsallh tamm canım gorururum bır yazı ıcın senımı kıram yanı kafamı kıram daha ıyı askıtom benımbizded seni özlüyoz beklenenim hr zaman firsa buldukca el hepiiz öyleyiz ancak burda dertlesiyoz herseyi konusuyozz
yazini görmeye calisacam artikin:18:benimkinide hep görünnnnnnn ama atlamayin tememmi
korkma habibtem demekki senin karnin cabuk cikacak oonun icin gerilmeden kaynaklaniyo simdiden bi krem kullansan iyi olur..
yaw siz niye agliyosunuz benim herif beni aglatmaya calissin ben onu aglatirim laflarimla valla...kizdirmak icin sen kendine bak spermin iyi olsaydi hemen hamile kalirdim derdim...[/QUOTEerkekler ole adet olmus gıbı trıp atıyorlar bızde bıraz hassaız ya o gunlerde herseye zırlıyoruz hata onların ama ustumuuze gelme​sınler canım o hep oyledıydı sorunu bende aradı zaten ama olsun varsın ne olcak gun olur ondada olur
zaten tüm cevrede önce kadinda arar sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?