• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selam habibtelerimmmmm...
nasilsiniz bakalimm...herkes iyimi...dun gelemdimmm canim cok skkindi...oturdum kitap okudum birazz...birazdan alisverise cikabilirimmm..hepinizi opuyprummm.
scorpimmm insallah iyi haberlerle gelirsin...allahim gonlune gore versinnn
yaz saati habibtemmm hayirlisiyla gelirsin kutsal topraklara yakin olsaydik gorusurduk...allahim kabul etsin dualarini...:16::16::16::16::16:.

habbitem kitap okumusssss:53::53::53::53:yaw ben ondada tembelim kitabin bi sonuna ulasamadim hic bi zaman:51::4::4::4::1::1::1::1::1::1::1::1:noldu habbitem niye canin sikkindi:26:

:29::29::29:saol bebeğimm seni çok özledik:6::6:dikkat et kendine bende bugün ev kaldırdım perde felan hava çok güzel degerlendiriyim dedim:27::27:hazır herifte yokken yemek derdim yok:4::4::54::54::54:

hamarat ahretligim nasida 3.cocuk icin hamarat oluyo:27::1::1::1::1::1::1:hava güzelmi ank..... yaw biz donuyoz eksilerde:27::27::27::27::27:

evet canımmm çok şükürrrr..bak listede de yine bir aradayızzzzzzzzzzzzzzzzzzz:52::52::52:
yasakhayal....................Beklemede 8scorpions.....................Beklemede :32::32::32::32::32::32::32::32:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:bekleyen dervis muradina ermis inslalah bizde muradimiza ereriz scorpionsum...:1::1::1::1:benim beklemem biraz daha uzun sürecek galiba :51::52::27::42:

scorpimmmmmmmmmmmmm allahim en kisa zamanda bebisini versinnn...cok sukurrrr hicbirsey olmadn ciktin bu isten...allahim hayirliini versin habbtemmm...

umudummm seni cok ozledik tabiki...coktndir tkilamiyorummm buraya aklimdasin habibtemm..

yasakhayalimmmmm habubteee bilmiyorum nedensiz bir can skintisi gecer insallah...optum hepinizi...su reklamlar ne gicik yaaa:27::27::27::27::27::27::27::27:

esilam bu cok önemli bi sorun kesin bu operasyonu hamile kalmadan olmalisin su an korunmaya bile gec,,iyikide bu ay hamile olmamisin ....bide üzülüyodun rabbim bosuna dememis sizin ser bildiginiz seyde bile hayir vardir diye...yoksa kesin düsük olurdu..bende yaptirdim histereskopiyi..ben süphelenmistim acaba kayiplarim ondanmi diye ama bisey cikmadi bosuna oldum ama yinede yaptirdigima pisman degilim icim rahat etti en azindan:46::46::46::46: bile hamile kalmaya engel..rahmin düzeltilmeli...korkma cok korkunc bi operasyon degil..ama galiba 4 ile 6 ay arasinda korunmalisin operasyondan sonra:31:ama bence hemen ol habibtemmm:16:

cnm bana bilgi verirmisin.ben korkuyorumda biraz.senin anesteziylemi yaptılar histereskopiyi.bide sen nerde yaptırdın.iyi bi yerde yapılması gerekiyomuş.ve nekadar sürüyo operasyon.

:4::4:alala hemen ögrenir ögrenmez bize yaz gülüm merakta bırakma bizi hayırlısı olsun canım inş hamilesndir:16::16:bu nasıl işmiş bozuk pc le işmi olur:27::27::27:

ögrendimm. ama bisey anlamadim. doktor sordu regl oldun mu diye, bende olmadim dedim. kan testin negatif dedi. 31 ocak persembe saat 10 a randevu verdi. bu kadar!!!

bugün tam 14 gün geciktim. kan testim negatif cikti, doktor kontrolunde kist falan görülmedi. daha önce böyle bir sey yasayan var mi?

scorpimmmmmmmmmmmmm allahim en kisa zamanda bebisini versinnn...cok sukurrrr hicbirsey olmadn ciktin bu isten...allahim hayirliini versin habbtemmm...

umudummm seni cok ozledik tabiki...coktndir tkilamiyorummm buraya aklimdasin habibtemm..

yasakhayalimmmmm habubteee bilmiyorum nedensiz bir can skintisi gecer insallah...optum hepinizi...su reklamlar ne gicik yaaa:27::27::27::27::27::27::27::27:

amin tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..çok şüküür evet daha kötü şeyler de yaşayabilirdimmmm:26::26:

slm kızlar nasılsınız 2 gündrü giremiyorum yoğundum falan :) bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı çalışmalara zaten başlamıştık bugün de denedik bakalım inşallah bu ay olucak bu arada kardeşimin eşide 4.5 aylık hamile o da bugün cinsiyetini öğrendi erkek yeğen geliy valla yaşlandım ben:) hala oluyorm:)) darısı hepimizin başına inşallah

hayir hic bir sey yapilmadi. haftaya randevu verdi sanirim o zaman yapar. ilk defa böyle bir gecikme yasiyorum. insan korkuyor...

canım o zaman bu ay regl olunca 3. gün yapılan hormon tahlilleri var onları yaptırır heralde..bi git bakalım ne diyecek..belki prolaktinin yükselmiştir..ozaman da gecikme oluyo çünkü..

slmm.. Nasılsınız canlarımm :16:
umduumm da urdaymış, naber kuzuuummm :69:
izel mrb sen nasılsın canım :75:

Back
X