Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım doğum günümde bugün oyüzden özel:)))

Dogum gunun kutlu olsun canim benim nice mutlu senelere...

Evet demistin lahana suyu ictigini , aman iyi o zaman ben hala zorlaniyorum sogan suyunda ben sicak sicak iciyorum 2-3 kere diktim mi icmeye calsiiyorum , allahtan burnum koku almiyor su aralar evet bende 5 dk kaynattim ..

Selammm canim benim ...

Ihmm benim bu ikinci ovu testim olacak ama dogru tutuyor benimkilerde yumurtlama gunum 14-15 ci gun pozitif oluyorum , ihmm seni tahlisizler olmus bakalim bende 2 ci kez yapacam nasil olacak bu sefer..

canm sen ilk defamı kullanacaksın ovulasyon testini..gerçekten işe yarıyo mu yaa..ben 1 ay ateş ölçme yı denemiştim..ama denk gelemdi o ay..birde ateşimde çok bi farklılık göremdim zaten nedense??

Yok canim ikinci kes bazileri memnun bazileri degil ama ben ikinci kez yapacagim icin kesin birsey diyemem ama gecen ay tam gunun de yumurtlama testim pozitif cikti yani 14 cu gun ve adetim de gunumde geldi bu ay .. ates olcmeyi yaptim ben bir kac kere o na pek inanamadim yaa cok karisik benim atesim ..

Son düzenleme:
ben zaten çokta inanmıyorum.annelrimiz ona mı denk getirdi sankii??hem bazeç döllenme bazlarında geç döllenme olabılıyor.rabbim ne zman isterse o zman veriyo

bende öyle düşünüyorum herşey Rabbimden aslında testler iyi az cok fikir veriyorama olmayınca olmuyor işteen güzeli sat dan 10 gün sonra gün aşırı ilişki yaşayıp gerisini Allaha bırakmak

hayalim cnm kimyasalsa da inan hamile olduğunu bilmeden atlatman senin için daha hayırlı..benim kanamam 9 gün oldu anca başladı:26:

kanamam tam başlamadı ama kuzum yaa başlasada bende rahatlasam artık:26::26:4 gündür vardı biraz bugün cok cok az sadece tuvalete cıkınca peçeteye geliyor o kadar:26::26:yarın gelir inş

scorpionsummm balımmmm hoşgeldinnnnnasıl oldun bitanem:44::44:

hoşbuldum tatlım..anneme gittim biraz kafam dağılsın dedim..eşim de arkadaş toplantısında..sonunda kanamam başladı..regl ile karışık erken düşük desem daha doğru sanırım..biraz duygusallaştım..bu güne kadar güçlü durdum bebeği kaybedeceğim belliydi ama kan görünce insanın içi fena oluyomuş onu anladım..Allah beterinden korusunn cümlemizi ne diyimm:26:
tatlım sanırım sen de kimyasal geçiriyorsun..eğer öyleyse de hamileliği bilmeden atlattın inşallah canımmm.ama yine de bi kan testi yaptır tatlım..bazen kimyasal geçirsen de dğer sıfırlanmayabilirmiş..o zaman da hamile kalamıyomuş insan.sen tedbirli ol..hem kesin sonucu kanda alırsın cnmm

bitanem sen test yapmaya devam ediyor musun:44::44: yani bügünde idrar testi pozitif mi hala:44::44:

canım ben idrarı ilk iki gün yaptım..pozitif..sonra kana geçtim 3 kere kan yaptırdım..salı tekrar yaptırıcam..kan en garantisi kuzum..sen de bi yaptır bakalım ne çkacak için rahat etsin

moralini yüksek tutmaya çalış bitanem:44::44:eminim çok zordur ama en azından hem hamile kalabildiğini biliyoruz artık hemde müdahaleye gerek kalmadan atlatacaksın bunu Rabbimin izniyleben kendim için testte hata vardır diyorum:26::26:yarında bekleyeceğim gelmezse kırmızılar kan vereceğim balım

dışarı karşı çokiyiyim tatlım da yalnız kalınca ağladım rahatladım şimdi..bu bana iyi geldi..evet en çok dış gebelikten ve kürtajdan korkuyorum..onları yaşamaktansa buna razıyım şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…