Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

ya ben gıttım doktora sözde kontrole .... 2 günde bir vajınal ultrason oldu. ama yıne olmadı (( bana hatta doktor en son gıttgmde 16 mm cıvarı olmus demıstı ne zaman catlar dedım onu ALLAH bılır dedi...

kızlar esımde varikosel varmıs anlamadım gıttı yaa hep bısey cıkıyo her ay bıseyle ugrasıyoruz... ama 1 mlde ayı 27 mılyon bızımkınde sekıl bozuklugu var. nasıl düzelecek bu durummmmmmmmmm

MERHABA ARKADAŞLAR BEN 2 YILLI EVLİYİM 1 YILDIR KORNMUYRZ BEBİŞ İSTYRZ AMA BU AY DA YİNEHÜSRAN.OVULASYON TESTİ YAPTIM GEÇEN AY 15.GÜN ÇİFT CİZGİ ÇIKTI T ÇOK KOYU DEĞİLDİ ERTSİ GÜN YAPTIM T ÇİZGİSİ GİTTİ.AMA O 3 GÜNÜ DEĞERLNDREMDİK EŞİM ŞEHR DIŞINA GTTİ.BU AY YİNE DENİCEM BİRDE Preseed jel DUYDUM KULLANAN VARMI NASIL KULLANILR YARDIMCI OLURMSNZ

Hayırĺı günler hayırlı cumalar herkese ... hiç duyan kullanan yokmu şu jeli .
arkadaşım onun sıtesı var ben cok araştırdım kullanmak ıstıyorum kullananların yorumu bunlar 1)Herkese merhaba arkadaşım. Bende evliliğimin 7. senesindeyim. Pre-Seed jel ile ilk denememde hamile kaldım. Benim artık hiç umudum kalmamıştı ki mucizem geldi. ALLAH isteyen herkese nasip etsin İnşALLAH.... Daha önce bu ilaçla ilgili birçok araştırma yaptım ilaç yurtdışından geldiği için o siteleri de tek tek tarayıp bilgi edindim. Hiç olumsuz birşeye rastlamadım. Birçok insan kullanıp hamaile kalmış ve bebeklerini sağlıkla kucaklarına almışlardı. Bende denemeye karar verdim ve denedim... Şu an hamileyim, İnşALLAH bende bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Kendimle ilgilide şunu söyleyebilirim, şu ana kadar bir sorun yaşamadım. İnşALLAH sonrasında da yaşamam. Bence denemeye değer " 2)Herkese slm kızlar. Bende 20 aydır bebek için uğraşıyorum klomen ve gonaphane forumunda yazıyorum uzun zamandır. Tüplerin kapalı dediler hsgye göre ameliyat oldum biri açık birindede eğrilik varmış falan filan çok çektim. Bu ayda yine klomenimi kullandım ama doktora gitmedim ovulasyon testiyle yumurta takibi yaptım ve Pre-Seed i ilk defa kullandım ve 4 haftalık hamile olduğumu dün öğrendim. Rabbim bir problem çıkarmadan bebeğimi kucağıma almayıda nasip eder. Denemediğim şey kalmamıştı, doktordan bıkmıştım artık ama Rabbim Pre-Seed sebep gönderdi. Size de umut olurum inşallah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kucağımızı boş koymasın inşallah, dualarım hepimiz için

Ozaman bende alacağim esime soylemedim daha soyleyip alacagim insallah Allah tan hayirlisi artik birde boyle denesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…