- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 27
- Konu Sahibi sevecen_29
Amin cnm teşekkür ederim Allahım hepimize nasip etsin inşanlahUmudunu yitirme adet olmadığın sürece umut var dır dua et Rabbim yardımcın olsun canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm teşekkür ederim Allahım hepimize nasip etsin inşanlahUmudunu yitirme adet olmadığın sürece umut var dır dua et Rabbim yardımcın olsun canm
Bnce sizin yumurtanız çok oldugu için agrıdı bnmki sadece bir taneydi fazla olmadı Ağrı
Insallah çatlamış tir canm çok istiyorm 2 saat önce ilk ilişki oldu bide sabah olcak inşallah bu ay olur ilk defa kullanıyorm ve 3 yumurta iyi diyince çok mutlu oldum belki de çok yumurta olduğu için ağrı yapıyordurBnce igne ile hepsi birden çatlamiştir şansın çok yüksek cnm bn tek bir yumurtayla hamile kaldım geri düşük oldu
Belki deil mecbur bekliycez cnmBelkide beklemekten başka çare yok![]()
İnşanlah cnm namaz kılıp dua etseydiniz internette çocuk için ilişkiden önce okunan dualar var bn hep okuyorum inşanlah senin bebeişinde şu an başladı yolculuk uzun inşanlah başarır bebişinInsallah çatlamış tir canm çok istiyorm 2 saat önce ilk ilişki oldu bide sabah olcak inşallah bu ay olur ilk defa kullanıyorm ve 3 yumurta iyi diyince çok mutlu oldum belki de çok yumurta olduğu için ağrı yapıyordur
Hiç aklıma gelmedi namaz kılmak ama hep besmeleyle başlıyoruz inşallah ikimiz de burdaki diger insanlar da en kısa sürede bebek sahibi olur gerçekten beklemek çok zorİnşanlah cnm namaz kılıp dua etseydiniz internette çocuk için ilişkiden önce okunan dualar var bn hep okuyorum inşanlah senin bebeişinde şu an başladı yolculuk uzun inşanlah başarır bebişin
Amiiiiiiiiiiinnnnnnn cnm inşanlah hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz beklediğimize değecek inşanlahHiç aklıma gelmedi namaz kılmak ama hep besmeleyle başlıyoruz inşallah ikimiz de burdaki diger insanlar da en kısa sürede bebek sahibi olur gerçekten beklemek çok zor
ne kadarlık evlisin cnm yaşin kaçInsallah çatlamış tir canm çok istiyorm 2 saat önce ilk ilişki oldu bide sabah olcak inşallah bu ay olur ilk defa kullanıyorm ve 3 yumurta iyi diyince çok mutlu oldum belki de çok yumurta olduğu için ağrı yapıyordur
İnsalah canm benm bnde inanıyorum var bir zamanı dieAmiiiiiiiiiiinnnnnnn cnm inşanlah hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz beklediğimize değecek inşanlah
Bn 1 buçuk senelik evliyim 21 yaşındayım ve hiç korunmadik canm sen kaç yaşında sin kaç senelik evlisinne kadarlık evlisin cnm yaşin kaç
Aynen cnm Bnm en hayırlı Zaman'ında hayırlı evlatlar ve sağlıklı olarak gelsinlerİnsalah canm benm bnde inanıyorum var bir zamanı die
Bnde 19 yaşindayım iki buçuk senedir evliyim bizde korunmadık pco var bndeAynen cnm Bnm en hayırlı Zaman'ında hayırlı evlatlar ve sağlıklı olarak gelsinler
Malesef bnde de var cnm pko yumurtalarım büyümüyor normal de ve adetlerim düzensizBnde 19 yaşindayım iki buçuk senedir evliyim bizde korunmadık pco var bnde
Bnm yumurtalarımda hap ile oluşuyo oluşursa bir tane oluşuyo o da igne ile çatliyoMalesef bnde de var cnm pko yumurtalarım büyümüyor normal de ve adetlerim düzensiz
Çatlama iğnesi mi oluyodunKızlar ayın ya adet olucam yada inşallah hamile olucam. Ama çok sacma birsey oldu. Ben ovulasyom testi kullanıyorum ve yumurtlama gununden sonra bes gun içinde bana cıft cızgi gosterdi. Bu ne diye algılıyamadım
Bilmiyorum ya ne kadar çok kafamıza takıyoruz herşeyi bnm piskolojim bozuldu artık Herzaman ağlıyorum sürekli sıkıntı yaşiyorum artık düşünmemek istiyorum yaKızlar bir şey daha sorucam size şimdi benim agrim bitti yok ama ilişki sırasında müthiş ağrı oldu acaba neden
İğneden sonra kaç defa ilişki oldu biz hiç yapmadık bişey olur diyeSorma bende senin gibiyim ağlıyorum surekli ne güzel ağrı geçti dedim şimdi ilişki sırasında müthiş bir ağrı oldu sol tarafimda kesin kist oluştu bu ayda tutmadı:'(