Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

Bnce igne ile hepsi birden çatlamiştir şansın çok yüksek cnm bn tek bir yumurtayla hamile kaldım geri düşük oldu
Insallah çatlamış tir canm çok istiyorm 2 saat önce ilk ilişki oldu bide sabah olcak inşallah bu ay olur ilk defa kullanıyorm ve 3 yumurta iyi diyince çok mutlu oldum belki de çok yumurta olduğu için ağrı yapıyordur

İnşanlah cnm namaz kılıp dua etseydiniz internette çocuk için ilişkiden önce okunan dualar var bn hep okuyorum inşanlah senin bebeişinde şu an başladı yolculuk uzun inşanlah başarır bebişin

İnşanlah cnm namaz kılıp dua etseydiniz internette çocuk için ilişkiden önce okunan dualar var bn hep okuyorum inşanlah senin bebeişinde şu an başladı yolculuk uzun inşanlah başarır bebişin
Hiç aklıma gelmedi namaz kılmak ama hep besmeleyle başlıyoruz inşallah ikimiz de burdaki diger insanlar da en kısa sürede bebek sahibi olur gerçekten beklemek çok zor

Kızlar ayın ya adet olucam yada inşallah hamile olucam. Ama çok sacma birsey oldu. Ben ovulasyom testi kullanıyorum ve yumurtlama gununden sonra bes gun içinde bana cıft cızgi gosterdi. Bu ne diye algılıyamadım

Kızlar bir şey daha sorucam size şimdi benim agrim bitti yok ama ilişki sırasında müthiş ağrı oldu acaba neden

Kızlar bir şey daha sorucam size şimdi benim agrim bitti yok ama ilişki sırasında müthiş ağrı oldu acaba neden
Bilmiyorum ya ne kadar çok kafamıza takıyoruz herşeyi bnm piskolojim bozuldu artık Herzaman ağlıyorum sürekli sıkıntı yaşiyorum artık düşünmemek istiyorum ya

Sorma bende senin gibiyim ağlıyorum surekli ne güzel ağrı geçti dedim şimdi ilişki sırasında müthiş bir ağrı oldu sol tarafimda kesin kist oluştu bu ayda tutmadı :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…