• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hahaha ne guzel yasakhayal sana dedim ya dun kan testi yaptiricam diye p.tesi aradik bu sabah termin icin ama full doluymus :17: durumu anlattik kadinda dediki eger bu haftada olmazsam hamileymisim bu hafta sonu test yap dedi sonrada sali gunu gel kana grek olmaz o zaman dedi ultrasonla muayene ederiz dedi :31::14:

loori canim bence hic kanla falan ugrasma en iyisi untersuchen olmak...hadi hakkinda hayirlisi olsun,güzel haberler bildir bize....:16::16::16::16:

kızlar bana müsaade.yarın doktor randevum var güzellik salonuna doğru yola çıkmam lazım.mazoşistmiyim neyim bana işkence ediyorlar ben de onlara para veriyorum.neyse kadın olmak zor.görüşmek üzere.kendinize iyi bakın.öpüldünüz :)

mrb kızlar ben geldimmm...hijyenik işkencem bitti çok şükür.
sizin muhabbette süpermiş.bamyalar ve şapkaları :)

umudumdan ses yok sapkasiz bamyalar tencerede öldürülüyo yazik ya:27::52::52::52:

ben siddete karsiyim...o yüzden yemek falan yapmiyorum........:27::9::9::9::9:

sen daha test yaptıramadın mı.sendeki de iyi sabır vallahi
çatlardım ben ayol

Benim durumum soyle bugun 7. gunum ve gelen giden yok agrim sizim yok bat in 3 yada 4. gunu idrar testi yaptim negatifti daha yapmadim bugun kan icin gidicektim ama olmadi doluymus saliya verdi haftaya ama bu haftada olmazsam buyuk bi ihtimalleymis hafta yapicam bende beklicem inat ettim :27::26:

Benim durumum soyle bugun 7. gunum ve gelen giden yok agrim sizim yok bat in 3 yada 4. gunu idrar testi yaptim negatifti daha yapmadim bugun kan icin gidicektim ama olmadi doluymus saliya verdi haftaya ama bu haftada olmazsam buyuk bi ihtimalleymis hafta yapicam bende beklicem inat ettim :27::26:

bekle bakalım ama biz bekleyebilir miyiz işte onu bilemiyorum.ben heyecenlandım şimdiden.hayırlısı olsun.inşallah hamişsindir.
sen yinede evde bi test daha yapsydın :) çok merak ettim ama ben şimdi yaaaa

bekle bakalım ama biz bekleyebilir miyiz işte onu bilemiyorum.ben heyecenlandım şimdiden.hayırlısı olsun.inşallah hamişsindir.
sen yinede evde bi test daha yapsydın :) çok merak ettim ama ben şimdi yaaaa

Insallah oyledir ama 5 aydir normale dondu adetlerim doktora gittigimde adetlerin duzenli fln dedi hatta bu ay boyle oldu :18: sorma 2 gundur uyuyamiyorum ama dedim ya hafta sonuna kadar beklicem umarim dusundugum gibidir. Ama nedense herkes icimdeki his hamilesin diyo ama bakalim iste bekliyorum simdilik.:17::44:

Back
X