- Konu Sahibi medd_cezir
- #30.721
2-3 gun arayla mi oynuyor hep? 2-3 gunden birsey olmaz canim .[/QUOT
EVET CANIM 2 YADA 3 GÜN OYNAR
AKINTIDA ÇOK GALİBA SOĞAN SUYUNDAN
YUMURTLAMA GÜNÜMÜ ATLAMAYYIMDA BAŞKA BİŞİ İSTEMİORM
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2-3 gun arayla mi oynuyor hep? 2-3 gunden birsey olmaz canim .[/QUOT
tabiki cnm ALLHIM dermansız dert vermesin.ama ilaç kullanıyorum düşüyor.bırakıyorum tekrar yükseliyor.neyse Rabbim hepimize şifa versin inş.
yaa canim bende sogan suyu iciyorum bugun 3 gunum daha oyle bi akintim olmadi bu akinti ne zamandan sonra olur .. ? :44::44: Bende az once ovu testi yaptim .. Negatif
canım ben normalde çok üşüttüğüm için akıntım çok oluodu bu gün de old dünde zaten 2, günüm ama soğan suyu içince daha farklı oldu
senn bat ne zamandı canım
dur ben sana özelden yazim tekasurumgeliyom bekle beniiii
![]()
iyi akşamlar kızlar nasılsın
ben gelebildim sonunda
geçmişe bakımmi bi :26::26:
bakmasammıkii kararsız kaldım:44::44::44:
canlarım annemden eve geçtim.bütün gün yattım sayılır..kuran okunurken bile dayanamadım.Allah affetsin dinleyemedim.çok kötü oldum..şimdi halsizim yemeği hazırlamaya halim yok..eşim de sağolsun erken çıkmış işten birazdan gelir de beraber hallederiz..bu halsizlik normal mi acaba..bakalım yarın işegidebilecekmiyimm..
off bide annemde komşular beni görünce aa sen evdemisin neden falan diyolar..dedim biraz rahatsızım gitmedim işee..off bi de millete dert anlatamam yanii..
ayy bide az önce sinir oldumm.bi akrabamız annem aramış gelini 3 haftalık hamileymiş onu haber veriyo..arada da çaktırmadan benden haber soruyo..hey Allahım yaa sen bizi cahillerden koru yarabbim..3 haftalık yaaa ben de 3 haftalıktım kimseye bişey dememiştim..nispet yapmak için neleri alet ediyo millet
hg canımcanlarım annemden eve geçtim.bütün gün yattım sayılır..kuran okunurken bile dayanamadım.Allah affetsin dinleyemedim.çok kötü oldum..şimdi halsizim yemeği hazırlamaya halim yok..eşim de sağolsun erken çıkmış işten birazdan gelir de beraber hallederiz..bu halsizlik normal mi acaba..bakalım yarın işegidebilecekmiyimm..
off bide annemde komşular beni görünce aa sen evdemisin neden falan diyolar..dedim biraz rahatsızım gitmedim işee..off bi de millete dert anlatamam yanii..
ayy bide az önce sinir oldumm.bi akrabamız annem aramış gelini 3 haftalık hamileymiş onu haber veriyo..arada da çaktırmadan benden haber soruyo..hey Allahım yaa sen bizi cahillerden koru yarabbim..3 haftalık yaaa ben de 3 haftalıktım kimseye bişey dememiştim..nispet yapmak için neleri alet ediyo millet
allahallah ben mi beceremiyorum bu sogan suyunu daha akinti filan gormedim ben , canim benim batim 7-8 subat .. Insallah gelmesin kirmizilar..da hamis kaliriz .
allah razı olsun deniceö çoook sağ ol uğraştırdım seni de. Hem ne güzel uçuyon öle sen :) :) :)
canlarım annemden eve geçtim.bütün gün yattım sayılır..kuran okunurken bile dayanamadım.Allah affetsin dinleyemedim.çok kötü oldum..şimdi halsizim yemeği hazırlamaya halim yok..eşim de sağolsun erken çıkmış işten birazdan gelir de beraber hallederiz..bu halsizlik normal mi acaba..bakalım yarın işegidebilecekmiyimm..
hb bitanemHosgeldin canim benim,, geriye gitme ya brisey yok zaten galiba .. :44::44::44: sukur iyi diyelim iyi olalim canim benim , sen nasilsin ? ve nerelerdesin?
Hosgeldin canim benim ..... kanaman fazlaysa halsiz olman normal galiba canim ben tam bilmiyorumda... birde katiliyorum sana 3 haftalikken birde duyuruyorlar ya boyle bende anlamiyorum tam cahiller haa... bosver canim takma kafani kimseye dert anlatmak zorunda degilsin, bak ne guzel esin geliyormus onunla yavas yavas yemek hazirlarsiniz ..
iyi akşamlar kızlar nasılsın
ben gelebildim sonunda
geçmişe bakımmi bi :26::26:
bakmasammıkii kararsız kaldım:44::44::44:
hb bitanemtamam gülüm gidesim yok zaten
gülüm canım benim o can sıkıntısı aglamalar bendede çok oluyo biz kadınlar çok hassasız
herşeye aglayabiliyoruzşimdi nasılsın canım biraz daha iyisin demi canım
bende dün gezmeye gitmiştim başım çok agrıyodu belki düzelirim die gittim ama pişman oldum
gittim ev sobalıydı soba fena halde koktu çocuklar kapıyı açıp kamaktan
ben iice fenalaştım zati migrenim var gelince hemen kendimi yataga attım
öglen geldim tam kapım çaldıkomşum gelmiş
bende yeni musait oldumm
ammada çok konuşmuşumm![]()
canım benm normalde akıntım çok olur .çorabsız gezen beli sürekli açık duran birinden başka ne beklenirdiki zaten
Zaten hatta bu yüzden bebeğim olmuo die düşünüodm
oda doktorma sordum doktorda engel deil dedi bence engel.
hb bitanemtamam gülüm gidesim yok zaten
gülüm canım benim o can sıkıntısı aglamalar bendede çok oluyo biz kadınlar çok hassasız
herşeye aglayabiliyoruzşimdi nasılsın canım biraz daha iyisin demi canım
bende dün gezmeye gitmiştim başım çok agrıyodu belki düzelirim die gittim ama pişman oldum
gittim ev sobalıydı soba fena halde koktu çocuklar kapıyı açıp kamaktan
ben iice fenalaştım zati migrenim var gelince hemen kendimi yataga attım
öglen geldim tam kapım çaldıkomşum gelmiş
bende yeni musait oldumm
ammada çok konuşmuşumm![]()
hb canımahretligim hosgeldin okuma bildigim kadariyla önemli bi haber yok
yarin geliyomu kavusacanmi herifinle süle bakimmhemen calis yorgun olduguna bakma
![]()