• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

inşallah pozitif çıkar canım dualarım seninle ama yarın mutlaka bizede söle merak ederiz.ben 20 günlük hamileyken kan testi yaptırdım negatif cıktı.ultrasonda hamile olduğumu öğrenmiştim

asetonnnnn tatlı annecikkk.nasılsınnn?bebişko nasılll?hamileliğin rahat geçiyormu kuzummmm..bakyorum da büyümüşufaklık 5 ay olmuşş maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba cnmm.aramıza hoşgeldin bugün sohbete pek katılamadım..inşallah hamilesindir..idrar testlerini negatif görünce attın mı..benim ilk testim ertesi sabaha ikinci çizgi silik çıktıydı..gerçi kimyasal gebelikmiş ama erken dönemde bazen çıkmıyo idrarda..inşallah kanda çıkar..
bizde 5 sene istemedik şimdi 6. ay insan heran hevesle bekliyo tabi..inşallah en kısa zamanda bebişin seninle olur..

merhaba, tesekkürler. insalllah test pozitif cikar. testleri 5 dk beklettim, ikinci cizgi cikmayinca 10 dk sonra attim. üzerindeki talimatta öyle cikiyordu. kimyasal hamilelik de neyin nesi?

insalllahhhhh... aaa gercekten mi? peki doktor kan testinde neden görünmedigini acikladi mi? adet getirici bir tedavi uygulasaydi bebege zarar verirdi. cok enteresan! simdi yarin bana degilsin derse nasil güvenecegim???

aynen valla artık kime neye güveneceğimizi sasırdık. ben kan testi yaptırdığımda negatif cıktı ama dediğimde testler yanılabiliyor dedi bana.

seninki gelmedi önemli degil canim benimmm:16::16::16::16:icersen gercekten cok faydali bi kür..bi bekle kan sonucunu bi al.....inslalh hamile olursun ..degilsende üzülme reglin gelsin oda cok önemli o olmayinca hamilelikte olmuyo....ona göre kürü yaparsin en azindan bi denersinn...:46:

insalllahhhh, iyi dileklerin icin cok tesekkürler. sen demi hamilelik bekliyorsun?

asetonnnnn tatlı annecikkk.nasılsınnn?bebişko nasılll?hamileliğin rahat geçiyormu kuzummmm..bakyorum da büyümüşufaklık 5 ay olmuşş maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

iyiyiz çok şükür günleri sayıyoruz işte. sanırım sen zor günler geciriyosun şu aralar:50:..bu günlerde gececek elbet Allah büyüktür herseyde bi hayır vardır.zamanı geldiğinde rabbim elbet kucağına almayı nasip edecek inşaalah bizde sahit oluruz:16:

:16::16:bakayım bi anlamzsam deiştirirm:52::52:ismini duydum sankii:26:ama hiç bakmadım :6:
sandalyede bi tuıhaf oldumm:27::27::27:en iyisi öbürüne geçim:4::4:malum kendime dikkat etmem lazım:9::9::9:

Bak bakalim canim yabanci film zaten , benim hosuma gitti film . Benden nnormalde mutfakta sandalyede otururum ama bugun salondayim koltukda..

gurbetim alistin demi sogan suyuna :27::27:

Eh isteeee alismaya calisiyorum canim , sabahlari iyi gidiyor aksamlari zorlaniyorum :44::44::44:

bbbbbbbbeeeeeeen geldiiiimm:10:
nasılsınız canlarımmm :16:

Hosgeldinnn canim benim ..... Iyiyim cok sukur ne olsun canim sen nasilsin???

:46::46::46::46:hg ögretmenimm nasılsın bakalım karne heyecanın başladımı:16:gerçi çok vermişsindir:29::29:

iyiym çok şükür bitanemm, karne işleri bitti çok şükür.. verdim fazladan notları yine, herzamanki gibi:34: sen nasılsın bitanemm:16:

iyiyiz çok şükür günleri sayıyoruz işte. sanırım sen zor günler geciriyosun şu aralar:50:..bu günlerde gececek elbet Allah büyüktür herseyde bi hayır vardır.zamanı geldiğinde rabbim elbet kucağına almayı nasip edecek inşaalah bizde sahit oluruz:16:

kuuzuumm nerelerdesin hiç karşılaşamadık.. Oyy kuuzm da büyümüş maşallaaahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ismi belli mi kuzumunn:16:
Bak bakalim canim yabanci film zaten , benim hosuma gitti film . Benden nnormalde mutfakta sandalyede otururum ama bugun salondayim koltukda..

