- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
- Konu Sahibi sevecen_29
-
ya ben gıttım doktora sözde kontrole .... 2 günde bir vajınal ultrason oldu. ama yıne olmadıHanimlar size tavsiyen doktor kontorlunde yumurta takibi yapin. Doktor yumurtanizi takip edip su gunler kesin iliski desin. Hem daha fazla sans olur o ureme gununu tutturmak icin hemde sperm kalitesi dusmemis olur. Bizde 6 ay bekledik kendiliginden olur diye. Daha sonra doktora gittim 2. Ayda tutturduk:) Benimde adetlerim duzensizdir hep sendrom olmasada polikistik var. hepinizin bebek haberlerini aliriz insallah
slm arakadasım bende duydum preseed jeli kullan var kullanmayan var cok olumlu yorumlar duyorumMerhaba arkadaşlar preseed jel diye bir jel varmis kullanan yada cevresinden duyan varmi ben kullanmak istiyorum ama karar veremiyorum .
amin inşallah herkeze hayırlısıyla evlatlar nasıp etsinAllah yardimcimiz olsun hepimizin
Aminnnnn inşallah .. Allaha şukur inançlı insanlariz ama dusundukce kafayi yiyrcek gibi oluyorum ya olmazsa diyeamin inşallah herkeze hayırlısıyla evlatlar nasıp etsin herkez birgün hamile olcak :)
hiç üzülme canım herseyın hayırlısı Allahtan sen kaç yasındasın ve kaç yıllık evlısınAminnnnn inşallah .. Allaha şukur inançlı insanlariz ama dusundukce kafayi yiyrcek gibi oluyorum ya olmazsa diye
arkadaşım onun sıtesı var ben cok araştırdım kullanmak ıstıyorum kullananların yorumu bunlar 1)Herkese merhaba arkadaşım. Bende evliliğimin 7. senesindeyim. Pre-Seed jel ile ilk denememde hamile kaldım. Benim artık hiç umudum kalmamıştı ki mucizem geldi. ALLAH isteyen herkese nasip etsin İnşALLAH.... Daha önce bu ilaçla ilgili birçok araştırma yaptım ilaç yurtdışından geldiği için o siteleri de tek tek tarayıp bilgi edindim. Hiç olumsuz birşeye rastlamadım. Birçok insan kullanıp hamaile kalmış ve bebeklerini sağlıkla kucaklarına almışlardı. Bende denemeye karar verdim ve denedim... Şu an hamileyim, İnşALLAH bende bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Kendimle ilgilide şunu söyleyebilirim, şu ana kadar bir sorun yaşamadım. İnşALLAH sonrasında da yaşamam. Bence denemeye değer " 2)Herkese slm kızlar. Bende 20 aydır bebek için uğraşıyorum klomen ve gonaphane forumunda yazıyorum uzun zamandır. Tüplerin kapalı dediler hsgye göre ameliyat oldum biri açık birindede eğrilik varmış falan filan çok çektim. Bu ayda yine klomenimi kullandım ama doktora gitmedim ovulasyon testiyle yumurta takibi yaptım ve Pre-Seed i ilk defa kullandım ve 4 haftalık hamile olduğumu dün öğrendim. Rabbim bir problem çıkarmadan bebeğimi kucağıma almayıda nasip eder. Denemediğim şey kalmamıştı, doktordan bıkmıştım artık ama Rabbim Pre-Seed sebep gönderdi. Size de umut olurum inşallah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kucağımızı boş koymasın inşallah, dualarım hepimiz içinHayırĺı günler hayırlı cumalar herkese ...hiç duyan kullanan yokmu şu jeli .
bende esıme soyleyecgım ama pahalı olsun denıycem allhatan hersey bellkı bu olcak sebeb bılemeyızOzaman bende alacağim esime soylemedim daha soyleyip alacagim insallah Allah tan hayirlisi artik birde boyle denesek
Neymis bu jel kizlar,ne zaman kullaniliyomis ve ne ise yariyobende esıme soyleyecgım ama pahalı olsun denıycem allhatan hersey bellkı bu olcak sebeb bılemeyız
canım öncelıkle mrhba bu jel hamıle kalmayı kolaylaştırıyor yanı yardımcı bır jel yumurtlama kıtıyle yumartalarını belırlıyon sonra onu kullanıyn byleNeymis bu jel kizlar,ne zaman kullaniliyomis ve ne ise yariyo
Merhaba canim,kusura bakmayin destursuz daldim konuya ☺ stresten napicagimizi sasirdik vallahicanım öncelıkle mrhba bu jel hamıle kalmayı kolaylaştırıyor yanı yardımcı bır jel yumurtlama kıtıyle yumartalarını belırlıyon sonra onu kullanıyn byle
ınsallah bende kullancam bakalımmm ne olcak ınsallah allhım gonlumuze gre verırPreseed jel hamile kalmayi kolaylastiriyormus . Insallah aliriz sonuclari haber veririz birbirimize
AYNENN NASIL VALLAHH AMA ZAMANI VARRMerhaba canim,kusura bakmayin destursuz daldim konuya ☺ stresten napicagimizi sasirdik vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?