Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

Selam kızlar BN test yaptım iğneden sonra 11. Gün ilk hamileliğimde 11. Günü çıkmıştı ama bugün çıkmadı çok moralim bozuk :( :( :(

8 gün bugün. Bakalım hayırlısı ama bak benim ikinci hamileligim catlatma ignesinden 15 gun beta hgc 13 çıkmıştı sen düşün bence iki gün sonra tekrar yap

Evt doktor 3 tane yumurta var dedi bugün yumurtaliklarimda ağrı var ilk defa klomen ve iğne kullandım kist olur die çok korkuyorum

Evt doktor 3 tane yumurta var dedi bugün yumurtaliklarimda ağrı var ilk defa klomen ve iğne kullandım kist olur die çok korkuyorum
Aaa üç yumurta çok iyi cnm ama neden agrı oldu bilemiyorum bnce kistle alakali bişey deil üç tane oldugundan dolayı üçü birden çatliyo belki ondan agrı oldu

Cnm bende perşembe günü vuruldum catlatma iğnesi perşembe bir şey yoktu cumartesi paAr ilişki sırasında benimde AĞRIDI hatta yürürken sol kasigimda hafif tatlı ağrılar oluodu ama bugün geçti agrilarim bitti bugün 8 gunum iğneden sonra

Cnm bende perşembe günü vuruldum catlatma iğnesi perşembe bir şey yoktu cumartesi paAr ilişki sırasında benimde AĞRIDI hatta yürürken sol kasigimda hafif tatlı ağrılar oluodu ama bugün geçti agrilarim bitti bugün 8 gunum iğneden sonra
Insallah yumurta çatlıyordur da ondan ağrı yapıyordur ilk defa kullanıyorm ve bu ağrı korkuttu beni senin az kalmış bi kaç güne kadar mutlu haberi alırsın insallah

Insallah yumurta çatlıyordur da ondan ağrı yapıyordur ilk defa kullanıyorm ve bu ağrı korkuttu beni senin az kalmış bi kaç güne kadar mutlu haberi alırsın insallah

İnş canım benimde sol tarafimda 2 yumurta oluştu daha önce hiç agrim yoktu benimde bu sefer catlatma ignesinden sonra ağrı oldu ama bugün geçti hayırlısı inş olumludur canım mutlu haberler alırız

Amin cnm inşanlah bugün teste çıkmadı bilmiyorum artık hayırlısı olsa silik bile çıkmadı yani bnce yok ilk ignemde 11. Günü çıkmıltı

İnş canım benimde sol tarafimda 2 yumurta oluştu daha önce hiç agrim yoktu benimde bu sefer catlatma ignesinden sonra ağrı oldu ama bugün geçti hayırlısı inş olumludur canım mutlu haberler alırız
Insallah canm bnm de 3 yumurtam varmış belki de ondan ağrıyordur 5 tane yumurta var ama 3 ü çok iyi dedi doktorum

Bnce sizin yumurtanız çok oldugu için agrıdı bnmki sadece bir taneydi fazla olmadı Ağrı

Back