Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canim benim bizimle paylas biraz daha rahatlarsin ,anneciginin durumunuda yazmayi unutma su an en önemlisi o,Allahim basimizdan eksik etmesin onlari....

Ya o kadar düşüncesiz bi kadinki bu KAYNANAM güyaa okumus kültürlü insan bana demiyoki kzim ablalarinin cocuklari var suan en musait sensin git kal annende hastahanede yaninda dur ne biliyim yaa aglamaktan canim cikiyo ben ne kötülük yaptm bu kadin beni buldu bide diyorum ki ben ne iyilik yaptm ki böyle dunyalar iyisi bi eşim var:(

.. Canım pardon ama sen annenin yanına gitmek için kayınvalidenden izin mi aliyosun?? Ya da git demesini mi bekliyorsun?? Anlamadım şimdi ben. Ben kayınvalideme böyle bir soru sorsam ya da böyle bir beklenti icine girsem bana çok kızar. Saçma gelir yani anneme böyle bir soru. Hatta hâlâ gitmemiş olmama kızar. Hadi hepsini geçtim sen eşinden sorumlusun. Eşine haber verdiysen kayınvalidene ne oluyor. Madem öyle biri bence en naştan bu yolu ona verme. Çünkü böyle insanlara nasıl alıştırırsan öyle gider. Ben senin bu çaresizliğine çok üzüldüm ve kayınvalidene çok kızdım.

bel ağrısını ciddiye almak gerek. ben direk bel ağrımdan anlamıştım. psikolojik diye bile düşündüm=) ama sonra bir baktım hamileyim.

kızlarrr bende az once dr umu aradım hapımı yenı bıraktıgımı ve folık asıte basladıgımı soledım doktorum bı sakıncası olmadıgını hemen hamıle kalabıleceımı soledı kı ınsallh hamıs kalırım hemenn
bende calısmalara baslamayı dusunuorm artık

kızlar ben bu ay ümitliydim ilk denememizdi,erkenden gidip test yaptık çıkmadı.sonra dr. gittim sanırım iltihap olmuş iki tane fitille ikitane hap verdi.adet oldum şimdi bitti ve ilaçları kullanmaya başladım.umarım bu ay hamile kalabilirim,inş hayırlısı.

hayırlısı olsun tatlım.benimde bugün 5.gün ama test yapmak istemiyorum.çünkü daha önceleri çok kez yaptım ama hep sonuç hüsran oldu.eskiden adetim düzensizdi doğum kontrol hapı ile düzene girmişti. 4-5 aydır düzenli geliyordu.yinede bilemiyorum hamilemiyim yoksa yinemi adet düzensizliği beni buluyor.arkadaşım ısrarla test yapmamı istiyo.hap ile düzene girince tekrar düzensiz olmaz dedi.ben ısrarla yapmak istemiyorum.sonucun hüsranına hazır değilim :(

ben de pco yum doğum kontrol ile korunuyordum geçen yıl kasımda bıraktım korunma yöntemimi değiştirdim adet düzenim 6 ay kadar devam etti.Sonra bozuldu.mayısta adet olmam gereken gün ilişkiye girdik ilk defa korunmadan ve iki gün sonra tekrar sadece bu kadar 2kere ve ben kimyasalş gebelik geçirdim.Doktor bu hamile kalabildiğini gösterir dedi.Sevindim.3ay korun dedi şimdi yine ilk olarak eylülde başladık çalışmalara baklım ne olcak adet günüm bugünlerde a daha olmadım ama gecikmiş de olabilir birazdan adet olduğumu öğrenirsem şaşırmaycam düşünmeyin hiç stres yapmayın

kızlar ben bu ay ümitliydim ilk denememizdi,erkenden gidip test yaptık çıkmadı.sonra dr. gittim sanırım iltihap olmuş iki tane fitille ikitane hap verdi.adet oldum şimdi bitti ve ilaçları kullanmaya başladım.umarım bu ay hamile kalabilirim,inş hayırlısı.

Daha ilk denemenmis hic üzülme .moralini yüksek tut ki insaallah gelecek ay güzel haberlerini duyariz.

Bana kalırsa sen nazının geçtiği, dediğini yapacak olanlara karşı dediğim dediksin :) örn. eşine, kardeşlerine gibi.... çünkü bu durum bana tanıdık geldi de ;)

herkse selamlar 7 aydır çalışıyoruz çocuk için ama olmuyor. dün dr ye gittim kontrol etti hormon testleri falan yaptı her şey normal dedi yalnız 21. gün gel dedi sizce 21. gün ne yapılıyor bilen birisi varsa cevaplarsa sevinirim

Back