- 11 Ağustos 2016
- 235
- 85
- 13
- 30
- Konu Sahibi sevecen_29
-
Selam.Benim adetim.4gün gecikti. Ve 5.gunde adet oldum gecikmeden sonra adetim koyu kahverengi ve sonradan adetim parcali parcali geldi bunun sebebi nedir yaniltlarmsiniz....anne olmak isteyen tüm kadınlara allah anneliği nasil etsin
merhabalar yazınızı şimdi gördüm bende yeni üyeyim sizin anlattıklarınızın hepsi bende de oldu 1 seneyi aşkın bir süredir bende sizinle aynı sıkıntıyı yaşıyorum her adet dönemimde doktora gidip yumurta çatlama dönemine bakıp ta eşimle birliktelikte oluyordum o haldeyken bile bende gebelik durumu olmuyordu ve hatta 2 kere düşük yaptım en sonunda da tiroit hormanlarıma ve süt hormanlarıma baktırdım megersem tiroit problemli çıktı ve ilaç tedavisine başladım sizde baktırmadıysanın süt ve tiroit hormanlarınıza baktırmanızı öneririm umarım benim ve sizinde enkısa zamanda bebeğimiz olurBu ayda adetim biter bitmez her gün ilişkiye girdik yıne kalamadım hamıletabı nasıp. Tek seferde hamıle kalanlar valla bravo. ayaklarımı hep havaya diktim. duşa hemen girmedim.lavoboya gıtmedım hemen
ne yapmam lazım anlamadım. stres degıl sonucta dıkkat ettım. adetim 28-29-30-34 günlerde oluyor yanı 28-29-30-31-32 vs. en gec 34 günde bir. adetimin 23.günü kan testı yaptırdım sonuc negatıf. adetıme 1-2 gün var. bugun 26.günüm. adet olcam sinyal vermeye basladı yanıeşim de gıdecek bı doktora ...
Çoğu kişiden duyuyorum yumurta çatlamasıdır dyorlar.korkyrum acaba dusukmu yaptim. Sende tam olarak nasildiAleyküm selam benimde öyle olmuştu adetim gecikmişti kist vardı diye öyle olduğunu öğrendim ..
Ama inşallah sende bişey yoktur bidahaki adetin de öyle olursa kesin bi dr git derimm
Çoğu kişiden duyuyorum yumurta çatlamasıdır dyorlar.korkyrum acaba dusukmu yaptim. Sende tam olarak nasildi
Ben 1 5 yıllık evliyim şimdiye kadar nasip olmadı doktora gittim bilete doktor az bişey iltihap olduğunu söyledi sonradan tekrar gittim beni muane etti ve esimide etti sonuclari almaya gittiğimizde masalllah hicbirseyiniz yok dedi tek bir sorun bile esimde bende görmedi doktor ilerde bebeğiniz olacak dedi böyle geç olması normaldir dedi allah herkese herseyin hayirlisini versin adetimde böyle parça parça olunca korktum
Amin inssaallh cumlemize.okadar çok istyrum ki anlatilmaz bazen strestende geç oluyorMaşallah ne güzel işte sorun yokmuş insallah Allahın izniyle Allah gönlünüze göre versin tabi bizede
Amin inssaallh cumlemize.okadar çok istyrum ki anlatilmaz bazen strestende geç oluyor
Bence hiç stres yapmayın Rabbim doğru zamanda nasip eder insallah..
Allah bir evlat nasip size bizede insaalh
Inşallah arkadaşım. Hepimizin iyi haberlerini alalımçok geçmiş olsun ya inşallah daha iyi haberlerini alırız
Preseed jel satıyorum isteyen olursa uygun fiyata verebilirim
Kızlar Merhaba bende sizler gibi Bebeğimi bekliyorum8 ay oldu ama hala gelmedi eşim de bende doktora gittık bi problem yok diyorlar ama ben bi tek tuplerime baktirmadim sizce erken mi doktorum 1 sene dolmadan bakmayalim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?