Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

burda okumuştum ben koca karı yöntemleri diye süt buharı diye bişey varmış iltihaplanmaya çok iyi geliyomuş bilmiyorum ne kadar doğru her duyduğuma kulak asar oldum
Evt cnn bnde onu denedim üç gün üst üste yaptım tam hatırlamıyorum çok oldu yapalı ama galiba akıntım olmuştu sanırım iyi geliyo

canım ben geçen ay Şişli Ecomarda çektirdim. 500 tl.. ama ağrı falan olmadı. Çok rahat geçti.. tavsiye ederim.
Merhaba doktormu raporla yonlendirdi nasil oldu ayrica agri yok demissiniz ama oay iliski onerdimi doktorunuz nasil oluyor cevap verirseniz sevinirim

Merhaba doktormu raporla yonlendirdi nasil oldu ayrica agri yok demissiniz ama oay iliski onerdimi doktorunuz nasil oluyor cevap verirseniz sevinirim
Şöyle ki ben 8 aydır ugraşıyorum bebek için. En son doktorum bir de rahim filmi çekelim dedi. Kendisi istem kağıdı yazdı.. O kağıtla gittim. İşlemden sonra kimi arkadaşlarda hafif kanama oluyormuş, ben de o da olmadı.. Ertesi günde normal ilişkiye devam ettik. Dediğim gibi hepi topu 3-5 dk süren bi işlem ilacı yollarken ilk gün yaşadığımız regli ağrısı vardır ya .. onu yaşadım sadece.. Oysa randevu gününe kadar korkudan kurdeşen dökmüştüm :) yani büyütecek hiç birşey yokmuş onu anladım..

Günaydın . Bu ayda olmadı oyuzden rahim filmi cektirecegim echomarı arastirdim bende . Siz hangisinde cektirmistiniz sislideymiydi ,goztepede varmis . Birde sonuc hemen cikiyormu kendilerimi yorumluyor yoksa tekrar doktorami gostermek lazim birde nezaman cektirmistiniz adetten hemen. Sonrami ?

Bende 9 gündür adet görmüyorum hamileliği beklerken dün idrar yolu enfeksiyonu kaptığımı öğrendim kasıklarımda sancı karnım şiş akıntım var... adetim bu yüzdenmi gecikti bilmiyorum onunda sıkıntısı var üstümde ALLAH sanada şifa versin kardeşim internetten araştırdım hergün 1 litre suya 1 limon suyu sıkıp bu suyu gün boyu için idrar söktürür diye yazıyo ben başladım inşallah fayda eder sende dene istersen

canım ben suyu sürekli o şekilde içiyorum desem yeridir masanın ütünde sürahide sürekli su var zaten içine bir iki dilim limon da atıyorum o sekilde içiyorum maden suyu da çok içiyorum o kadar çok dikkat etmeme ragmen sürekli enfeksiyon kapıyorum sık sık çamaşırımı değiştiriyorum ütüleyip giyiyorum ama yine de oluyo sürekli bıktım artık

ALLAH şifa versin canım sanada banada... internetten sürekli araştırıyorum kızılcık suyu papatya suyu yaban mersini bunlarda idrar söktürüyomuş bide hergün 2 küçük diş sarımsağa bıçakla vur ezilsin onu o şekilde suyla beraber hap gibi yut ben yapmaya başladım o da iyiymiş enfeksiyona karşı ve bağışıklığı da güçlendiriyo bi sürü faydası var
Bide ben eskiden ender saraçın programını çok izlerdim dediklerini hep not alırdım idrar söktürücü bi tarif vermişti notlarıma bakayımda sanada vereyim beraber o tarifi de içelim etkili onu bi keresinde hasta olan arkadaşıma söylemiştim kaynatıp içmiş kısa sürede çok iyi geldi demişti

Mrhaba ben yenı uyeyım sıteyı nasıl kullanıcagım hakkında pek bilgim yok. Bende gebe kalamıyorum ve bi takım sorunlar olustu paylassam bana yardımcı olalbilirmisiniz acaba??

merhaba kızlar, ben pkoluyum ve doğal yolla hamile kaldım. hamile kaldığım ay yaptıklarım hergün sabah 2 akşam 2 paket inofolic şase kullandım. arı sütü tableti kullandım. (1 ay) , eşimle beraber gnc nin arginmax women(benim) ve men (eşim için) kullandık zaten kullandığımız ilk ay hamileydim . 9 ay bekledik olmadı. size bunları tavsiye edebilirim. inş yakın zamanda sizlerde kavuşursunuz bebişlerinize..

Arı sütü tabletini nerden aldınız acaba ve ne zaman kullanmaya başladınız bir de arginmax ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…