- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
- Konu Sahibi sevecen_29
arkadaslar yaa esımde morfolojı bozuklugu varmıs ogrendık bıde varikosel var... proxxed plus verdi var mı ılacı kullanan???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Proxed plus u kullanan cok var ve cok iyi bi ilacmis kullanin bencearkadaslar yaa esımde morfolojı bozuklugu varmıs ogrendık bıde varikosel var... proxxed plus verdi var mı ılacı kullanan???
degerlerın normal... hamıle kalabılırsın ALLAH ın ıznıyle.kızlar bende tetlerimi yaptırdım
TSH 1.041
FSH 5.29
LH3.16
PROKALİN 11.09 31 yaşındfayım değerlerim nasıl doktor normal dedi eşimden sperm testi istedi ona göre sonuç belli olacak
inşallah 6aydır korunmuyoruz rabbim nasip etmedidegerlerın normal... hamıle kalabılırsın ALLAH ın ıznıyle.
botanik eczanede var ben şimdi ordan sipariş verdim:)ibrahim saraçoğlunun sitesi sanırım...fiyatta aynı...arkadaşlar sitsnde kalmamış eczaneleri aradım yok nasıl bulucam.ya![]()
arkadaslar yaa esımde morfolojı bozuklugu varmıs ogrendık bıde varikosel var... proxxed plus verdi var mı ılacı kullanan???
tsh hormonunuz referans aralıgında olsa bıle dusuk olması gereken deger 2 veya 2.30inşallah 6aydır korunmuyoruz rabbim nasip etmedi
Merhabalar,dikkatimi cekti takviminizde 1haftalik hamile yaziyor,hayirli ugurlu olsun saglikla kucaginiza alin,ama merak ettigim,bir haftalik gebeligi nasil tespit ettiniztsh hormonunuz referans aralıgında olsa bıle dusuk olması gereken deger 2 veya 2.30
Ahhh canımm bende bu ay olmadı dıyenlerdenımMerhabalar,dikkatimi cekti takviminizde 1haftalik hamile yaziyor,hayirli ugurlu olsun saglikla kucaginiza alin,ama merak ettigim,bir haftalik gebeligi nasil tespit ettiniz
o zaman doktor neden normal dedi yaştan ötürü mü acaba 31 yaşındayım olabilir mitsh hormonunuz referans aralıgında olsa bıle dusuk olması gereken deger 2 veya 2.30
Yaşla alakalı degıl ama doktor tecrubelı degılse veya buna kafayı yormuyorsa soylememıstır ama saglıklı bır kadında olması gereken deger 2 veya 2.30 degerınız dusuk ben suanda 2.37 yım ve ılac kullanıyorumo zaman doktor neden normal dedi yaştan ötürü mü acaba 31 yaşındayım olabilir mi
bu cumartesi yine gidecem doktora anlatamadım bi türlü derdi mi zaten bebek istiyorum dedim acele etmeyin önümüz yaz dediYaşla alakalı degıl ama doktor tecrubelı degılse veya buna kafayı yormuyorsa soylememıstır ama saglıklı bır kadında olması gereken deger 2 veya 2.30 degerınız dusuk ben suanda 2.37 yım ve ılac kullanıyorum
hep oyle dıyorlar doktorlar acele etmeyın vs...bu cumartesi yine gidecem doktora anlatamadım bi türlü derdi mi zaten bebek istiyorum dedim acele etmeyin önümüz yaz dedi
Bu ayda adetim biter bitmez her gün ilişkiye girdik yıne kalamadım hamıletabı nasıp. Tek seferde hamıle kalanlar valla bravo. ayaklarımı hep havaya diktim. duşa hemen girmedim.lavoboya gıtmedım hemen
ne yapmam lazım anlamadım. stres degıl sonucta dıkkat ettım. adetim 28-29-30-34 günlerde oluyor yanı 28-29-30-31-32 vs. en gec 34 günde bir. adetimin 23.günü kan testı yaptırdım sonuc negatıf. adetıme 1-2 gün var. bugun 26.günüm. adet olcam sinyal vermeye basladı yanıeşim de gıdecek bı doktora ...