• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

dışarı karşı çokiyiyim tatlım da yalnız kalınca ağladım rahatladım şimdi..bu bana iyi geldi..evet en çok dış gebelikten ve kürtajdan korkuyorum..onları yaşamaktansa buna razıyım şimdi..

dış gebelik benim samimi bir arkadaşım gecirdi cokk zor kendini kaybediyorduk biraz daha gec fark etseydik:14::14:Allahtan hayırlısı buymuş demekki bitanem üzülme sakın bakkkk:20::20::20:bu arada internette biraz dolaştımda ben testi yanlış yapıyormusum:52::52::52:ben test cubugunu idrarın olduğu kaba koyup bırakıyordum:52::52:meger batırıp 5 saniye sonra cıkartıp yatay bırakmak gerekiyormuş:52::52::52:

dış gebelik benim samimi bir arkadaşım gecirdi cokk zor kendini kaybediyorduk biraz daha gec fark etseydik:14::14:Allahtan hayırlısı buymuş demekki bitanem üzülme sakın bakkkk:20::20::20:bu arada internette biraz dolaştımda ben testi yanlış yapıyormusum:52::52::52:ben test cubugunu idrarın olduğu kaba koyup bırakıyordum:52::52:meger batırıp 5 saniye sonra cıkartıp yatay bırakmak gerekiyormuş:52::52::52:

evet ttalım benim olsa bile erken teshis olacaktı..ama yine de ağır bi ilacı var..üzülmüyom tatlım valla.stresimi attım azcık..sonra üstüne bi magnum yedim..şimdi kuruyemiş yiyorum bakalım sonra ne yiycemm..dağıttım iyiceeee:52:

aaaa sen o testi sabah yine yap tatlımmmmmm:1:

Son düzenleme:
bu akşam kayıpsınız nerdesiniz bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:20::20::20::20::20:
sonra sabahlara kadar laklak yapınn okuyana kadar canımız çıksınnnnnnnnnn:19::19::19::19::19::19:

bi ben kaldım bi de aşağıda 4 ziyaretçi var.:52::52::52:

canlarım ben yatıyorum..yarına iyi olmazsam işe gitmeyeceğim..şu an bile kanamam fena..1,5 saat yolda ne olurum bilmem..sizi haberdar ederim canlarımm öptüümmmm:54::54::54::54:

herkse nerdee yaa ben evde olunca müsait olunca kimseler olmuyor..ben evde değilsem ya da işim varsa herksler burda..kocam da uyuduuu zzatii:52::52::52:

gurbetcim sen hangi ülkedesin cnm.bende 2010 da bir kez isviçreye gitmiştim.ordan almanya konstanz çok yakındı bi de fransa oberneı oralara gitmiştim..çoookk güzel yerler yaaa :24::24::24:

Son düzenleme:
evet geldim canım ebnde başka bi konuyu okuyordum..naptın görüşmeyelii:16::16::16:

birsey yapmadim canm internette gezinirken , saglik sayfasina girdim, kendi raporlarimi buldum dogdumdan bu yana kadar .. ne zaman hastaneye gittim kontrollerim filan ..hosuma gittim , cocukken tirnagim kirilmisti o bile ortaya cikti .. ama sayfaya girmem icin ozel sifrem var ama hic girmemistim , bugunde gezinirken buldum o sayfayi

birsey yapmadim canm internette gezinirken , saglik sayfasina girdim, kendi raporlarimi buldum dogdumdan bu yana kadar .. ne zaman hastaneye gittim kontrollerim filan ..hosuma gittim , cocukken tirnagim kirilmisti o bile ortaya cikti .. ama sayfaya girmem icin ozel sifrem var ama hic girmemistim , bugunde gezinirken buldum o sayfayi

yaa ne güzel ilk defa duyuyorum oyle bişey oldugunu:53::53:sen doğdugundan beri yurtdışındasın dimi ??

EVet canim dogma buyugume yurtdisindayim annem 7-8 yasindaymis yurtdisina geldigidne dedemler isci olarak gelmisler zamaninda, ve hala dedemler sag ve yurtdisindalar...:34::34::34:

hımm çok şanslızın 2 dil biliyosun?belki de daha fazlasını..benim de ablam var isviçre de çocukları daha şimdiden kaç dil biliyolar :53::53::53:çok iyyi yaa

hımm çok şanslızın 2 dil biliyosun?belki de daha fazlasını..benim de ablam var isviçre de çocukları daha şimdiden kaç dil biliyolar :53::53::53:çok iyyi yaa

Dil cok canim , almanca , danimarkaca, isvecce ingilizce, turkce.. ama hic biri ise yaramaz en iyi turkcemmmm .. ben turkiyede yasamayi cok isterim ..

az geçmişi okuyim dedim ama hiçç halim yok..kızlar üç gecedir uyku bana haram oldu..Allahım deli olucam yaaaa.dön dön bi hal oluyorum yatakta..zaten gögüsler şiş üzerine yatamaz oldum..valla ik gündür eşim kahvaltıyı hazırlıyo çayı yapıyo..bulaşık makinesini boşaltıyo çamaşır topluyo zavallım..
inşallah şu günleri bir an önce atlatırım yaa menapozlu teyzelere benzedim inanınnnn:26::26::26:

bitanem bugünler de hayırlısı ile geçer inşşşş, dualarımdasın bitanemm :16:

kolay gelsin canımm baya işin varmışşş:52::52::52::52::52::52:bebiş içinde hayırlısı olsun bitanem:16::54::54::54:

selencelkim sağol kuzuuummmmm, yeni gördüğüm için şimdi yazabildimm :16:

herkeseeee merhabaaaa, paposoner ve gurbetkızım nasılsıınııızzzz :16:
yeni geldim eve.. Uyumadan bi bakayım dedimm.. Bi kaç sayfa baktım, gerisini getiremedim yaa :52: bana yazdıysanız ve görmediysem kusuruma bakmayın olur mu canlarımmmmmmmm :69:

Back
X