- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
canim benim bizimle paylas biraz daha rahatlarsin ,anneciginin durumunuda yazmayi unutma su an en önemlisi o,Allahim basimizdan eksik etmesin onlari....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benim bizimle paylas biraz daha rahatlarsin ,anneciginin durumunuda yazmayi unutma su an en önemlisi o,Allahim basimizdan eksik etmesin onlari....
Ya o kadar düşüncesiz bi kadinki bu KAYNANAM güyaa okumus kültürlü insan bana demiyoki kzim ablalarinin cocuklari var suan en musait sensin git kal annende hastahanede yaninda dur ne biliyim yaa aglamaktan canim cikiyo ben ne kötülük yaptm bu kadin beni buldu bide diyorum ki ben ne iyilik yaptm ki böyle dunyalar iyisi bi eşim var![]()
Annemin rahim yumurtalk alinmisti simdide dalak büyumesi varmis( yarin hastahaneye yaticak dua edin..
yaa cok belırtı varr ama ya psıkolojıkseuff hıc belım agrımazdı bnm cok aqrıyor mesela bı bu psıkolojık degıldr ya dıerlerı .....
bel ağrısını ciddiye almak gerek. ben direk bel ağrımdan anlamıştım. psikolojik diye bile düşündüm=) ama sonra bir baktım hamileyim.
hayırlısı olsun tatlım.benimde bugün 5.gün ama test yapmak istemiyorum.çünkü daha önceleri çok kez yaptım ama hep sonuç hüsran oldu.eskiden adetim düzensizdi doğum kontrol hapı ile düzene girmişti. 4-5 aydır düzenli geliyordu.yinede bilemiyorum hamilemiyim yoksa yinemi adet düzensizliği beni buluyor.arkadaşım ısrarla test yapmamı istiyo.hap ile düzene girince tekrar düzensiz olmaz dedi.ben ısrarla yapmak istemiyorum.sonucun hüsranına hazır değilim![]()
kızlaar size güzel haberim var![]()
kızlar ben bu ay ümitliydim ilk denememizdi,erkenden gidip test yaptık çıkmadı.sonra dr. gittim sanırım iltihap olmuş iki tane fitille ikitane hap verdi.adet oldum şimdi bitti ve ilaçları kullanmaya başladım.umarım bu ay hamile kalabilirim,inş hayırlısı.
canim aciklasana güzel haberi,yoksa hamilemisin?![]()
Regli oldum sonundaa![]()
hayirlisi olsun bakalim zaten o olmazsa bebekte olmaz demi ama...![]()
Ben geldm slmm arkadslar
hg iyi akşamlar