Eh isteeee alismaya calisiyorum canim , sabahlari iyi gidiyor aksamlari zorlaniyorum :44::44::44:

Hosgeldinnn canim benim ..... Iyiyim cok sukur ne olsun canim sen nasilsin???

hoşbulduk şekerim iyiyim çok şükür bitanemmm... kuzum sen sınava gircektin değil mii, yanlış mı hatırlıyorum yoksaa

canlarım aranızda rahim filmi çektiren var mıı,scorpionsuma sormuştum arkadaşı yaptırmış anlattı sağolsun :16:
ben de çektircem de bi de size sorayım dedim:44:

iyiym çok şükür bitanemm, karne işleri bitti çok şükür.. verdim fazladan notları yine, herzamanki gibi:34: sen nasılsın bitanemm:16:

kuuzuumm nerelerdesin hiç karşılaşamadık.. Oyy kuuzm da büyümüş maşallaaahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ismi belli mi kuzumunn:16:

hoşbulduk şekerim iyiyim çok şükür bitanemmm... kuzum sen sınava gircektin değil mii, yanlış mı hatırlıyorum yoksaa

sorma canım ya 1 aydır tasınma durumumuz oldu interneti bağladık yerleştik derken giremedim ama aklım sizdeydi.evet teyzesi büyüyoruz hergün biraz daha.adını babası görkem koydu:46:

sorma canım ya 1 aydır tasınma durumumuz oldu interneti bağladık yerleştik derken giremedim ama aklım sizdeydi.evet teyzesi büyüyoruz hergün biraz daha.adını babası görkem koydu:46:

maşallaaaahh kuzumaaa :nazar: adı da çook güzel olmuş yaa,adıyla yaşasın bitanemm.. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşş :16:
bizlere de nasp etsin Rabbim...Ge.en hafta yine dr.a gittim 1 yıl dolmadan tedavi yok dedi, haftaya malatyaya gitcem orda da dr. a gitcem bakalım kısmet kuzuumm :16:

maşallaaaahh kuzumaaa :nazar: adı da çook güzel olmuş yaa,adıyla yaşasın bitanemm.. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşş :16:
bizlere de nasp etsin Rabbim...Ge.en hafta yine dr.a gittim 1 yıl dolmadan tedavi yok dedi, haftaya malatyaya gitcem orda da dr. a gitcem bakalım kısmet kuzuumm :16:

sağol canım en kısa sürede sanada nasip etsin. malatya... toprağım özlemişim en son ramazan bayramında gitim..araştırma hastanesine mi gitcen

merhaba, tesekkürler. insalllah test pozitif cikar. testleri 5 dk beklettim, ikinci cizgi cikmayinca 10 dk sonra attim. üzerindeki talimatta öyle cikiyordu. kimyasal hamilelik de neyin nesi?

cnm ben idrarda iki kere pozitif görünce kanda baktırdım..hamileydim..ama değerin iki günde bir 2 katına çıkması gerekiyormuş..bende yükselme az oldu..doktoruma gittim.tabi muayenede bişey göremedi..ya kimyasal ya dış gebelik dedi..kusurlu embriyo olduğu için vucut kabul etmiyor o da tutunamıyor..aslında genelde 1-2 günlük adet gecikmesiyle atılıyo vucuttan pek anlamıyo insanlar..ama benimki 9. günün sonunda dün başladı kanamam..şuan adetle beraber atıyorum sanırım..normalden daha yoğun ve daha ağrılı bir kanamayla..işte böle bişey cnmmm:26::26:

evet cnmbenim..inşallah geçecek..Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı uzun ömürlü versin herkeseee..senin de bebişini korusun inşallahhhh

sağol canım en kısa sürede sanada nasip etsin. malatya... toprağım özlemişim en son ramazan bayramında gitim..araştırma hastanesine mi gitcen

amin kuzuuummm... yok bitanem ya araştırmaya bi girersem çıkamam ki, tatil kısa 15 günde araştırma hastanesinden sonuç alabilmek çok zor... DenizHan Deniz diye bi dr. var malatyada... Çoğu insanı bebek sahibi yapmış bi insan.. Fuzuli caddesinde anne çocuk sağlığı merkezi diye özel bi yer.. 6 ay olmazsa gel demişti bana, 10. ay oldu :53: bakalım kısmet kuzumm:16::16::16::16:

Back
X