Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

Merhaba bayanlar bende 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır çocuk düşünüyoruz ama malesef bir tutturamadık. En son doktora gittiim psikolojik anlamda cok rahatlattı beni saolsun.Bütün tahlillerimiz yapıldı eşiminde benimde benimde adet düzensizliklerim var kendimi bildim bileli sogan suyu uyguladım 15 gün 1 yıldır artık her ay adet oluyorum ancak ne zaman olacagım belli olmuyor buna da şükür.Doktorum pko olduğunuzu söyledi yumurtlama tembelliğim varmıs ancak senin durumunu çözeriz hayırlısıyla dedi :) ve tedaviye basladı femara diye bir ilac verdi ve kullandıktan sonra yumurtam olgunlasmıs ve ilişki verdi 1 hafta tekrar gittim yumurtam catlamıs devamı gelen yumurtalarımda varmıs ilişkiyi bırakma gün asırı devam et dedi ve adetini bekle dedi ...Şuan beklemedeyim. İnşallah olumlu bir sonuç alırım.Şuanda göğüslerim şiş ve agrıyo kasıklarıma batma oluyo ama adet belirtsi de olabilir tabiki... Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Merhaba bayanlar bende 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır çocuk düşünüyoruz ama malesef bir tutturamadık. En son doktora gittiim psikolojik anlamda cok rahatlattı beni saolsun.Bütün tahlillerimiz yapıldı eşiminde benimde benimde adet düzensizliklerim var kendimi bildim bileli sogan suyu uyguladım 15 gün 1 yıldır artık her ay adet oluyorum ancak ne zaman olacagım belli olmuyor buna da şükür.Doktorum pko olduğunuzu söyledi yumurtlama tembelliğim varmıs ancak senin durumunu çözeriz hayırlısıyla dedi :) ve tedaviye basladı femara diye bir ilac verdi ve kullandıktan sonra yumurtam olgunlasmıs ve ilişki verdi 1 hafta tekrar gittim yumurtam catlamıs devamı gelen yumurtalarımda varmıs ilişkiyi bırakma gün asırı devam et dedi ve adetini bekle dedi ...Şuan beklemedeyim. İnşallah olumlu bir sonuç alırım.Şuanda göğüslerim şiş ve agrıyo kasıklarıma batma oluyo ama adet belirtsi de olabilir tabiki... Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Ins melegine kavusursun burdan bizlere mujdeli haberi verirsin.bende 10 aydir istiyorum ama olmadi bir turlu.prolaktin hormonum yuksekmis onu dusurmek icin ilac iciyorum dun bitti ilacim.ins dusmustur ins bu ay hamile kalirimm.artik umutlarim yavas yavas tukenmeye basladi.

kmse umudunu kaybetmesın kızlar.verende allah alanda rabbım ol der elbet hayrlı bı zamanda.....

Ins melegine kavusursun burdan bizlere mujdeli haberi verirsin.bende 10 aydir istiyorum ama olmadi bir turlu.prolaktin hormonum yuksekmis onu dusurmek icin ilac iciyorum dun bitti ilacim.ins dusmustur ins bu ay hamile kalirimm.artik umutlarim yavas yavas tukenmeye basladi.
umudunu yitirme ne umutsuz vakkalar biliyorum bebişini kucagına alan .Bizde alıcaz Allah nasip ederse cok fazla kafaya takıp stresss yapma canım

Canlarım benim düşükten sonra artık üçüncü denemem olucak. Ovulasyon testi aldım once 11 ci gunde yoktu ovulasyon. Cumartesi ince bir cizgi gorundu bugun donemimin 17 günündeyim ve test her gun çift net çizgi veriyo. Ama ovulasyon bu kdr gun olamaz ki.

kızlar sperm testi için yapılması yada yapılmaması gibi şeyler var mı aç karnına tok gibi

kızlar sperm testi için yapılması yada yapılmaması gibi şeyler var mı aç karnına tok gibi

açlık tokluk önemli değil sadece 72 saati geçirmeyin...sonra sonuçlar çok farklıçıkıyo....biz iilkinde 7 gün ra vermiştik sonraki lab.kabul etmedi...72 saat en idealiymiş...

Selam hanimler. Ben de 3 yıllık evliyim 14 aydır uğraşıyoruz ama malesef şuan adet oldum ve moralim çok bozuldu. Derdimi yaşayan bilir dedim ve buraya üye oldum şimdi. Basligi da görünce dertleşmek istedim. İnşallah hepimiz alırız kucağımıza kuzucuklarımızı...

Valla her türlü şey deneedim akliniza gelebilecek nevruzu bekliyorum nevruzda dilek dileyecgim :KK45: Allah ol demeyince olmuyor ama o_O

Kizlar bizde her ay deniyoruz adetm 9 gun gecti test yaptim negatif cikmisti yarin tekrar deneyecegim artik olmazsa birdaha dusunmemek uzere bu defteri kapatacagim Allah'im biliyordur hayirli zamani

sela kızlar bende anne özlemiyle yanıp tutuşanlardanım..yeni doktordan geldim.adetimin 12.günü bir yumurtam bile yokmuşş..:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

Back